reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu Tosiula moja ma pragnienie ogromne by wyjść na dwór, więc śpi na wycieraczkach pod drzwiami wejściowymi lub balkonowymi ;-) ale jest coraz lepiej. trzeba ja tylko drapać cały czas, bo ma kołnierz i sama nie może :-)

witajcie dziewczynki
u mnie maż znowu wyjechał ale niespodzianka będzie już w czwartek więc może może akurat trafimy w owulkę i w małego syniusia?
Jutro idę do ginka to się dowiem jak wyglądają moje jajeczka to już czwarty cykl z clo więc dam sobie przerwę w wakację , bo ta waga u mnie to chyba też przez clo, staram się pilnować i mniej jeść a co miesiąc kilo w górę, poza tym powiem lekarzowi o moich dolegliwościach pieczenie oczu bóle głowy zmęczenie i niech mne obmaca węzły chłonne ipiersi a co! taka jego rola hehe
a jutro cięzki dzien lekcja pokazowa w przedszkolu u 5 latków ehhh tłum rodziców patrzący na ręce no zobaczymy będzie co ma być

czy któraś przypadkiem nie ma testować teraz? co z królewną?

hmmm gdzie lista?
dziewuszki jajniki mnie pokłuwają tak co jakiś czas ale śluz beznadziejny mimo wiesiołka no zobaczymy oby nie przyszła owu a srode albo w czwartek bo będzie zapóźno , ehh ale mam wymagania co haha

niestety nie przyniose wam dobreych wiesci, bo u mnie dzis jedna kreska...

w ogole mam tego dosc i niech juz ta @ bedzie... ehh
w nowym cyklu chyba nie bede mierzyc wcale tempki...

czesc dziewczyny-weekndowo mnie nie bylo- i musze ponadrabiac wiadomosci z Waszych wpisow- widzialam u ktorejs znowu 2 kreseczki- zaraz dokladnie sie doczytam i zloze osobiste gratulacje :)
u mnie chyba w koncu @ nadeszla- mowie chyba bo- wczoraj mialam lekko zarozowiona wydzieline, dzis w nocy(zawsze okres w nocy dostajhe) dopadl mnie taki bol brzucha ze myslam ze umre, poszlam do toalety a tam po podtarciu na papierze byla takla brazowawa wydzielina- opisuje tak dokladnie(moze to neizbyt apetyczne) ale to naprawde pierwszy okres od bardzo dawna niestymulowany tabletkami- i ma troszke inne objawy- ale raczej na 100% to juz miesiaczka prawda?? jak myslicie? no tak czy siak na tablicy jak mozecie mi zmienic date ze to 25.06 a nie 23 jak myslalam?
i tak niezle 2 dni roznicy w terminie- i to wpierwszym cyklu po tabletkach.

No to jeszcze raz- branetka serdeczne gratulacje- i niech wszytsko sie teraz dobrze rozwija :)

A teraz sie odezwe do dwoch czekajacych na pierscionek:p Moje drogie - Wy to i tak macie dobrze:p ja pierscionka nie dostalam w ogole- znaczy dostalam , nawet 3, ale po pierwsze zadnego nie potraktowalam jako zareczynowego- jestem po jendym rozwodzie i nie chcialam drugi raz wychodzic za maz(mam bardzo przykre doswiadczenia) a po drugie wszytkie 3 zgubilam:( w zwiazku z powyzszym Juzmaz po 5 latach prosb i grozb zwiazanych z oswiadczaniem mi sie powiedzial- za 3 miesiace bierzemy slub, koniec kropka- a ja a pierscionek? a on 3 dostaals, wszytkie zgubilas, jest tylko do 3 razy sztuka- teraz slub i nie chce slyszec wymowek- no i 3 miesiace pozniej potulnie powiedzialam tak:p
i wiecie co? nic sie nie zmienilo- dalje jest tak fantastycznie jak bylo, tylko mam podwojne nazwisko:p

Witajcie :)

Mnie też nie było przez weekend, ale pierwsze co to nadrobiłam zaległości:)

Braneta
wielkie gratulacje! Piękny test :) Przesyłaj nam tutaj szybciutko fluidki :)

Sailor, Królewno
przykro mi :( Ale następny cykl jest Wasz :)

Agacyndo jak już znajdziesz ten swój wymarzony pierścionek to się pochwal :)

Agacynda, fajnie, że Tosiula lepiej, juz widać prawie zdrowa:)
Die_Perle mi tam bardziej zależy na dziecku niż na ślubie :) Ale jak już brać ślub to bym chciała pierścionek wcześniej dostać :) Może dlatego, że jeszcze nie dostałam żadnego ;) No ale nie tak, że jest to dla mnie jakiś priorytet :) A co do śluzowatych opisów to się nie krępuj, nmie takie rzeczy my tu sobie opisujemy i ja myślę, że @ tuż tuż bo ja właśnie taki brązowy, brudny śluz mam zawsze tuż przed. Co ciekawe przed tabletami anty zawsze dostawałam w nocy @ i nawet nie zdążyłam zauważyć tego brązowego śluzu a po odstawieniu tabletek właśnie tak mi się porobiło jak Tobie, najpierw to brązowe dopiero po kilku godzinach krew.

reklama
Cześc dziewczyny :)
po ponad 2 tygodniowym urlopie wreszcie mam dostęp do neta :) no i do forum :)
wiele się działo.... mam nadzieje ze w tym cyklu nam się uda.
Przez urlop chyba cykl mi się wydłużył, dni płodne przesunęły. :( teraz pozostaje czekać na lipiec. A co tam u Was ?

Do góry