reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hey dziewczynki :-)
Co tam u Was...? Dziś nikt nie testował?
Ja wróciłam z zajęc, nawet dzisiaj było jakos znośnie...
I... dzis dwie koleżanki na raz przyznały się, że są w ciąży :) 5 i 8 tydz. :) Faaaajnieeee...
Oczywiście było dużo pozytywnych emocji. Dziewczyny typowały kto następny, oczywiście ja jako męzatka najstarsza stoje na kolejnym miejscu i wszystkie mnie mocno dopingują ;) Ale nie mówiłam, że zaczynamy starania, jakoś nie mam ochoty na dzielenie sie na studiach takimi wiadomościami.
A ja nabrałam ochoty jeszcze bardziej ;)

Do owu został tydzień:)

reklama
z racji tego zemialam cc powitalam ja nieco pozniej ale urodzilam w piatek 7:50 albo 8:50 teraz mi wylecialo i nie moge sobie przypomniec

groszek no to juz niedlugo hehehehehe poczekacie z przytulankami i do dziela pozniej ehhehehe

mi też mała zabrali ale po porodzie od razu dostałam ją na brzuch i wiecie (teraz na sentymenty mnie wzięło ) można było przeżyć największy ból by zobaczyć tak mała istotkę te czarne włosy i oczy jak patrzyły na mnie spokojnie to było NIESAMOWITE :)

groszek owocnych przytulanek :)
mi ten miesiąc odpada coś czuje bo w tamtym miesiącu już czułam co sie ze mną dzieje a teraz nic wiec może uda się na grudzień....

matyjasowa, jakie poczekacie, jakie oczekacie :p ja nie zamierzam z niczym czekac :rofl2:
M mi tez oznajmił, że on teraz siły zbiera na owu...no chyba żart :p Ja tam pościc nie zamierzam, co ma byc to będzie ;-)
Teraz to trzeba korzystac ile wlezie, bo potem nie wiadomo jak będzie ;)

Dziękuję dziewczyny ;)

groszek lepiej jest dać kilku dniowy post a potem koledzy są silniejsi :tak: ale to jest moje zdanie :cool2:

agacyda ciężko jest ale przed dniami 4 dni postu wieksza szansa że koledzy dadzą rade ;-)

Ja miałam cc i Oliwka ur. się o 14.40 od razu mi ja pokazali a ze względu na cc musiałam leżeć 24h ale w ciągu dnia pokazali mi ją raz na chwilkę a później drugi raz już dłużej. Ale jak zobaczyłam ją pierwszy raz to niesamowite to było i chyba nie da się tego opisać komuś kto tego nie doświadczył :).
Mi bóle podbrzusza dzisiaj przeszły. Ja bym już przetestowała. Kiedy najwcześniej testowałyście?

reklama
ja rodzilam sn. i po porodzie tez Wi mi dali na brzuch.potem zabrali do kompania.po umyciu znowu wrocila do mnie. i tak juz zostało :)

Do góry