reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dzewczynki

Mynia szkoda że @ przyszła ale nowy cykl nowe nadzieje

Mgiełka odpuście, nie zabezpieczajcie się, kochajcie się kiedy chcecie, bez patrzenia na tabelki, wykresy,terminy itp. a fasolka będzie i zaraz się nam będziesz chwalić dwiema kreseczkami:tak:
ta recepta tyczy się każdej z nas więc zapamiętajcie i stosujcie :-p

Agnieszka trzymam mocno kciuki może tym razem nie będziecie długo czekać na dwie kreski mocno zaciśnięte &&

Młody wytransportowany do przedszkola, ja po śniadanku i nadrabiam zaległości na BB a później sprzątanie czego nie lubię:zawstydzona/y:

pozdrawiam Was cieplutko

reklama
ehh dziewczyny idę po test za chwilkę, czekam tylko na teściową i idziemy do miasta muszę tylko jakoś kupić wykombinować żeby sama do apteki wejść bo nie chce zeby wiedziała ze test kupuje

W ogóle jak wydą II kreseczki to powiemy wszystkim trochę później

oj zonqa jaka ty jesteś mądra i realistka
niestety ja taka nie jestem! spinam się bo sie faszeruje lekami żeby była dzidzia, spinam się bo 5 miesięcy temu poroniłam i tęsknie... spinam się bo męża mam tylko na weekendy, spinam się bo nie mam co zrobić z dzieckiem w wakacje rodzice nie przyjadą będe szukać opien\kunki na lipiec bo przedszkole zamknięte, spinam się bo umowa na czas określony się kończy a bez umowy o drugim dziecku nie pomyślę !
i poczekaj wyłączę te wszystkie problemy i myśli i już napewno ale to napewno przestanę się spinać!

przepraszam za sarkazm ale dziś mam gorszy dzień i dziś nie będę się gryzła w język!

wiecie ja tez bym chciała zatrzymać to w tajemnicy, ale rodzicom musimy na pewno powiedziec bo będe chciała wrócić do pracy z wychowawczego zaraz jak sie dowiem
ale tak reszcie rodziny to raczej nie b ęde mówić aż nie bedzie widac

mgiełka wiesz co takie marudzenie i spinanie sie nic nie da, jakbyśmy tak myślały to większość z nas znalazłaby takie powodu dla których juz teraz musi być w ciąży, a co mają powiedxzieć pary które starają się od lat ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my nie mówimy bo jak ostatnio powiedzieliśmy rodzicom że będzie dzidzia to na drugi dzień milion telefonów od ciotek, babci mówię wam
moja mama i teściowa to tajemnicy nie potrafią dotrzymać :p

reklama
:tak: powiem rodzicom bo z nimi mieszkam. Jeżeli bardzo będę miała mdłości to pójdę na zwolnienie i wszyscy w pracy będą wiedzieć ale wtedy to już mówi się trudno.

Do góry