reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ale Wam dobrze - ja na urlop dopiero za 1,5 miesiąca :-(

Powiem Wam, że jest coś dziwnego.
We wtorek przyszla @ a dziś nie ma po niej śladu! Tzn. 2 pierwsze dni lało się jak z zarżniętego świniaka a teraz cały dzień susza! Tylko takie brązowe glutki i to bardzo mało ich :confused: i w dodatku tak mnie dzisiaj brzucho kuje że szok :szok:

reklama
Alg ja też zawsze miałam długie i obfite a teraz jak spojrzałam na moje cykle to każdy następny jest krótszy:D dziś też niby 3 dzień a już ma się ku końcowi.. tak to już czasem bywa:) ja na Twoim miejscu bym się cieszyła:) lepiej mieć krótki niż męczyć się tydzień;)

Bzibizoku ale Ty smakołyki pichcisz, palce lizać:) tak nawiasem mówiąc to w najbliższych dniach planuję Twoje leczo po tajsku zrobić;)
A takie specyfiki, charakterystyczne dla danego regionu, przywiezione z podróży to prawdziwe delicje:) My ostatnio z Chorwacji wina i oliwy nazwoziliśmy;) W tym roku się znów wybieramy to jakieś nowe kuchenne dodatki będzie trzeba nakupić:)

Alg z tymi miesiączkami to różnie bywa moje miesiączki zawsze trwają 8 dni a w tym cyklu ledwo 5 nie ma reguły

Mi sie juz trochę humor poprawił, zrobiliśmy z mężem leczo, naśmialiśmy się przy tym, strasznie lubię razem gotować :-)

Dziewoje, odebrałam dzisiaj swojego nowego Appla. Masakra!! przemega szczęśliwa jestem. mój poprzedni apple wyglądał jakby tir po nim przejechał... :-)

widzę, że temat jedzonkowy. pychoty robicie dziewczyny:)
u mnie okres też czasem skąpy a czasem się leje 3 dni, że masakra. taka juz chyba nasza natura:tak:
mnie plecki dalej bolą. od maści mam jakieś uczulenie... skóra została czerwona i jakaś wysypka:wściekła/y:
SIHAYA jak się czujesz??
a naszą MYNIĘ to gdzie wcieło??

reklama
Do góry