reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domiku, nie uprawiaj czarnowidztwa :)
Sihaya, myślę, że może byś alergiczny, miałam testy alergiczne i nic mi z nich nie wyszło ale na 100% wie, że mam alergię na coś. Od dziecka 4 razy w roku zapalenie płuc lub oskrzeli... rok w rok bez wyjątku, zawsze w tych samych miesiącach, a lekarze 4 lata temu się zorientowali, że to w sumie podejrzane... Okazało się, że astma i jak biorę leki to dokładnie w tych samych miesiącach teraz mam problemy z gardłem i krtanią... no już lepsze to niż płuca... Piję wapno, biorę leki... nie wiele daje... no ale pewnie bez nich byłoby gorzej

to nie wesoło masz Myniu:/ astma to już nie przelewki... i znowu wracamy do wątku co za lekarze, że dopiero tak niedawno zorientowali się, że coś nie tak z Twoją chorowitością.. eh... w takim razie zdrówka kochana i trzymaj się dzielnie:)

reklama
SIHAYA dzięki ale nie do końca chcę iśc w jej ślady:-p marzyła mi się parka, ale o 4 synów nie było w planie:szok::-D
myślałam, że tu będzie pełno kobietek, a tu masz...kibicki sie opiły:-D i śpią pod telewizorkiem
MYNIA współczuje tych dolegliwości. ja chyba na staraośc też jakąs alergię mam. ciągle z katarem jestem za pan brat. zauważyłam, że i na kurz i na psią sierśc (ale tu akurat mnie skóra swedzi) i na skoszona trawe:-D masakra. i jak mnie bierze choroba to zamiast gardło bolec to od razu na plucka się rzuca i ciężko mi sie oddycha. czasem śpię na siedząco. mąż ak mnie widzi w tym stanie to boi się, że nie złapię oddechu. nienawidzę tego. walka o powietrze. a stało się mi to odkad poszłam z gorączką i grypskiem do pani doktor, która dała mi witaminę c:confused2: no i nie wyleczone wszystko ciągnie się za mną już chyba ok 3 tak.....

Do góry