reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

agacynda mnie w pierwszej ciazy wogole papierosy nie przeszkadzaly musialam sie zmobilizowac zeby rzucic wiec nie jest powiedziane ... gdzies mi umklo ze pisalas o tym ehehhehe w sumie kreski moglybyc mozniejsze juz

reklama
No właśnie mogłyby być. Dlatego myślę, że to ten cykl... a co najlepsze, że mam wrażenie, że to podczas @ mogłoby dojść do zapłodnienia u mnie... :| bo jakoś po @ była przerwa prawie tygodniowa od przytulanek i dopiero kilka dni przed walentynkami znowu... Kurczę zobaczy się za 8 dni :)

A w ogóle Matyjasowa ile masz lat? Bo widzę, że od 11 lat jesteś ze Swoim... a to straaaaaaaaaasznie długo.

eheheh no czytalam ze i takie przypadki moga sie zdarzyc :)
najgforsze przynajmniej dla mnie od przytulanek do terminu@ jest to czekanie ..... masakra odrazu powinno sie wiedziec czy sie udalo ehehehehhehehe
jak myslicie kiedy powtorzyc i czy wogole powtarzac test ???? jutro czy raczej pozniej zeby juz te kreski mozniejsze byly jak cos????

Czekanie jest okropne! ja bym chciała mieć jakąś lampkę kontrolną, żeby wiedzieć czy się udało... :-D

Ja myślę, że mogłabyś poczekać jeszcze dzień/dwa.

no tez tak wlasnie sobie mysle zeby kupic juz ostatni test i wlasnie zrobic myzle moze kolo piatku :) bo jutro to jeszcze mysle troche wczesnie.... ale mi sie "mysle"nie wlączylo 3 razy w jednym zdaniu :szok::-D:-D:-D

zrobiłam ten bobo w pracy i nie z porannego moczu i uwaga jest druga bardzo jasna kreska, taka dziwna bo w miejscu kreski tej ciążowej jest białe odbarwienie wielkości kreski jakby ktos białym markerem przejechał a po środku cieniutenka kreseczka, miałam go wyrzucić ale stwierdziłam że zrobię o tak o...
a więc kupie sobie ten Quick tylko jak ostatnio miałam @26 stycznia to nie wiem kiedy zatestować, może w niedziele? a tak sobie pomyslałam ze czekanie na test pozytywny to jedno ale potem czekanie na wizytę u ginka po teście to już wogole masakra hihi, pamietam ostatnio poszłam do ginka 5 dni po terminie @ to i tak powiedział że za wcześnie przyszłam i ledwo dojrzał pęcherzyk maleńki i też powiedział że na tym etapie to jeszcze nie wiadomo czy się utrzyma, więc teraz tak pomyslałam ze pójdę 12 marca! to będzie jakieś 2 tygodnie po terminie jeśli nie dostane @ oczywiście

Mgiełka ja miałam z 4 bobotestami praktycznie tak samo... a z Quick'iem była cieniuteńka kreska czerwona...

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa......@ 21.02.2012-------II ??
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Czarni.................@04.03.2012/07.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
gusiaczek_p.......@?????????

mgielka mysle ze test najwczesniej mozesz zrobic kolo 26 skoro termin @masz na 29

reklama
Do góry