reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no wlansie tez tak mysle ehehehe to czekam na was dziewczynki abysmy razem mogly dzielic sie odczuciami ciazowymi hehehehehehehehe

Jaka w ogole masakra... Moje kolezanka urodzila wczoraj corke, trzecia... Najstarsza ma dwa i pol roku, druga rok... Niektore to maja szczescie...

jejku ... podziwiam ja ...ja sobie nie wyobrazam miec dzieci z tak mala roznica wieku .... tyle ze ja naprawde mam bardzoioooooo energiczne dziecko..... musimy ja wogole przygotowywac na dzidzie zeby sie zdarzyla oswoic ....
ostatnio nam powiedziała ze chce"baciśka" heheheheheh

czarni musi sie udac kciuki trzymam ehehehhe :)

ciekawe czy to szczęście i da sobie z nimi rade.... Ja nie mogę przeżyć tego że mojego kuzyna dziewczyna gdzie on jest grubo po 30 ona w tym roku 20 jest w ciazy z 3 dzieckiem... najstarsze w tym roku dwa drugie rok i teraz jeszcze na sierpień rodzi kolejne..... to jest dopiero patologia.... żyją w biedzie uciotki na garnuszku i tak dzieciaki żeby robić...

zmykam dziewczynki na razie bo moja córcia chce bajeczkę :D

reklama
Ja tez ja podziwiam. Szczegolnie ze dziewczyna jakos dobrze "ustawiona" w zyciu nie jest... I jeszcze taki wiek... I jeszcze te dwie starsze to taki wiek gdzie naprawde trzeba im wiele czasu i uwagi poswiecac...
Czarni ja tez kciuki trzymam za Ciebie :)

Oj masakra Basia... To naprawde troche patologicznie brzmi... 20 lat i 3 dzieci :O

Do góry