reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobry wieczor- nowinka swiezynka- jeli moge z checia dolacze.
:) My dopiero zaczelismy przygotowania do staran. Teraz czekam na miesiaczke, zeby w koncu zaczac liczyc cykl- zeby to jakos ogarnac- do tej pory bralam tablety anty- wiec wiadomo. bylam juz na wstepnych badaniach. od 2 miesiecy lykam sobie folic z jodem, porobilam kilka badn. Wszystko wyglada na to, ze droga wolna- tyle ze akurat maz w delegacji.
Powiem Wam ze odczuwam wrecz niezdrowe podniecienie na mysl o ciazy...mam nadzieje ze tym niezapesze:p

Witaj die_perle ;)

ja właśnie wróciłam z podwórka moja niunia wcale nie chciała iść do domu, a ja myślałam ze padne od tej duchoty, w ogóle mam jakieś dziwne uczucie gorąca w buzi i szczypie mnie język :-(

wiadomo już co z naszą MYnią ?

Sailor a Ty teściora za wczesnie zrobiłaś i to jeszcze po południu to tak miała prawo sie pokazać I kreseczka ,ale jutro jak sikniesz to już muszą byc II :-), a wtedy będziemy Zobacz załącznik 475890tańczyć ze szczęścia razem z Tobą

Ostatnia edycja:
Agnieszko mnie się wydaje,że nawet jak się udało tescior mi wyjdzie ok 13 dnia fazy lutealnej wtedy mi tak wyszedł...tylko zastanawiam się nad betą bo jak będzie fasolka nie chciałabym odstawiać duphastonu... nie wiem co mysleć

die perle witamy:) zapraszamy:) i czekamy na dobre nowiny;) życząc powodzenia oczywiście:)

Sailor szalona kobieto hehe... nie ma to jak cały zapas testów:D

Od Myni nadal brak wieści, jej S. też mi na razie nie odpisał - musimy czekać.

reklama
Do góry