reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko będzie dobrze zobaczysz i pewnie jak odpuścisz w następnym cyklu będą dwie kreseczki :p

U mnie @ nie ma za to temp .....w ogóle mój stwierdził wczoraj ze cyce mam nabrzmiałe lekko a mi sie tak z niego śmiać chciało , bo wydaje mi się ze on się bardziej nakręca ode mnie
Mówiłam mężowi ze jak nie będzie dzisiaj @ to jutro testuje a on że mam poczekać do czwartku bo on chce być przy tym

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki ale ciężko mi odpuścić ja mam clo przepisane na owulacje wiec szok że nie wychodzi jesienią wyszło zapppierwszym razem
kurcze ma tego wszystkiego dość chce mi się tylko plakać
musze troche podkurować zdrowie, bo te problemy z żołądkiem sama nie wiem co to, no i te dziwne uciski w pachwinach i ta gula w gardle dwa dni temu no i zgaga okropna i zmęczenie więc niestety jak nie ciąża to raczej choroba aaa i utyłam a nie jem wiecej tak jakby z powietrza więc coś jest na rzeczy

Kochanie ja to wogóle jestem załamana ja nawet nie mogę mieć jednej fasolki:(:( zaczynam powoli wątpić czy mi się wogóle kiedykolwiek uda:(:( mój wykres temperatury to już wogóle jest poraniony.
wszystko mi się ostatnio chrzani że czasami kładę się na łózku z myślą by rano się nie obudzić psychika mi powoli siada:( bardzo pragniemy dziecka każdy mói przestańcie o tym myśleć ale tak się nie da...:(

wiem jak to jest kiedy sie bardzo chce,stara i nie wychodzi . Zobaczycie laski będzie dobrze

Mgiełko do puki nie ma @ jest jeszcze nadzieja, a moze ić na bete , niektórym dziewczyną testy wychodzą pozytywnie dopiero kilka di po terminie
moja zanjoma tak miała w dzień spodziewanej zrobiła test i była I a tydzień później juz II

to tak właśnie łątwo mówić : odpuść , wyluzuj,
ehhh albo widocznie ktoś ma więcej rozsądku
mi jakoś go braknie bo ja beczę za każdym razem jak widze jedną kreskę i co miesiąc się nastawiam że się uda
wiem że mam Oliwie to wspaniałe że choć ona jest ostatnio mnie pyta kiedy będzie miała siostre ale mnie to wszystko wnerwia
syf że hej

witam z rana:* spac przez Was nie mogłam. tak czekałam na te Wasze testowania a tu masz...
mynia tak mi przykro kochana:-( tulę mocno. zobaczysz będziesz w sierpniu miala upragnioną fasolinkę. teraz wszystko sie unormuje. a S się nie przejmuj faceci tak mają, że najpierw coś mówią, a potem myślą co zrobili i powiedzieli
mgiełka również mi przykro. idz się kobieto przebadaj. może masz rzeczywiście problemy z żołądkiem. tulę Cię bardzo bardzo mozno!!! wiemy, że potrzebujesz wsparcia:* wiem, jak to jest z tym odpuszczaniem, niby chcesz, a jednak nie da się rady
agnieszka teraz jesteś TY pod obserwacją;-) ładna tempka. trzymam kciukaski kochana. bedzie dobrze:* a jeśli można wiedziec ile się straliście ostatnim razem??

u mnie @ dalej nie ma. juz wszystko było gorąca kąpiel, winko, cwiczenia, seksik i nic nie pomaga:-D może jakieś modły szamana ktoś zna??

ostatnio nam się udało w 4 cyklu starań

Domi herbata z czarnej malwy wywołuje okres, ale nie lepiej poczekać aż sam przyjdzie
testowałaś?

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
czarni..................@22.04.2012 (19).....II
goko.....................@24.04.2012 (4)---- II
Grzanka..................@05.05.2012 (5)----II
Ineska7..................@01-03.05.2012 II
Kropka................@19.05.2012 (4) II

lanjaa................@ 15.05.2012 (3) II
Puszka................@ 06.05.2012(4) II
Aniulkas ..............@ 9.05.2012
Pyscek .................@ 24.05.2012
julka05091985 .........@ 03.06.2012
agacia84..................@ 03.06.2012
agnieszka116...........@ 04.06.2012(7)
Margotka86..............@ 05.06.2012(11)
Mgiełka2008...............@ 05.06.2012 (8)
Alg.......................@ 9.06.2012 (2)
Karola_2907........@ 08.06.2012

Sihaya................@ 11.06.2012 (6)
ewitka 27..............@ 16.06.2012 (4)
Agaga82.............@18.06.2012 (4)
Bzibziok................@ 19.06.2012(9)
królewnazmarcepana..@ 20.06.2012 (3)
Czarnooka...........@ 20 .06.2012
Kinga85................@ 24.06.2012
Sailor_moon.......@ 26.06.2012 (12)
Anke24...................@26.06.2012(6)
Agacynda............. @ 29.06.2012 (8)
Zonqa.....................@ 01.07.2012
Agus_86.................@ 02.07.2012 (4)
Mynia_82................@02.07.2012 (3)

Zawieszone staraczki do odwołania
m_monia................@ 04.04.2012 (3)
Edyta01................@15.04.2012 (2)

[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
hej, melduje sie z rana ;d
dzis biore ostatnią clo ;d i w środe na usg :)
jestem pełna nadziei, ale powiedzcie czy to mozliwe ze po clo pęcherzyk nie urosnie ?;// bo juz nie wiem co myslec :(

Mynia szkoda ze II nie ma :( będa następn ym razem
Mgiełka: twoja gula w gardle to moze od clo, ja tak mam odkąd biore, no i po clo sie tyje

u mni temp nisko, to dobrze ;d tzn. wczoraj była troche zaburzona ale obudziłam sie upocona pod kołdra więc stąd ta temp ;p dzis juz normalnie nisko

reklama
Agnieszko, trzymam kciuki :)
Ja dziś całą noc przepłakałam, nawet nie to, że przez fasolkę tylko przez wszystko, i przez S, i przez to, że zawsze płaczę jak mam @...
Jak się obudziłam nad ranem to miałam tak oczy od płaczu sklejone, że musiałam ręką rzęsy rozdzielać...
Ale zobaczcie jaki mam ładny, krótki wykresik :) nie jakiś mutant-dziwoląg:)

Ostatnia edycja:
Do góry