reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Wiecie co? dlatego i ja wam nie pisze ile mam lat bo nie chce byc potem przez was pouczana i w ogole.Rozumiem i szanuje Wasze zdanie na temat mlodych mam. Sama mam jedno dziecko i bardzo z mężem pragniemy drugiego pomimo mojego mlodego wieku. Kocham moją rodzine i niczego im nie brakuje... ale ciekawa jestem jak bardzo byscie na mnie naskoczyly gdybym powiedziala wam ile mam lat.

reklama
anna chyba zle zrozumialas moja wypowiedz dla mnie dzywczyna ktora w mlodym wieku rodzi dzieci jest ok nie mam nic do tego .ale jesli sie nie ma perspektyw na zycie typu praca ona i on ... no to gdzie tu logika ..... zyc na garnuszku rodzicow i co ???

i ja sobie nie wyobrazam 3ki dzieci rok po roku w zadnym wieku ... nawet moim ..... mam 27 i nie uwazam sie za stara eheheheheh

Mi dokladnie o to samo chodzi. Nie mam nic do wieku bo jesli jest pragnienie posiadania dziecka o super! Tylko jesli nie ma warunkow to tu sie pojawia problem... Ja mam 22 lata i myslalam ze jestem tu najmlodsza...

No ja zdecydowanie tez sobie nie wyobrazam trojki rok po roku. To musi byc taka ciezka praca...

Hahaha szalenstwo :)) wyobraz sobie ze jedno biega i krzyczy, drugie biega za starszym i krzyczy a trzecie nie moze biegac wiec placze... I tak dzien za dniem...

Aniu tutaj nie musisz sie niczego krepowac. Nikt nie jest tu od tego zeby Cie oceniac.

ja bym nie dala rady psychicznie chyba ..... dlatego czekalismy z decyzja o nastepnym dziecku z mezem bo nasza mala strasznie potrafi dac w d...e wiem ze kiedys z tego wyrosnie ale zanim wyrosnie trzeba to przezyc eheheheheh kocham moje dziecko najbradziej na swiecie zebyscie mnie dobrze zrozumialy ehehehhe

Ja z 3 tez bym sobie rady nie dala. Ale dlaczego nie miec 2 ? Zawsze jedno z drugim się pobawi.Zajmą się sobą i bedą wspierać.Zawsze marzylam zeby dzieci dzieliła mała różnica wieku. A ze Wiktoria była jakby nie patrzeć wpadką to cóż,ale nie uwazam by byla nieszczęśliwa z tego powodu ze ma mlodą mame.Ja jestem jedynaczką.Całe zycie cierpie z tego powodu.Nie chce by to spotkało moją córe.A skoro i tak siedze w pieluchach to co za różnica. Szanuje Wasze zdanie i dlatego wolałabym nabrac jeszcze troche zaufania zanim się ujawnie. Wiktoria potrafi dac ostro w kosc...ale to jednak moje naukochansze szczęście i mówi się trudno.Czesto narzekam na nią..ale która z mam chwilami nie ma dos i nie narzeka ??Nie znam takiej

no wlansie chodzi o to ze swiadomie podejmujesz dezycje o drugim ...i nie chodzi tu o ty czy jestes mloda czy nie ..... tak jak mowilam wiek nie ma nic do tego .... trzeba poprostu miec perspektywy ... a podany przypadek był ze ona 20 on 30, 3cie dziecko w drodze i siedza na garnuszku rodzicow.....to jest masakra .....bo zrobic dziecko nie sztuka ( w przenosni oczywiscie bo roznie bywa) tylko potem je wychowac i utrzymac ....
ja tez nie chce zeby moja Wiki była jedynaczka moj maz jest i naprawde nieraz kapa .....bo ani siostry ani brata ....

No Aniu ja też bym nie chciała zostać z jednym dzieciątkiem i też mam nadzieję, że będzie je dzieliła mała różnica wieku... :)) także spokojnie, nikt na Ciebie nie naskoczył :) a młody wiek to chyba z korzyścią dla Ciebie ;-) kto by nie chciał młodej mamy :p

reklama
agacynda-dzięki :) ja tam jestem szczęsliwą mamą i mam swoj mozg i wiem co jest dobre dla moich najblizszych. Dlatego ja sie nie denerwuje na was.

Do góry