reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Rękodzieło... może być ciekawe
Co też ten mój kot wyrabia dzisiaj... najpierw się tuli i mruczy a potem nagle skacze prawie pod sam sufit.
Sailor, mieliście działać w bieszczadach i co teraz będzie? Nie będziesz miała bieszczadzkiego dzidziusia tylko domowego :) Swoją drogą ciekawe czy Bzibziok nam sardynkę przywiezie :)

reklama
hejka!
się naczytałam :):) i jak miło pogratulowac! Ilkas wszystkiego dobrego!! :):)

teraz nie wiem co komu odpisac :p...
ktoś pytał o mikroskop owu...ja mam ale już nie używam bo te paprotki pojawiały się nawet jak miałam @..bez sensu..
Królewna, fajnie że masz takie ładne pęcherzyki, ja pójdę 15 czerwca i też mam nadzieję się czegoś dowiem.
Myniu, zaczynasz cykl, oby był szczęśliwy :), Sailor, kibicuję Twojej owulacjii :p

ja mam dzis 4 dc więc jeszcze trochę czasu to intensywnych staranek. Mieliśmy rocznicę i było milutko, nawet nas pamiętali w hotelu (gdzie mieliśmy ślub) :) tylko @ w tym czasie więc same wiecie...

Aguś, ja też mam 4 dc ale ja w tym i następnym cyklu nie będę się widzieć z moim S. więc zostaw trzymanie kciuków na sierpień:) Ale ja Ciebie i Twoje pęcherzyki trzymam:) Najlepszego kochanie z okazji rocznicy ślubu :)
Sailor jasne, że nie ważne jaka fasolka byle zdrowa:)

reklama
Kupię mu ale dopiero po przeprowadzce, mam tylko nadzieję, że nie będzie już za stary na nauczenie się, że drapać wolno tylko na drapaku:)
On czasem chce do Was pisać ale przeważnie wypisuje takie głupoty że muszę kasować:)
Brzuch mnie dziś boli ale nie tak okresowo tylko tak żołądkowo, i spać mi się strasznie chce. I pomyśleć, że parę dni temu doszukiwałam się w tym jakichś podtekstów:) My kobietki jedna naiwne jesteśmy:)

Do góry