reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej

Sailor Dominika gratulacje z Papierowej Rocznicy Ślubu i życzę dotrwania do Złotych Godów

Czarnooka, Bzibziok główka do góry każda z nas doczeka się swojego dzieciątka

A Mynia nie miała czasem teraz urlopu??

Mnie mało bo siedząc tu z Wami za bardzo myślę o staraniach i muszę odpuścić BB :( podczytuje Was i trzymam za was mocno kciuki

Cześć dziewczyny. Wstyd mi ale nie mam wogóle czasu na nic dużo problemów ach szkoda gadać
Mam nadzieję że jakąś czerwień nowa sie pojawiła ja nawet nie wiem gdzie szukać naszej listy.
Wszystkie które oczekują terminu wrednej @ oby sie nie pojawiła ściskam was mocno :-*

dziewczyny ten suwaczek przekłamuje bo ślub braliśmy 19.06.2011 :-D ale bardzo wam dziękuje za życzenia kochane to bardzo miłe. Nie wytrzymałam do jutra i testowałam a tu lipa nawet cień cienia się nie pokazał ale to naprawdę był fenomen jakby teraz test wyszedł :-D tempka kosmiczna zaś jest nie wiem czemu bo sen był bez przerw nawet jak się obudziłam spocona nie byłam...:confused: cóż zobaczymy jutro czy to był jednorazowy skok w kosmos :-D

Aaaa i jutro znowu testuje ale zrobię z porannego moczu :tak:

Bzibzioczku strasznie się umęczysz w podróży w tym upale...3mam mocno kciuki żeby twój mąż okazał się zdrowiutki. Mój wujek tez póxno przeszedł świnkę i ma dwójkę pięknych urwisów :tak:

dziewczyny ja tez czasami mam czarne mysli,że wy sobie powoli jedna po drugiej zafasolkujecie a tu taka samotna sailor sama zostanie i bedzie pisac do siebie :-D

czarnotki 3mam mocno kciukasy za piekny wynik męża :tak:

ja samolubnie o sobie, @ nie mam i czeakm spokojnie, bo ostatnio spóxniła mi sie tydzień:-(
Moj M dostał dzisiaj telefon, że jutro wyjeżdża w delegacje na miesiąc, więc jeżeli @ sie pojawi to kolejny cykl na straty, bo go nie będzie podczas TYCH DNI:no:

SAILOR genialna jesteś z tym testowaniem:-D oby się pojawił chociaż cień cienia. musi się udac, no musi!!!
BRANETA a testowałaś?

no mnie dziś wieczorem nie bedzie na bb. będę czekac na męża i będziemy świętowac ten nasz roczek

reklama
Hahah Sailor jestes niesamowita <brawo>
mi sie juz znow okres spoznia ale dalam se czas do 20 . jak n ie przyjdzie to pewnie znow bedzie sporo opozniony. wczoraj mialam objawy jak na @ dzisiaj silne zmeczenie i bol piersi. wiec teoretycznie @ powinnam juz miec...

Do góry