reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu Tosiula moja ma pragnienie ogromne by wyjść na dwór, więc śpi na wycieraczkach pod drzwiami wejściowymi lub balkonowymi ;-) ale jest coraz lepiej. trzeba ja tylko drapać cały czas, bo ma kołnierz i sama nie może :-)

witajcie dziewczynki
u mnie maż znowu wyjechał ale niespodzianka będzie już w czwartek więc może może akurat trafimy w owulkę i w małego syniusia?
Jutro idę do ginka to się dowiem jak wyglądają moje jajeczka to już czwarty cykl z clo więc dam sobie przerwę w wakację , bo ta waga u mnie to chyba też przez clo, staram się pilnować i mniej jeść a co miesiąc kilo w górę, poza tym powiem lekarzowi o moich dolegliwościach pieczenie oczu bóle głowy zmęczenie i niech mne obmaca węzły chłonne ipiersi a co! taka jego rola hehe
a jutro cięzki dzien lekcja pokazowa w przedszkolu u 5 latków ehhh tłum rodziców patrzący na ręce no zobaczymy będzie co ma być

czy któraś przypadkiem nie ma testować teraz? co z królewną?

hmmm gdzie lista?
dziewuszki jajniki mnie pokłuwają tak co jakiś czas ale śluz beznadziejny mimo wiesiołka no zobaczymy oby nie przyszła owu a srode albo w czwartek bo będzie zapóźno , ehh ale mam wymagania co haha

niestety nie przyniose wam dobreych wiesci, bo u mnie dzis jedna kreska...

w ogole mam tego dosc i niech juz ta @ bedzie... ehh
w nowym cyklu chyba nie bede mierzyc wcale tempki...

czesc dziewczyny-weekndowo mnie nie bylo- i musze ponadrabiac wiadomosci z Waszych wpisow- widzialam u ktorejs znowu 2 kreseczki- zaraz dokladnie sie doczytam i zloze osobiste gratulacje :)
u mnie chyba w koncu @ nadeszla- mowie chyba bo- wczoraj mialam lekko zarozowiona wydzieline, dzis w nocy(zawsze okres w nocy dostajhe) dopadl mnie taki bol brzucha ze myslam ze umre, poszlam do toalety a tam po podtarciu na papierze byla takla brazowawa wydzielina- opisuje tak dokladnie(moze to neizbyt apetyczne) ale to naprawde pierwszy okres od bardzo dawna niestymulowany tabletkami- i ma troszke inne objawy- ale raczej na 100% to juz miesiaczka prawda?? jak myslicie? no tak czy siak na tablicy jak mozecie mi zmienic date ze to 25.06 a nie 23 jak myslalam?
i tak niezle 2 dni roznicy w terminie- i to wpierwszym cyklu po tabletkach.

No to jeszcze raz- branetka serdeczne gratulacje- i niech wszytsko sie teraz dobrze rozwija :)

A teraz sie odezwe do dwoch czekajacych na pierscionek:p Moje drogie - Wy to i tak macie dobrze:p ja pierscionka nie dostalam w ogole- znaczy dostalam , nawet 3, ale po pierwsze zadnego nie potraktowalam jako zareczynowego- jestem po jendym rozwodzie i nie chcialam drugi raz wychodzic za maz(mam bardzo przykre doswiadczenia) a po drugie wszytkie 3 zgubilam:( w zwiazku z powyzszym Juzmaz po 5 latach prosb i grozb zwiazanych z oswiadczaniem mi sie powiedzial- za 3 miesiace bierzemy slub, koniec kropka- a ja a pierscionek? a on 3 dostaals, wszytkie zgubilas, jest tylko do 3 razy sztuka- teraz slub i nie chce slyszec wymowek- no i 3 miesiace pozniej potulnie powiedzialam tak:p
i wiecie co? nic sie nie zmienilo- dalje jest tak fantastycznie jak bylo, tylko mam podwojne nazwisko:p

Witajcie :)

Mnie też nie było przez weekend, ale pierwsze co to nadrobiłam zaległości:)

Braneta
wielkie gratulacje! Piękny test :) Przesyłaj nam tutaj szybciutko fluidki :)

Sailor, Królewno
przykro mi :( Ale następny cykl jest Wasz :)

Agacyndo jak już znajdziesz ten swój wymarzony pierścionek to się pochwal :)

Agacynda, fajnie, że Tosiula lepiej, juz widać prawie zdrowa:)
Die_Perle mi tam bardziej zależy na dziecku niż na ślubie :) Ale jak już brać ślub to bym chciała pierścionek wcześniej dostać :) Może dlatego, że jeszcze nie dostałam żadnego ;) No ale nie tak, że jest to dla mnie jakiś priorytet :) A co do śluzowatych opisów to się nie krępuj, nmie takie rzeczy my tu sobie opisujemy i ja myślę, że @ tuż tuż bo ja właśnie taki brązowy, brudny śluz mam zawsze tuż przed. Co ciekawe przed tabletami anty zawsze dostawałam w nocy @ i nawet nie zdążyłam zauważyć tego brązowego śluzu a po odstawieniu tabletek właśnie tak mi się porobiło jak Tobie, najpierw to brązowe dopiero po kilku godzinach krew.

reklama
Cześc dziewczyny :)
po ponad 2 tygodniowym urlopie wreszcie mam dostęp do neta :) no i do forum :)
wiele się działo.... mam nadzieje ze w tym cyklu nam się uda.
Przez urlop chyba cykl mi się wydłużył, dni płodne przesunęły. :( teraz pozostaje czekać na lipiec. A co tam u Was ?

Do góry