reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kochane moje... zrobiłam w sobotę teścik pojawiły się wymarzone, upragnione II, wczoraj powiedzieliśmy rodzicom. Jestem mega szczęśliwa 26. mam pierwszą wizytę. Strasznie Wam dziękuję za rady i cierpliwość, może nie udzielałam się tu zbyt często ale cały czas Wam kibicuję i jestem z Wami cały czas. "zapisałam się" do lutówek ale mam nadzieję, że nie wygonicie mnie ;) z tego wątku. Trzymam kciuki za Was wszystkie aby nasza słynna lista zrobiła się cała mega czerwona:tak:

reklama
Kochane moje... zrobiłam w sobotę teścik pojawiły się wymarzone, upragnione II, wczoraj powiedzieliśmy rodzicom. Jestem mega szczęśliwa 26. mam pierwszą wizytę. Strasznie Wam dziękuję za rady i cierpliwość, może nie udzielałam się tu zbyt często ale cały czas Wam kibicuję i jestem z Wami cały czas. "zapisałam się" do lutówek ale mam nadzieję, że nie wygonicie mnie ;) z tego wątku. Trzymam kciuki za Was wszystkie aby nasza słynna lista zrobiła się cała mega czerwona:tak:

Ewitko niesmiało podglądałam lutóweczki czy ok u Ciebie kochana :-D

ewitko jeszcze raz gratulacje!! czekamy na dalsze wieści.. a ja nieśmiało Ci napomknę jeśli jesteś zainteresowana, że my tu mamy nasz "rodzimy" wątek dla zafasolkownaych z naszego grona:) jakoś nazywa się spełnione staraczki od stycznia 2012 :)
o nawet link znalazłam: https://www.babyboom.pl/forum/przys...zaciazone-staraczki-od-stycznia-2012-a-58243/
wiec wszystkie NASZE zafasolkowane zgłaszajcie się tam:) bo z tego co widzę, to jakoś pustawo tam:| szkoda:(

Ostatnia edycja:
Ewitko- GRATULACJE :)

Ja tak sobie pomyslam ze sie Wam przedstawie- przychodze nowa to trzeba sie jakos zachowac:)
Wiec - mam na imie Malwina, mam 9 letnia corke, a pare miesiecy temu podjelismy decyzje ze czas najwyzszy na kolejna kruszynke:)

Z badan, ktore zrobilam- to ogolne badanie stanu macicy, jajnikow i jajowodow- usg domaciczne, cytologie, oraz badanie na toksoplazmoze - poniewaz jestem kocia mama- wiec lepiej chuchac na zimne :)
teraz czekam na miesiaczke. konkretnych staran- tych doslownych - jeszcze nie zaczelismy.

hehe kocich mam tu u nas dostatek:D

córci oczywiście zazdrościmy;) przynajmniej te które nie mają jeszcze żadnego skarba;) 9 lat to spora różnica będzie.. tak jak z moją siostrą jest między nami równe 10lat:]
no i śliczny avatar:)

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje :) i mam nadzieję, że szybciutko zobaczycie II
Sailor, mam nadzieję, że wszystko ok, na razie jestem w amoku z tej radości ale martwię się ciągle bo nadal biorę leki i walczę z tą drożdżycą dziadowską, mam nadzieję, że moja fasolka nie ma mi tego za złe;)
czekam na Was w lutóweczkach !!!
sihaya dziękuję za link :*

kurcze muszę się odłączyć bo straszna burza u nas a ja sama w domku buuuuuuu oj jak się błyska
Trzymajcie się ciepluteńko i dziękuję raz jeszcze :* :* :*

Racja- roznica spora ale mam nadzieje ze rodzenstwo bedzie mialo dobry kontakt :)
pierwsza ciaza byla dla mnie zaskoczeniem, bylam wtedy na studiach, a ja postawilam sobie za punkt honoru nie "chorowanie" na ciaze a skonczenie studiow, i usamodzielnienie sie- wiec ciaza sobie przebiegala- aja "udawalam" ze jej nie ma...z perspektywy czasu- nie mialam swiadomosci tego co sie dzieje niesamowitego, albo moze nie chcialam miec swiadomosci.
Tak czy siak- ciaza byla totalnie bezobjawowa :) tyle ze miesiaczki nie mialam. w 8 miesiacu dostalam malutki brzuszek- wczesniej bylam plaska jak deska. Tylko czasem podczas kapieli wyrastaly mi gorki na brzuchu w ksztalcie raczki albo nozki- i to bylo cudne- zycze Wam jaknajszybszego przekonania sie o tym :)
teraz podchodze do sprawy zupelnie inaczej- obudzilo sie we mnie wielkie pragnienie bycia w ciazy i urodzenia malenstwa :)

reklama
Do góry