reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ale Wam dobrze - ja na urlop dopiero za 1,5 miesiąca :-(

Powiem Wam, że jest coś dziwnego.
We wtorek przyszla @ a dziś nie ma po niej śladu! Tzn. 2 pierwsze dni lało się jak z zarżniętego świniaka a teraz cały dzień susza! Tylko takie brązowe glutki i to bardzo mało ich :confused: i w dodatku tak mnie dzisiaj brzucho kuje że szok :szok:

reklama
Alg ja też zawsze miałam długie i obfite a teraz jak spojrzałam na moje cykle to każdy następny jest krótszy:D dziś też niby 3 dzień a już ma się ku końcowi.. tak to już czasem bywa:) ja na Twoim miejscu bym się cieszyła:) lepiej mieć krótki niż męczyć się tydzień;)

Bzibizoku ale Ty smakołyki pichcisz, palce lizać:) tak nawiasem mówiąc to w najbliższych dniach planuję Twoje leczo po tajsku zrobić;)
A takie specyfiki, charakterystyczne dla danego regionu, przywiezione z podróży to prawdziwe delicje:) My ostatnio z Chorwacji wina i oliwy nazwoziliśmy;) W tym roku się znów wybieramy to jakieś nowe kuchenne dodatki będzie trzeba nakupić:)

Alg z tymi miesiączkami to różnie bywa moje miesiączki zawsze trwają 8 dni a w tym cyklu ledwo 5 nie ma reguły

Mi sie juz trochę humor poprawił, zrobiliśmy z mężem leczo, naśmialiśmy się przy tym, strasznie lubię razem gotować :-)

Dziewoje, odebrałam dzisiaj swojego nowego Appla. Masakra!! przemega szczęśliwa jestem. mój poprzedni apple wyglądał jakby tir po nim przejechał... :-)

widzę, że temat jedzonkowy. pychoty robicie dziewczyny:)
u mnie okres też czasem skąpy a czasem się leje 3 dni, że masakra. taka juz chyba nasza natura:tak:
mnie plecki dalej bolą. od maści mam jakieś uczulenie... skóra została czerwona i jakaś wysypka:wściekła/y:
SIHAYA jak się czujesz??
a naszą MYNIĘ to gdzie wcieło??

reklama
Do góry