reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
zmykam sie położyć , niunia bawi się z kuzynem to ma zajęcie,a ja się zdrzemnę przez chwile
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Agnieszka a co się stało się ;-)?
no właśnie nic się nie stało :-(
mam dzisiaj słabszy dzień po prostu :-(
domikcw
Fanka BB :)
może ta pogoda tak na nas wplywa. smutaśno tak jakos dziś...
ANKE podziel się spaghetti!!! uwielbiam. mniam. albo placki ziemniaczasne bym zjadła...buuu nie ma kto zrobic.
ja dalej leże. boli jak cholera... a jutro miałam robic zakupy na tego grila. ja nie wiem jak sobie z tym poradzę.
jeszcze chyba po tych tabletkach tak jakoś mnie muli i coś mi jeździ po brzuchu
ANKE podziel się spaghetti!!! uwielbiam. mniam. albo placki ziemniaczasne bym zjadła...buuu nie ma kto zrobic.
ja dalej leże. boli jak cholera... a jutro miałam robic zakupy na tego grila. ja nie wiem jak sobie z tym poradzę.
jeszcze chyba po tych tabletkach tak jakoś mnie muli i coś mi jeździ po brzuchu
domikcw
Fanka BB :)
ANKE nie rób takiej ochoty na jedzonko pychotki. uwielbiam placki. mogłabym codziennie jeśc
a co tu taka cisza?? u Was pogoda jest czy co??
a co tu taka cisza?? u Was pogoda jest czy co??
U mnie nie ma ale właśnie jadłam, a placki ziemniaczane robiłam wczoraj - pycha moje ulubione.
Dzisiaj był krem z brokułów i makaron z pomidorami suszonymi, oliwkami, serem pleśniowym, brokułem i oliwą przyprawiony specyfikiem przywiezionym z sycylii, a teraz popijam czerwonym winem, a na deser było ciasto z truskawkami, które wczoraj robiłam.
Chyba za bardzo sobie, a właściwie nam dogadzam....a brzuszek rośnie.
W tym cyklu tak już olałam wszystko, że nawet dzisiaj zapomniałam temperaturę zmierzyć hahaha, dobrze wakacje wpływają na człowieka
Dzisiaj był krem z brokułów i makaron z pomidorami suszonymi, oliwkami, serem pleśniowym, brokułem i oliwą przyprawiony specyfikiem przywiezionym z sycylii, a teraz popijam czerwonym winem, a na deser było ciasto z truskawkami, które wczoraj robiłam.
Chyba za bardzo sobie, a właściwie nam dogadzam....a brzuszek rośnie.
W tym cyklu tak już olałam wszystko, że nawet dzisiaj zapomniałam temperaturę zmierzyć hahaha, dobrze wakacje wpływają na człowieka
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Bzibzioczku może sardynka już Cie mobilizuje do zbierania kalorii ;-)
właśnie dzisiaj Sailor ustaliłam z mężem, że musieliśmy całkiem trafnie przeoczyć dni płodne i owulacje...więc się nie będę na nic nastawiać.
Ale na mnie chyba tak wiosna wpływa jak się pojawiają świeże warzywka i owocki to bym tylko je jadła, wtedy bez mięsai właśnie udało mi się dwa dni temu pierwszy bób kupić, na który zawsze czekam cały rok i szparagi zielone no i te truskawki, którymi trzeba się nacieszyć.
Ale na mnie chyba tak wiosna wpływa jak się pojawiają świeże warzywka i owocki to bym tylko je jadła, wtedy bez mięsai właśnie udało mi się dwa dni temu pierwszy bób kupić, na który zawsze czekam cały rok i szparagi zielone no i te truskawki, którymi trzeba się nacieszyć.
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
uwielbiam bób byle bez robaczków był
Bzibzioczku a swoją drogą popatrz jak już twoja fasolka została okrzyknięta sardynką jesli się pojawi
Bzibzioczku a swoją drogą popatrz jak już twoja fasolka została okrzyknięta sardynką jesli się pojawi