reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko nie wiem co mam Ci powiedzieć tak mocno 3mam kciuki,żeby się udało. A objawy ciążowe masz?
Ja się boję,że skoku nie będę miała po clo bo gdzieś wyczytałam,że może clo zaburzać...:baffled:

to raczej nie są pewne objawy bo cycki nabrzmiały ale nie bolą ,no i mnie mndli od czasu do czasu i jest mi straszni zimno
czyli w zasadzie objawów ciążowych brak

Sailor ja nie wiem jak to jest z tym CLO

cześć kochane:)
Sailorku nie martw się na zapas:* będzie dobrze!
Agnieszko trzymam kciuki za fasolinkę i proszę nie myśleć nawet o torbielach! bo jak fasolinka usłyszy to się obrazi... uśmiech na ustach, uszy do góry a w serducho nadzieja:)

U mnie tempka znów spadła... Obserwacja cyklu - enpr.pl więc szykuję się powoli na @. piersi też zaczynają być nabrzmiałe.
Na ironię losu naszła mnie dziś ochota na śledzika i sobie kupiłam dwa filety z cebulką - cieszyłabym się gdybym wiedziała, że to objaw ciążowy... a tak - zajadam z @ na horyzoncie...

Myniu a jak u Ciebie? z nastrojem i samopoczuciem?

dziewczyny ta pogoda jest dobijająca ale co robić nie przegnam jej przecież bo nie umiem. :-) Muszę jakoś małża zmotywować,żeby mi zrobił kolację bo mi się nie chce...:-D

Sihaja ale nie spadła Ci pod kreskę więc...;-)
Agnieszko skoro piersi powiekszone i to zmęczenie...zawsze to jakiś objaw fasolkowy.
Myniu kupiłaś pierogi? :-)

wiecie co mojej niuni wyszedł nowy ząb całkiem z tyłu i to pierwszy stały bo te z tyłu chyba nie są mleczne także ma już 20 mlecZnych i 1 stały :p

Sailor a ta moja senność to tez pewnie wpływ pogody, no ale nie ma co gdybać w sobotę powtórzę test zobaczymy

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie nowe staraczki - Julkę, Ilkas - oby ten cień zmienił się już w najbliższych dniach w dwie kreseczki!! Czy kogoś pominęłam?

Grzaneczko super wieści! oby serduszko rosło w siłę:) ściskam mocno!

Do góry