reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ehhh pofikało... przed choroba było wszystko super... może to tylko przez tą chorobą dłużej do siebie dochodzę a może coś gorszego. Zacznę od następnego cyklu castagnus i zobaczę jak wtedy będzie. Może sam castagnus pomoże...
Jakieś mamy smutne dni na forum... smutny weekend, chociaż Królewna mogłaby dobrą wieść przynieść:)

Sailor na pewno pomoże, jakby tak każdemu w pierwszym miesiącu pomagało to każda by brała:) Czasem trzeba poczekać dwa miesiące kochanie:)
W sumie to mnie dopiero zaczyna dziś boleć brzuch tak jak zawsze na owulację... i właśnie sprawdziłam śluz, mam delikatnie ciągnący... w tym miesiącu nie brałam wiesiołka bo i po co skoro mojego Stevenka nie ma. Zobaczymy, może jeszcze nie tak całkiem się pochrzaniło tylko może skoku tak naprawdę jeszcze nie było... a ta jedna najwyższa temperatura była po alkoholu więc może ona przez zaburzenie taka... Przesuniecie owulacji też nic fajnego ale zawsze to lepiej niż jakieś hormonalne sprawy. A przez ten zapieprz w zeszłym tygodniu mogła się przesunąć

Myniu kochana ty masz teraz tyle na głowie i to pakowanie, którego nie lubisz :-) to wpływa na człowieka :tak: jak już się uspokoi i S będzie przy tobie ułoży się :tak:
Opowiadaj co tam u Figielka :-D to mój ulubieniec

Oj strasznie mnie dołuje to pakowanie...
Figielek już hasa, już w piątek wieczorem hasał:) Wczoraj upolował 5 much i 2 ćmy a dziś 7 much. Wszystkie przynosił mi pokazać bardzo zadowolony z siebie. Już w piątek wieczorem skakał na szafę:) Nawet nie obraził się na mnie za ucięcie jajeczek i przytula się do mnie jeszcze więcej niż zawsze:)

Myniu a po zabiegu bardzo był zły an Ciebie? Bo sąsiadka jak swojego zaniosła na zabieg tak zapamietał,że odwraca się do niej tyłem i nie chce na nia patrzec a już pół roku minęło :szok:

reklama
W ogóle się na mnie nie gniewał:) Jak przyszliśmy do domu to próbował chodzić, strasznie chciał wskoczyć na szafę ale oczywiście chodził jak pijany. Więc wzięłam go na ręce, żeby nie próbował skakać i ululałam go jak dzidziusia;) Położyłam na łóżku obok siebie i sama też zasnęłam bo przecież miałam mega kaca po poprzednim dniu:) I sam się tulił do mnie co raz bardziej, i do dziś tak jest, nawet teraz leży na moich nogach.:)
Ja uciekam na dziś bo jakoś mi strasznie dziś internet działa i męczarnią jest dla mnie pisanie bo co chwila muszę pisać od nowa:) Odezwę się jutro z pracy:)
Ból brzucha co raz większy, oby to oznaczało opóźnienie owu, z przyjemnością zniosę ten ból pierwszy raz w życiu:) Idę do cieplej kąpieli z książką:)
Sailor buziaczki od Figielka, który z dnia na dzień stał się słodkim Figielkiem:)
Agacynda jak Twoja Tosiula?

Do góry