ale co ty mloda nadaje ze brata chceTo juz wiesz, ze bedzie chlopak?
a ostatnio siedzi na kanapie i mowi do naszego pskiaka wiesz bedziemy mieli rodzenstwo brata albo siostre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale co ty mloda nadaje ze brata chceTo juz wiesz, ze bedzie chlopak?
cześć jestem
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle
no to teraz czekac do 20 tygodnia na usg poowkowe to sie dowie co bedzie miala hihihale co ty mloda nadaje ze brata chce
a ostatnio siedzi na kanapie i mowi do naszego pskiaka wiesz bedziemy mieli rodzenstwo brata albo siostre
uh a co tam sie dzieje??? bo tam nigdy niebywam.....dziewczyny tak sobie podczytuje wątek 2011 i goraco tam ulallaaaa
Dziweczynki przenoszę sie na staraczki 2011 i tam czekam na wasze rady
Pozdrowaski
no to nastepny taki bedzie twoj :-) pieknosci musze sobie popatrzec bo juz dlugo na moje tesciory niepatrzylam a mam je na pamiatke zostawione po corci test tez mam do dzis z wyraznymi krechami a juz prawie 5 lat minelo :-)
supcio tescior milo popatrzec a dzieki za priv :-)Maćku dziekuję