reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Heh wstałam zrobiłam test i nic ale zrobię jeszcze w środę jak nie bedzie okresu...Ten miesiąc był bardzo ciężki dla mnie. Praktycznie non stop w pracy:-D
Ale nie trace nadziei:-) i Wam też tego życzę...tylko się nie nakręcajcie negatywnie

reklama
Witam Was kobitki :)

Mam prośbę, żebyście wykreśliły mnie ze swojej tabelki. Dziś @ do mnie przyszła także nic z tego, a poza tym Wy jesteście już tak ze sobą zżyte, że ja tutaj do Was nie pasuję więc nie będę Wam zaśmiecać tabelki. Miło było was poznać, pozdrawiam i życzę wszystkim upragnionych dwóch kreseczek :)

Myniu kachana nie płacz zobaczysz że będzie dobrze i w sierpniu jak Twój S przyjedzie to sie uda :) A wykresik śliczny

Dziewczyny ja latam cały czas do łazienki z sprawdzam czy @ nie ma

Agnieszko tempka ładna ja bym testowała :-) i tyle.
Myniu kochana ale ty masz humorki podczas @. Mojemu tez przykro jak się nie udaje ale mi bardziej chyba,że on w sobie dusi nie wiem. XZawsze to on mnie pociesza. najbardziej mnie drazni jak mówi,żebym wyluzowała to bedzię. ja nie umiem wylyzować.

Myniu faceci jak coś czasem powiedzą to ręce opadają. Taki to już nasz los z nimi :-).
Agnieszko mocno 3mamy kciuki za Ciebie :tak: i mamy nadzieję,że nam wkleisz foteczke testu żebyśmy mogły fluidki pobierać z monitora :-D

Myniu faceci jak coś czasem powiedzą to ręce opadają. Taki to już nasz los z nimi :-).
Agnieszko mocno 3mamy kciuki za Ciebie :tak: i mamy nadzieję,że nam wkleisz foteczke testu żebyśmy mogły fluidki pobierać z monitora :-D

Sailor byłas juz na jakimś monitoringu moz e?? :)))

a dziewczyny przy okazji szukam fajnej fryzury na wesele, moze macie jakies fotki?? :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry