reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Właśnie ja się bardzo nie znam na dzieciaczkach bo w otoczeniu nie mam maluchów ale mi wyglądał na co najmniej 3 i pół :)
Dziewczyny u mnie chyba już pozamiatane. Przypomniało mis ie, że jak miałam ostatnią @ (dawno to było dlatego wyleciało mi z głowy) to w pierwszym dniu strasznie kręciło mi się w głowie, aż mnie kolega do domu w południe samochodem zawoził do domu z pracy bo bałam się wyjść na ulicę a chodziłam przy ścianie. I dziś od rana też mnie zawraca w głowie, więc czuję, że jak nie jutro to w niedzielę @ przyjdzie.

Zonqa jak zdjęcia sprzed roku to tym bardziej poważnie wygląda i duży, dzielny chłopak z niego :)

MYNIU dziękuję za &&. ale szczerze to nie wierzę w dzidzię u mnie. już nie mam nadzieji na II teraz dzielnie czekam na @ tylko mogłaby się pospieszyc. chciałabym już zacząc od nowa staranka:-D

ja upiekłam dziewczynki bananowca. pycha ciasto tylko szkoda, że nie bedę mogła się nim delektowac. ale jak dieta to dieta. muszę sie pochwalic bo wczoraj jeździłam na rowerku 30 min i zrowiłam 500 brzuszków:-D

Ostatnia edycja:
Królewno jak dzisiaj znosisz clo? Dalej Cię głowa boli?
Muszę później wysłać małża do apteki bo jest promocja na testy owulacyjne. Zrobię ostatni miesiąc jak nie wyjdą czytelne porzucam ten sposób.

Ale tu cisza

mi jest niedobrze, brzuch mnie ciągnie, do tego kręgosłup boli niech przyjdzie @ bo już mam dość od wczoraj się męczę :-( Jej jak mi zimno idę po gorącą herbatkę ktoś chce??

Mynia ja mam malinową z żurawiną piszesz się ??

herbatka.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry