reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no pusto od samego ranka.
a mi wyszedł siniak po tym pobieraniu krwi:wściekła/y: kurde teraz bedę musiec nosic bluzki z długim rękawem, żeby uniknąc pytań rodziny. nie chcę gadac że badania robiłam bo zaraz będzie a po co a chora jesteś.....

reklama
Mi też sie znacznie cykle skróciły!
A jak zdrówko Sihaya??Co do lecza po tajsku, to raczej mi pasowało do takiego dnia jak dzisiaj jak jest chłodno, bo ja to zawsze pikantne robię, a od jutra już ponoć ma być wreszcie cieplej:)
Ja teraz stawiam na szparagi...mniam, mniam, trzeba korzystać zanim nie zniknął:)
A ja oglądam jakąś komedię romantyczną na polsacie i właśnie korzystam z przerwy, żeby do Was napisać. Ale mnie ta pogoda usypia, normalnie zaraz po obiedzie myślałam, że na siedząco zasnę.
Sailor, Wy mówicie Sardynka, a moja cała rodzina czeka na oscypka, tak że imion ma już wiele tylko samego zainteresowanego brakuje:(

Ale ja kompletnie nie wiem co mojej rodzinie odpaliło z tym oscypkiem, sardynka mi się o wiele bardziej podoba:)
Ja też już śmigam do łóżeczka dobranoc domikcw i innym:)

hej
jestem z rana :p tempke wpisałam, i goood

dzis poszła w dół, ale równie dobrze wczoraj mogła byc zaburzona przez ten niepikający termometr, bo dzis juz pikał :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie u mnie nadal małopowo dzisiaj kolejny cykl z clo, a w następny poniedzialek pewnie na monitoring pójde, a dziś mężuś na wekend przyjeżdza hmmm ale fajnie

reklama
Hej wszystkim:-)
u mnie dzisiaj jakoś smutaśnie :-( czuję, że w tym miesiącu też nie zafasolkuje :no: jakąś dolinę złapałam :-( dobrze że chociaż słonko dzisiaj świeci :tak:
uciekam do pracy, pozdrawiam :-)

Do góry