reklama
d
Sihaja ale nie spadła Ci pod kreskę więc...;-)
no nie spadła - jeszcze... kilka dni zostało.. a póki co ma tendencję spadkową więc raczej nie robię sobie nadziei..
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Sihaya ja trzymam mocno kciuki &&&&&&
dobra laski ja lecę mój mąż już przyjechał idę pod prysznic i do wyrka
trzymajcie kciuki za jutrzejszą tempkę chciałam nie mierzyć już do soboty żeby się nie wkurzać ale to jest jak nałóg
dobra laski ja lecę mój mąż już przyjechał idę pod prysznic i do wyrka
trzymajcie kciuki za jutrzejszą tempkę chciałam nie mierzyć już do soboty żeby się nie wkurzać ale to jest jak nałóg
Ostatnia edycja:
Mynia_82
Fanka BB :)
Sihaya no smutno mi troszkę, że fasolka nie dała się zaprosić ale się nie łamię aż tak mocno, wczoraj było tragicznie. I psychicznie i fizycznie. Ale już na szczęście lepiej mi dziś. Dziś tylko brzuszek boli ale ja to przeczekam i wrócę do akcji :-)
Sailorka, kupiłam i zjadłam Pisałam wcześniej Twoje pewnie lepsze ale te też były całkiem niezłe
a Sihaya... ten Twój spadek to nie spadek nie marudź i jedz śledzie
Sailorka, kupiłam i zjadłam Pisałam wcześniej Twoje pewnie lepsze ale te też były całkiem niezłe
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Dziewczyny małż nie chciał zrobic kolacji bo pracę piszę i musiałam sama zrobić. Była jajecznica z pomidorkami pycha
Myniu zjadłam zjadłam 5 pierozków reszta zniknęła zarłoki jedne wsunęły wszystkie
Myniu zjadłam zjadłam 5 pierozków reszta zniknęła zarłoki jedne wsunęły wszystkie
Sihaya no smutno mi troszkę, że fasolka nie dała się zaprosić ale się nie łamię aż tak mocno, wczoraj było tragicznie. I psychicznie i fizycznie. Ale już na szczęście lepiej mi dziś. Dziś tylko brzuszek boli ale ja to przeczekam i wrócę do akcji :-)
hehehe już zjadłam
Cieszę się, że u Ciebie lepiej:* silna kobita jesteś to mam pewność że wrócisz do akcji i to jak... rano wieczór i w południe hehe
Właśnie wyliczyłam, że na urlop wakacyjny - wybieramy się znów do chorwacji- @ jak coś przyjdzie mi dzień przed wyjazdem:/ a liczyłam na owulkę wśród cykad a to pech:/
Mynia_82
Fanka BB :)
Sihaya wcale nie będziesz miała @!!! Koniec, kropka
Kochana jesteś Myniu dziękuję
mąż też mi to przed chwilą powiedział... dodał jeszcze, że jak coś to w następnym cyklu obieramy jego taktykę staranek czyli.. ja tam sobie mogę liczyć, dumać, kombinować ile chcę a i tak będziemy się przytulać bez końca nie wychodząc przez dni płodne z łóżka hehe...
mąż też mi to przed chwilą powiedział... dodał jeszcze, że jak coś to w następnym cyklu obieramy jego taktykę staranek czyli.. ja tam sobie mogę liczyć, dumać, kombinować ile chcę a i tak będziemy się przytulać bez końca nie wychodząc przez dni płodne z łóżka hehe...
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Sihaya mój małż właśnie mówi,że on ma gdzieś,że co drugi dzień on chce codziennie w sumie może ma rację jak ma być to będzie...
reklama