reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nenente jak dla mnie nie jest to cien cienia tylko jasna kreseczka,ale przeciez jestes dwa dni przet terminem @ wiec stad taki bladzioszek :tak:GRATULUJE Jak dla mnie jestes w ciazy :-)

Hej dziewczynki, gratulacje dla zafasolkowanych i trzymam kciuki za teściki. Ehh ale mi się dłuży do tego 28:-DObawiam się ze za bardzo się nakręcam, a dodatkowo jak teraz się nie uda to chyba marzec odpuszczam bo nie chce znów rodzić w grudniu:no:

Mgiełka ja mam termin @ na 3 marca ;/... Ale ja bym już teraz poszła do apteki i przetestowała ale gdzie tak szybko ;-). Też nie mam bólu piersi ale kręgosłup daje o sobie znać.

Hej dziewczyny nenete to nie cień to normalna jasna kreska wiec gratulacje :)

co do testów ciążowych dziewczyny nie wiem czy podzielicie moje zdanie ale kupowanie testu ciążowego o minimalnej czułości jest błędem a tym bardziej jak sie go kupuje i robi przed miesiączka nawet kilka dni. NIe każdy sie ze mną moze zgodzić ale moim zdaniem te testy oszukują i każna z nas po tych dniach płodnych ma jakieś tam odczynnik tego hormonu jak dobrze pamiętam taka sytuacje miała któraś z dziewczyn beta wyszła jej niska ale wyszła ale wystarczająco taka że własnie testy te najczulsze pokażą pozytyw a tydzien pózniej juz jej spadła i ciąży nie było i tylko nakręcamy się a potem mamy zawód....

Czarni testy robione przed terminem @ sa pozytywne bo dochodzi do zagniezdzenia zarodka ale tez czesto taka ciaza nie utrzymuje sie z jakis tam powodow i w terminie @ nastepuje krwawienie i wydalenie zarodka stad duzo kobiet nie wie ze bylo w ciazy...dlatego lekarze zalecaja robic testy ale w dzien spodziewanej @ lub po terminie ... Wiec zgadzam sie z Toba w 100% ;-)

Nenente oglądałam zdjęcia widać nawet bez powiększania i się przypatrywania. Od razu zauważyłam na pierwszy rzut. Gratulacje :-).

no ale myśle że robienie testów to sprawa indywidualna, jak ktoś jest taki niecierpliwy jak ja i zobaczy dwie kreski a potem przyjdzie @ to już na moje własne życzenie,
poza tym nie chce sie tłumaczyć, ale jakoś mam coś w tej głowie, że jak szybciej się dowiem bardziej będę o siebie dbać to nie spotka mnie to co w grudniu ;-(
oj mniejsza z tym robie testy bo najwidoczniej nie mam co robić haha
jeszcze raz gratuluje nenente

reklama
Do góry