Wiecie co? dlatego i ja wam nie pisze ile mam lat bo nie chce byc potem przez was pouczana i w ogole.Rozumiem i szanuje Wasze zdanie na temat mlodych mam. Sama mam jedno dziecko i bardzo z mężem pragniemy drugiego pomimo mojego mlodego wieku. Kocham moją rodzine i niczego im nie brakuje... ale ciekawa jestem jak bardzo byscie na mnie naskoczyly gdybym powiedziala wam ile mam lat.
reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
anna chyba zle zrozumialas moja wypowiedz dla mnie dzywczyna ktora w mlodym wieku rodzi dzieci jest ok nie mam nic do tego .ale jesli sie nie ma perspektyw na zycie typu praca ona i on ... no to gdzie tu logika ..... zyc na garnuszku rodzicow i co ???
i ja sobie nie wyobrazam 3ki dzieci rok po roku w zadnym wieku ... nawet moim ..... mam 27 i nie uwazam sie za stara eheheheheh
i ja sobie nie wyobrazam 3ki dzieci rok po roku w zadnym wieku ... nawet moim ..... mam 27 i nie uwazam sie za stara eheheheheh
A
agacynda
Gość
Mi dokladnie o to samo chodzi. Nie mam nic do wieku bo jesli jest pragnienie posiadania dziecka o super! Tylko jesli nie ma warunkow to tu sie pojawia problem... Ja mam 22 lata i myslalam ze jestem tu najmlodsza...
No ja zdecydowanie tez sobie nie wyobrazam trojki rok po roku. To musi byc taka ciezka praca...
No ja zdecydowanie tez sobie nie wyobrazam trojki rok po roku. To musi byc taka ciezka praca...
matyjasowa
hehehe ja jak sobie teraz wyobrazilam 3 takie moje wiktorie ...... heheheheh
A
agacynda
Gość
Hahaha szalenstwo ) wyobraz sobie ze jedno biega i krzyczy, drugie biega za starszym i krzyczy a trzecie nie moze biegac wiec placze... I tak dzien za dniem...
Aniu tutaj nie musisz sie niczego krepowac. Nikt nie jest tu od tego zeby Cie oceniac.
Aniu tutaj nie musisz sie niczego krepowac. Nikt nie jest tu od tego zeby Cie oceniac.
matyjasowa
ja bym nie dala rady psychicznie chyba ..... dlatego czekalismy z decyzja o nastepnym dziecku z mezem bo nasza mala strasznie potrafi dac w d...e wiem ze kiedys z tego wyrosnie ale zanim wyrosnie trzeba to przezyc eheheheheh kocham moje dziecko najbradziej na swiecie zebyscie mnie dobrze zrozumialy ehehehhe
Ja z 3 tez bym sobie rady nie dala. Ale dlaczego nie miec 2 ? Zawsze jedno z drugim się pobawi.Zajmą się sobą i bedą wspierać.Zawsze marzylam zeby dzieci dzieliła mała różnica wieku. A ze Wiktoria była jakby nie patrzeć wpadką to cóż,ale nie uwazam by byla nieszczęśliwa z tego powodu ze ma mlodą mame.Ja jestem jedynaczką.Całe zycie cierpie z tego powodu.Nie chce by to spotkało moją córe.A skoro i tak siedze w pieluchach to co za różnica. Szanuje Wasze zdanie i dlatego wolałabym nabrac jeszcze troche zaufania zanim się ujawnie. Wiktoria potrafi dac ostro w kosc...ale to jednak moje naukochansze szczęście i mówi się trudno.Czesto narzekam na nią..ale która z mam chwilami nie ma dos i nie narzeka ??Nie znam takiej
matyjasowa
no wlansie chodzi o to ze swiadomie podejmujesz dezycje o drugim ...i nie chodzi tu o ty czy jestes mloda czy nie ..... tak jak mowilam wiek nie ma nic do tego .... trzeba poprostu miec perspektywy ... a podany przypadek był ze ona 20 on 30, 3cie dziecko w drodze i siedza na garnuszku rodzicow.....to jest masakra .....bo zrobic dziecko nie sztuka ( w przenosni oczywiscie bo roznie bywa) tylko potem je wychowac i utrzymac ....
ja tez nie chce zeby moja Wiki była jedynaczka moj maz jest i naprawde nieraz kapa .....bo ani siostry ani brata ....
ja tez nie chce zeby moja Wiki była jedynaczka moj maz jest i naprawde nieraz kapa .....bo ani siostry ani brata ....
A
agacynda
Gość
No Aniu ja też bym nie chciała zostać z jednym dzieciątkiem i też mam nadzieję, że będzie je dzieliła mała różnica wieku... ) także spokojnie, nikt na Ciebie nie naskoczył a młody wiek to chyba z korzyścią dla Ciebie ;-) kto by nie chciał młodej mamy
reklama