reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anetko ja nie wiem czy ja taka pazdziernikowo-listopadowa jestem bo czekam jeszcze do terminu @ i wtedy powtorze test. Poki co kreska jest ledwo widoczna...

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa......@ 21.02.2012-------II ??
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Czarni.................@04.03.2012/07.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
gusiaczek_p.......@?????????

skopiowalam bo tyle stron i by sie gdzies zagubila:)

hejka ja zaraz do domku tzn o 7 hehehe
agacynda tak sobie mysle o tobie ... moze ci testy pokazuja juz II kreski bo jestes w ciazy z poprzedniego cyklu ..... przeciez mialas dlugo podejrzenia
mnie boli gardlo ..... musze sie dzis troche podreperowac w domku

Czesc dziewuszki,
ja wczoraj kupiłam test strumieniowy czułość 10 i cholera przyjechałam do domu i zrobiłam, kurde ale jestem nienormalna - na co ja liczyłam, pokazał po jakiś około 10 min cień cienia ( widać drugą kreskę ale tylko z bardzo bliska), co ja sobie myślałam, po pierwsze jest zawcześnie, po drugie na teście jest wyrażnie napisane, że jeżeli przed terminem @ to żeby robić z porannego moczu, więc dziś kupiłam jeszcze jeden taki sam, zrobie rano może w czwartek albo w piątek, a wczoraj mnie chyba jakis wirus złapał, opowiem wam jak się czułam wróciłam do domu już obolała, a na wieczór złapało mnie 37,1 czyli jeszcze nie gorączka ale bóle głowy i nawet prześcieradło mnie uwierało takie bóle mięśni jak przy grypie ale nie mam ani kaszlu ani kataru, obudziłam się dziś z tym samym bólem głowy, z racji tego że musiałam iść do pracy wziełam ibum przeciwbólowy, sama nie wiem co to może być, na szczęście jutro mam jeden dzień urlopu ( zaległy za 2011).
Piersi nadal nie czuje, kręgosłup narazie nie boli sama nie wiem co myśleć.... tylko czuje się zmęczona ale to wydaje mi się przez ten wczorajszy wieczór

reklama
Witam dziewuszki :-)

Testowanko było i jest cień cienia :) Zdjęcie teścika wklejone w wątku starania po raz drugi :-p Co sądzicie? Traktować to jako pozytyw?

Jeśli @ nie przyjdzie, za pare dni powtórzę :)

Do góry