reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witaj Ilkas :)
skoro jakiś cień jest to pewnie sie udało ,ale dla pewności powtórz test zza kilka dni

mi też się nigdy @ nie spóźniała aż do tego cyklu wczoraj powinna przyjść i jej nie ma test negatywny

reklama
wiesz co kochana ja nie wiem jakie ja mam teraz objawy bo w kwietniu straciłam fasolkę w 10tc i wszystko mi sie pokręciło
zawsze przed @ bolały mnie piersi a teraz nic ,jedynie lekko nabrzmiały , lekko mnie mndli
i ból w dole brzucha od czasu do czasu
tak mi sie wydaję ze za szybko zrobiłam test
zobaczymy w sobotę powtórzę jak @ nie przyjdzie

jak masz możliwość to lepiej na bete leć jutro
ja sama bym poszła ale ja niestety na takim wypiździejewie mieszkam ze wynik bym miała dopiero na drugi dzień więc już oczekam do soboty

Skończyłam wyszywankę, mama chce ją powiesić w ramce na ścianie bo jej się podoba. U nas leje jak z cebra cały dzień, głowa mnie trochę pobolewa i ogólnie czuje się rozbita. Chciałabym fasolkę... :-( to już rok mija od kiedy się staramy. :sad::sad::sad:

Skończyłam wyszywankę, mama chce ją powiesić w ramce na ścianie bo jej się podoba. U nas leje jak z cebra cały dzień, głowa mnie trochę pobolewa i ogólnie czuje się rozbita. Chciałabym fasolkę... :-( to już rok mija od kiedy się staramy. :sad::sad::sad:

Sailor kochana widze ze i Ciebie jakiś dół dopadł :(
mi sie chce tak strasznie spać ze najchętniej juz bym sie położyła
jednak czekam na mężulka bo pojechał z teściem drzwi do pokoju wstawiać, a ja nie lubie zasypiać jak on nie lezy koło mnie

w ogólę to się wkurzam

Sailor kochana widze ze i Ciebie jakiś dół dopadł :(
mi sie chce tak strasznie spać ze najchętniej juz bym sie położyła
jednak czekam na mężulka bo pojechał z teściem drzwi do pokoju wstawiać, a ja nie lubie zasypiać jak on nie lezy koło mnie

w ogólę to się wkurzam

Agnieszko nie wiem właśnie ale jakoś mi tak smutno. Oglądam mój ulubiony serial i tez nie pomaga ehhh boję się,że może owulki nie będzie, jajniki mnie bolą raz oba raz jeden...i w ogóle wszystko jest do kitu. Urlop w domu na dodatek leje.

Hej dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w Tesco mają testy ciążowe o czułości 10 za 5zł. Dzisiaj je zauważyłam i się skusiłam - niestety znów jedna kreska więc przestałam się łudzić i czekam na @.
Dziewczyny nie smućcie się że nie macie bobasków na każdą z was przyjdzie pora. My o synka staraliśmy się 8 miesięcy a udało się w cyklu, który spisałam na straty bo w czasie owulacji byłam w rozjazdach. Przytulanki były wtedy tylko raz i to w dniu w którym myślałam że jest już po owu.
Tak więc głowa do góry i działamy :-)

Sailor owulka na pewno się pojawi :)

a ja bym chciała wiedzieć na czym stoję, teraz zaczęłam sobie wkręcać jakąś torbiel ;( ale jak bym coś miała to lekarz by widział a ja przeciąż półtora miesiąca temu byłam na wizycie kontrolnej

zobaczymy co jutro temp pokarze

reklama
Do góry