reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć jestem
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle:tak:

:tak::tak::tak: tak :tak:

Myślę jak tu dziś męża podejść :sorry: bo źle ściany u mamy zrobił (gładź na mokro + farba)... Mieliśmy dziś panele kłaść, a wczoraj z Ikei przywieźliśmy meble i mieliśmy po panelach składać... A jak zobaczyłam ściany (bo wcześniej nie było "kontroli jakości" i liczyłam, że pięknie jest) to myślałam, że padnę! Krzywo i z dziurami.
Ja się wściekłam, że brzydko i tak nie może zostać i dziś poprawiał (wściekły na maksa)... Ale 1 raz gładź na mokro kładł (i nie wyszło) więc dziś kładł gładź suchą.
Niestety od nowa wszystko: gładź + farba, a panele i meble muszą poczekać... :sorry:

ale co ty mloda nadaje ze brata chce
a ostatnio siedzi na kanapie i mowi do naszego pskiaka wiesz bedziemy mieli rodzenstwo brata albo siostre :-D
no to teraz czekac do 20 tygodnia na usg poowkowe to sie dowie co bedzie miala hihih
dziewczyny tak sobie podczytuje wątek 2011 i goraco tam ulallaaaa
uh a co tam sie dzieje??? bo tam nigdy niebywam.....

reklama
a wiesz zabciu u mnie te kreseczki zrobily sie nieieskie , koloru nie zmienił ten pierwszy co linie byly niebieskie ( ten co niby był zle zrobiony )

Ta teraz Macku bedzie wklejał swoj tescior &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry