reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nenete.Mnie za to przez 5dni z rzedu podbrzusze bolalo. ale jak testowałam to (-) wyszedł. Wiec juz nie wiem co sie dzieje z tym moim cielskiem.Moze za wczesnie robiła. Ch... go wie :(:/

reklama
agacynda no to juz blizej niz dalej do terminu @ a co ile masz @

ja tamten miesiac mialam taki caly czas mdlosci bol podbrzusza piersi ( ale inny nic teraz)temp podwyzszona ..... i jak w tym miesiacu cos w podobie zaczelam miec to myslslam ze to zapalenie przydatkow hehehehhehe

Ostatnia edycja:
Matyjasowa hehehehehe dobre :) ja po sobie czuję, że mam wyższą tempkę bo mi cały czas gorąco a raczej należę do zmarźluchów... nie mam termometru w mieszkaniu więc nie mogę sobie sprawdzić...

dziewczyny poczytałam o tych bobo testach hmmm no niedobrze nie jest wiarygodny i tyle, chyba pójdzie do kosza szkoda kasy w takim razie mam w domu jeszcze 2 z allegro o normalnej czułości, dam sobie na luz tydzień, bo ten bobo test to widać może pokazać ciążę nawet jak jej nie ma

no ja juz sobie daruje na jakiś czas, zrobie sobie za tydzień ten o normalnej czułości oooo może sie uda wytrzymać hehe takie ćwiczenie woli,
a tak z ciekawości co sądzicie o teście Quick Vue? wogóle macie jakieś doświadczenie, który jest polecany sprawdzony ?

No ja właśnie też robiłam ten Quick Vue... i tam mi wyszedł cień cienia :) hehehe Ale myślę, że te są najlepsze, wszędzie są polecane.

ja robilam w tamtym miesiacu ten quick .... no ale w ciazy nie bylam wiec pokazal ze nie jestem .... czytalam ze jest dobry i czuly
teraz robilam pink test chyba tak to sie nazywa i bobotest zółty ..... :) mysle ze sa dobre
z wiki tez robiłam bobotest zółty .

agacynda wiec i na innym masz kreski dwie
a nie zastanawialas sie nad tym co pisalam wczensiej ?? ze moze jestes w ciazy z poprzedniego cyklu ???

reklama
No właśnie pisałam Ci Matyjasowa, że mi się nie wydaje żeby to z poprzedniego cyklu było, bo wtedy by pokazywało dwie grube krechy po takim czasie...

i myślę, że po takim czasie już by mi przeszkadzały papierosy.

Do góry