reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu uparłyśmy się na te 37 bo tak jakby wyżej sobie nie mogła oscylować:p tym bardziej, że była wyżej to co, nie mogła sobie zostać na tych 36,9?;)
A Ty testuj kochana i czekamy na wynik:)
My się zbieramy na spacer do puszczy niepołomickiej, postaram się zajrzeć wieczorkiem.

reklama
Witam dziewczyny rzadko tutaj piszę bo najnormalniej w świecie nie wyrabiam za waszym tempem ale cały czas staram się podczytywać. Ja wczoraj z ogromniej ciekawości zrobiłam teścik o czułości 10 ale niestety nawet cienia drugiej kreski, być może to za wcześnie ale objawów ciążowych też brak. Zaczynam więc oczekiwania na @ i kolejny cykl.
Trzymam kciuki za "podejrzane" dziewczyny żeby na teście zobaczyły wymarzone II . Miłej niedzieli życzę :-)

hej
ja właśnie wróciłam z szkoły, kure cały czas latam do łazienki i sprawdzam czy @ czasami nie ma
dziewczyny badałam szyjkę i chyba nici bo robi się miękka i się otwiera
jak @ nie przyjdzie to będe testować w wtorek

Agnieszko może jest rozpulniona a nie miekka a swoja drogą słyszałam,żeby nie badać szyjki przed @ bo mozna poronic kochana. Tak gdzieś dziewczyny pisały na forum,że badać mozna jak ktos się nie stara a jak stara lepiej nie badać po owulce.

nie ona się robi miękka bo rano jeszcze twarda była, mam nadzieje ze Myniu masz racje i tak sie robi w ciaży , na pewno cos jest na rzeczy bo temp pod pachą 37 a przeziębiona nie jestem, jak byłam w ciaży to miałam 37
mndli mnie lekko ale to może być na @ no i brzuch pobolewa

a szyjki już nie będe badac bo jeszcze coś się do mni przyczepi czasami , oczywiście myję rece przed ale to różnie

Ostatnia edycja:
reklama
Myniu został :-) byliśmy dzisiaj na spacerze tak rekreacyjnie a teraz odpoczywamy :-) serniczek na deser do kawki będzie
A jak tam u Ciebie? Już lepiej się czujesz czy dalej mdli kochana?

Do góry