reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Oj Myniu coś mi się wydaje,że zaczekamy na Ciebie :-D
Ale trzeba być dobrej myśli. królewnie ładnie rosną pęcherzyki to może będzie podejrzana. I Agnieszka podejrzana.
:-) przydałabym się nowa zafasolkowana.

ciasta upieczone. mama zrobiła sernik z jabłkami a ja biszkopt na to rozgniecione truskawki z galaretką, śmietana kremówka i starta czekolada. pychotka.
włoski też zafarbione. kolor no może mi się tak średnio podoba no ale się przyzwyczaję:-p wzieło mnie dziś na nostalgię i przeglądałam nasze albumy ślubne. eh...aż trudno uwierzyc, że jeszcze 12 dni i będzie już rok:szok: a my jeszcze sie nie pozabijaliśmy:-D
KROLEWNA I SAILOR trzymam kciuki za te Wasze pęcherzyki:) bedą nam się tu bliźniaki może rozwijały;-)

SAILOR zauważyłam, że tu u nas coś ten czerwiec jest oblegany. czyli pewnie idealny miesiąc na śluby:-D wiesz ja bym chciała jeszcze raz, ale oczywiście z tym samym człowiekiem:-D
DLA DZIEWCZYN KTÓRE MAJA W PLANACH ŚLUB TO MAM DO SPRZEDANIA KIECKĘ:):):):p:p:p

A moja kiecka się strasznie podarła na dole w wirze tańca ale świetnie się bawiłam i niedroga była więc ostał mi się na pamiatkę gorset, szal i welon :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ja też szalałam na całego ale sukienka jest w stanie bardzo dobrym. była strasznie brudna, ale wszystko się ładnie uprało. moja jak dla mnie była mega droga no ale to tylko taki jeden dzień w życiu. mój welon za to był i jest bardzo rozchwytywany. już jdena koleżanka miała. kuzynki też chcą:-D

Do góry