reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej pysiuleczka :) witaj w staraczkach :) nie martw się w końcu jest kilka dni na poczęcie dzidziusia i nawet po owulce jest szansa zajścia w ciąże wiec bądź dobrej myśli
matyjasowa to zaczynasz kolejny miesiac jeszcze trochę to sie będą pojawiać Listopadowe mamy :)

Ostatnia edycja:
Hej Czarni, bardzo dziękuję, podniosłaś mnie na duchu :-). Bardzo dziwne to dla mnie że test pozytywny owulacyjny oznacza że za 24-36 godzin dojdzie do owulacji. A u mnie już po 12 godzinach od pozytywnego pokazał jednak negatyw, i nie wiem czy nie spóźniłam się z mężem skoro dopiero współżyliśmy 12 h potem :(. Ehhh trudno, co ma być to będzie.
A napisz coś o sobie :). Również się starasz czy już masz fasolkę? :-)

Buziaczki :)

na suwaczkach widac :tak: mam córcie prawie 3 letnią i staramy sie o drugie już ponad rok

dziewczyny mam tak dobry humor że aż się boje :)
gdzie te buciki :p bo uwielbiam nowe okazy :)

Ostatnia edycja:
witaj pysiuleczka kciuki trzymam zaciebie :)
czarni no juz widzialam jedna dziewczyne na listopadzie tyle ze ja narazie boje sie odezwac tam eheheheh czekam potulnie czekam hehehehehe

a powiem wam ze jestem ciekawa jak teraz bedzie bo z wiki zaszlam w 12dc a teraz niby w 11dc i powinna byc druga dziewczynka jak cos .... ehehehhehe a wikijak juz wczensiej pisaalam myslalam ze bedzie chlopcem heheheheh ale nie wierze w to zabardzo :)

ja siedze wpracy na nocce :)

Ostatnia edycja:
Matyjasowa będzie git :) nie ma innej juz opcji :) wierzę w to

i niestety mam dla ciebie złą wiadomości trzeba cie wykreślić z wykresu @
ale na pewno nie będziesz:tak: z tego powodu płakać

tylko na której stronie jest ten wykres :D

No się pochwale a co...
o ile mi się uda...

Tylko w rzeczywistości są bardziej pomarańczowe. Do tego pomarańczowo- beżowy szalik/chusta i taka szaro-beżowo- brazowa torebka, ale już na pewno nie znajde foty. W każdym razie wiosna może przychodzic :p Może będę pomarańczową ciężarówka :-D

heheheh nie. nie bede heheh tyle ze moze dopierow srode mnie wykreslcie :) heehhehehehe
zem sie napoczatku wystraszyla czytajac "mam dla ciebie zła wiadomoś":p:p:p:p:p
groszek fajne butki :)

reklama
Do góry