reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domiku, nie uprawiaj czarnowidztwa :)
Sihaya, myślę, że może byś alergiczny, miałam testy alergiczne i nic mi z nich nie wyszło ale na 100% wie, że mam alergię na coś. Od dziecka 4 razy w roku zapalenie płuc lub oskrzeli... rok w rok bez wyjątku, zawsze w tych samych miesiącach, a lekarze 4 lata temu się zorientowali, że to w sumie podejrzane... Okazało się, że astma i jak biorę leki to dokładnie w tych samych miesiącach teraz mam problemy z gardłem i krtanią... no już lepsze to niż płuca... Piję wapno, biorę leki... nie wiele daje... no ale pewnie bez nich byłoby gorzej

to nie wesoło masz Myniu:/ astma to już nie przelewki... i znowu wracamy do wątku co za lekarze, że dopiero tak niedawno zorientowali się, że coś nie tak z Twoją chorowitością.. eh... w takim razie zdrówka kochana i trzymaj się dzielnie:)

reklama
SIHAYA dzięki ale nie do końca chcę iśc w jej ślady:-p marzyła mi się parka, ale o 4 synów nie było w planie:szok::-D
myślałam, że tu będzie pełno kobietek, a tu masz...kibicki sie opiły:-D i śpią pod telewizorkiem
MYNIA współczuje tych dolegliwości. ja chyba na staraośc też jakąs alergię mam. ciągle z katarem jestem za pan brat. zauważyłam, że i na kurz i na psią sierśc (ale tu akurat mnie skóra swedzi) i na skoszona trawe:-D masakra. i jak mnie bierze choroba to zamiast gardło bolec to od razu na plucka się rzuca i ciężko mi sie oddycha. czasem śpię na siedząco. mąż ak mnie widzi w tym stanie to boi się, że nie złapię oddechu. nienawidzę tego. walka o powietrze. a stało się mi to odkad poszłam z gorączką i grypskiem do pani doktor, która dała mi witaminę c:confused2: no i nie wyleczone wszystko ciągnie się za mną już chyba ok 3 tak.....

Do góry