reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

anna trzymam jutro kciukasy mocno mocno eehehehehh widzisz dzialaja nasze kciuki ostatnio ehhehehehe
dziewczyny ktore juz testowaly i maja II jakie macie objawy ???????

wlansie robie sobie kawke rozpuszczalna z mlekiem mysle ze jedna dziennie nie zaszkodzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja nie chciałam żebyście zrozumiały mnie źle ja sama należe do osób niecierpliwych ale po takim czasie mam już nauczkę i czekam do dnia tej miesiączki kto kiedy robi testy to jest jego indywidualna sprawa chodziło mi po prostu o to że sie czesto napalamy a potem wychodzą takie efekty.... sama teraz miałam przedwczesne poronienie ale jestem tego świadoma bo robiłam test po spodziewanej @ i to nie jest tak że jak 2 kreski wyjdą ci wcześnie do będziemy o siebie dbać my nie mamy na to wpływu jak ma ciąża byc to będzie tylko jajeczko było za słabe i nie dało rady się zagnieździć i my nie jesteśmy winne nie mamy na to wpływu

czarni ja sie zgadzam z tym co piszesz..... bo jak sie jest juz po terminie@ jest wieksze prawdopodobienstwo ze ciaza sie normalnie utrzyma i wiadomo nie wiedzac przed2 jest mniejsze rozczarowanie :)

ale takie naręcanie się bez testu i doszukiwanie objawów też jest niedobre, a mimo to wielu przypadkach tak sie dzieje, nie zgodze się że nie mamy wpływu na przebieg ciąży i tego czy sie utrzyma, to jest sprawa indywidalna i nie można generalizować, przy ostatniej ciąży gdybym wcześniej dostała duphaston mogła być szansa utrzymać ciażę nie będę się wgłębiać w szczegóły bo bez sensu a test zrobiłam w termin spodziewanej @ czyli 8 grudnia a 26 grudnia było po wszystkim, czyli gdzie tu logika? zwyczajnie brak, ja myślę, że jak ktoś chce niech robi testy nawet tydzień po owulacji a jak ktoś nie chce to nie, sama wiem że tym wczorajszym testowaniem się wygłupiłam ale sama sie z siebie śmiałam haha ale ojtam ojtam wkońcu jestem tylko człowiekiem widocznie chciałam zmarnować 15zł hihi
a jakie opinie są na temat strumieniowego bobo bo nic nie słyszałam? może jest badziewny... bo o pre-testach słyszałam dużo negatywnych komentarzya ten bobo test poleciłam mi w aptece farmaceutka

mgielka czytalam na forach ze czerto pokazuja II kreski bo sa bardzooooo czule sama chcialam go kupic ale potem w koncu kupilam inny nie wiem ja sie nie znam na nich bo ich nie uzywalam .....
i nie wiem czemu wzielas sobie akrat ten post do serca ehehehehe bo ja agacynda nenete tez robilysmy testy przed @ eheheheheheh

Matyjasowa myślę, że to nie z poprzedniego cyklu bo by testy o normalnej czułości pokazywały dwie krechy...

Basiu ja to chyba zrobiłam tylko i wyłącznie dlatego, że mi niedobrze było już 3 dni z rzędu... ale generalnie też jestem za tym, żeby robić w terminie @. niepotrzebne nakręcanie się jest... ja w tym momencie się w ogóle nie nakręcam. Bardziej myślę, że nie jestem w ciąży niż że jestem...

Nenete gratulacje, jeszcze nie widziałam testu, ale zaraz spojrzę.

Anna2101
trzymam kciuki ;-)

ja robiłam już po 20dc :D jak widać...:-p niecierpliwa z natury jestem :cool2: i lubie się nakręcać:happy2:

A co do objawów.. kłuje mnie tylko lewy jajnik i nic więcej:blink: przed @ tak nie miałam nigdy

ja wam powiem jakie ja mialam objawy :
w 12dc niby owulacja cykle 25 dniowe 14 dc okropny bol lewego jajnika trwal moze z 3h w z rana .... od tego czasu bole podbrzusza lekkie ...... 18 dc mdlosci ( az musialam polezec) 19dc mdlosci ....... blizej terminu@ klocie w lewym jajniku i w piersiach ale takie prazkujace jakby .....az w koncu dwa dni przed@ sluz bialy jesty lepki i lekko rozciagliwy ......bol podbrzusza jak na @ ale mniej intensywny .....lekki bol w dole kregolsupa.....

zapisalam sie do gina na 6 marca :)

reklama
Mnie dzisiaj w nocy strasznie jajnik bolał... masakra... myślałam, że wyrwę go sobie i położę obok...

A w ogóle to śniło mi się, że robiłam USG sama sobie i widziałam na monitorze maleńkiego człowieczka :D hehe

Ej Matyjasowa, to ja nie licząc dni cyklu żadnych to mam praktycznie te objawy co Ty, tylko jeszcze 8 dni do @.

Do góry