reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
agacynda no to juz blizej niz dalej do terminu @ a co ile masz @
ja tamten miesiac mialam taki caly czas mdlosci bol podbrzusza piersi ( ale inny nic teraz)temp podwyzszona ..... i jak w tym miesiacu cos w podobie zaczelam miec to myslslam ze to zapalenie przydatkow hehehehhehe
ja tamten miesiac mialam taki caly czas mdlosci bol podbrzusza piersi ( ale inny nic teraz)temp podwyzszona ..... i jak w tym miesiacu cos w podobie zaczelam miec to myslslam ze to zapalenie przydatkow hehehehhehe
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Matyjasowa hehehehehe dobre ja po sobie czuję, że mam wyższą tempkę bo mi cały czas gorąco a raczej należę do zmarźluchów... nie mam termometru w mieszkaniu więc nie mogę sobie sprawdzić...
mgielka2008
dziewczyny poczytałam o tych bobo testach hmmm no niedobrze nie jest wiarygodny i tyle, chyba pójdzie do kosza szkoda kasy w takim razie mam w domu jeszcze 2 z allegro o normalnej czułości, dam sobie na luz tydzień, bo ten bobo test to widać może pokazać ciążę nawet jak jej nie ma
A
agacynda
Gość
To teraz mnie Mgiełka załamałaś... Ja póki co z bobotestów wiem co nie co...
matyjasowa
agacynda ale pisalas kiedys ze robilas tez inny test nie tylko ten strumieniowy o ile dobrez pamietam
mgielka2008
no ja juz sobie daruje na jakiś czas, zrobie sobie za tydzień ten o normalnej czułości oooo może sie uda wytrzymać hehe takie ćwiczenie woli,
a tak z ciekawości co sądzicie o teście Quick Vue? wogóle macie jakieś doświadczenie, który jest polecany sprawdzony ?
a tak z ciekawości co sądzicie o teście Quick Vue? wogóle macie jakieś doświadczenie, który jest polecany sprawdzony ?
A
agacynda
Gość
No ja właśnie też robiłam ten Quick Vue... i tam mi wyszedł cień cienia hehehe Ale myślę, że te są najlepsze, wszędzie są polecane.
matyjasowa
ja robilam w tamtym miesiacu ten quick .... no ale w ciazy nie bylam wiec pokazal ze nie jestem .... czytalam ze jest dobry i czuly
teraz robilam pink test chyba tak to sie nazywa i bobotest zółty ..... mysle ze sa dobre
z wiki tez robiłam bobotest zółty .
agacynda wiec i na innym masz kreski dwie
a nie zastanawialas sie nad tym co pisalam wczensiej ?? ze moze jestes w ciazy z poprzedniego cyklu ???
teraz robilam pink test chyba tak to sie nazywa i bobotest zółty ..... mysle ze sa dobre
z wiki tez robiłam bobotest zółty .
agacynda wiec i na innym masz kreski dwie
a nie zastanawialas sie nad tym co pisalam wczensiej ?? ze moze jestes w ciazy z poprzedniego cyklu ???
reklama
A
agacynda
Gość
No właśnie pisałam Ci Matyjasowa, że mi się nie wydaje żeby to z poprzedniego cyklu było, bo wtedy by pokazywało dwie grube krechy po takim czasie...
i myślę, że po takim czasie już by mi przeszkadzały papierosy.
i myślę, że po takim czasie już by mi przeszkadzały papierosy.