reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)jestem Babolki

wy tu o przytulasach nie mówcie bo człowiekowi aż ślinka cieknie co by się poprzytulać :zawstydzona/y: a tu "zonk" (jak to mówi Erba:-D) my mamy zakaz :-(

Erbuś a jak mąż zareagował i córa na wieści ??

reklama
to supcio :) uciekaj uciekaj i milego wieczorku z M :)

a moze mezus ci pomoze a aparatu niemasz z aparatu latwo i szybko samo sie zgrywa :-)

z mojego fonu latwo sie wgrywa ale dla mnie to juz wyzsza szkoła jazdy , no coz we wszystkim nie moge byc dobra :-D:-D:-D postaram sie wgrac ale nie obiecuje ze dzis bo m na rybkach
ok ok ale obiecaj ze w najblizszych dniach wrzucisz ;-)
;-)jestem Babolki

wy tu o przytulasach nie mówcie bo człowiekowi aż ślinka cieknie co by się poprzytulać :zawstydzona/y: a tu "zonk" (jak to mówi Erba:-D) my mamy zakaz :-(

gin dalej zakazu niezniosl???? wow nawet malutkie przytulasy?? toz tozwariowac idzie chociaz raz na 2-3 tygodnie powinno byc tak dla relaksu i przyjemnosci bo twojemu worki pekna od przepelnienia hihi (tak moj ma mowi jak dlugo niema przytulasow )

Erbuś a jak mąż zareagował i córa na wieści ??[/QUOTE]

Mąż banan od ucha do ucha cieszył sie i mow itak -ja wiedziałem od dwoch tygodni ,
a ja sie pyatm ze skad
ze te moje apetyty no i przy ostatnich przytulasach sutki inne były
a córci powiedzielismy w niedziele
przy sniadanku gadamy sobie o zakupie zmywarki a moja mloda ze ona chce najpierw brata , a moj m mowi i bedziesz miala za 9 miesiecy
a ona oczy na wierzch wywalila i mowi wkrecacie mnie a my ze nie to ona w placz az sie zanosila i do swojego pokju a ja sie pytam dlaczego placze a ona mowi ze ze szczescia i plakalysmy razem , corcia codziennie glaska po brzuszku i gada do niego , i szuka w internecie na temat dzieciatka nie kaze mi nic robic jestem ciekawa jak dlugo taka bedzie , choc to dobre dziecko takze mysle ze bede miala duze wsparcie od niej

no to sie żegnam papatki do juterka
pa Lopciu do juterka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mąż banan od ucha do ucha cieszył sie i mow itak -ja wiedziałem od dwoch tygodni ,
a ja sie pyatm ze skad
przy sniadanku gadamy sobie o zakupie zmywarki a moja mloda ze ona chce najpierw brata , a moj m mowi i bedziesz miala za 9 miesiecy
a ona oczy na wierzch wywalila i mowi wkrecacie mnie a my ze nie to ona w placz az sie zanosila i do swojego pokju a ja sie pytam dlaczego placze a ona mowi ze ze szczescia i plakalysmy razem , corcia codziennie glaska po brzuszku i gada do niego , i szuka w internecie na temat dzieciatka nie kaze mi nic robic jestem ciekawa jak dlugo taka bedzie , choc to dobre dziecko takze mysle ze bede miala duze wsparcie od niej
tez bym tak chciała
masz skarb nie córkę:)

Żabciu niestety zakaz nadal obowiązuje:-(, aż ostatnio do ginka powiedziałam tak w żartach oczywiście, że z niego to taki pies ogrodnika bo sam nie weźmie a drugiemu nie da :-D

Erba no to super, na pewno będziesz miała dużą pomoc i wsparcie w córce bo to już duża dziewczyna :tak:

coś mi komp się muli :sorry:

macku rozumiem że ugotowana marchewka i mrozicie- pytam sie boja zawsze w piwnicy przysypaną ziemią trzymałam no ale robaczki sobie w zeszłym roku ją pojadły:nerd:
My jesli kopcujemy to w ogrodku - ale robaczki tez podjadaja... A mrozimy na surowo - albo robimy mieszanki z pietruszka i cebula do zupki, albo zestawy do rosolku (wtedy w calosci)
mi też ślinka cieknie wy macie zonk a ja @
i zawsze źle:-p nigdy człowiekowi nie dogodzisz

macku wyłaź z krzaków pytanko Tobie zadałam
O marchewke Ci chodzilo?

To juz wiesz, ze bedzie chlopak?:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mi też ślinka cieknie wy macie zonk a ja @
i zawsze źle:-p nigdy człowiekowi nie dogodzisz

macku wyłaź z krzaków pytanko Tobie zadałam
a to ty o @ pisalas a ja myslalam ze o synku hihihihi ze tloczno w luzku

a ja sie pyatm ze skad
a ona oczy na wierzch wywalila i mowi wkrecacie mnie a my ze nie to ona w placz az sie zanosila i do swojego pokju a ja sie pytam dlaczego placze a ona mowi ze ze szczescia i plakalysmy razem , corcia codziennie glaska po brzuszku i gada do niego , i szuka w internecie na temat dzieciatka nie kaze mi nic robic jestem ciekawa jak dlugo taka bedzie , choc to dobre dziecko takze mysle ze bede miala duze wsparcie od niej[/QUOTE]
dziecko????kochan to juz kobieta jak ma 13 lat to jest juz mloda kobieta a nie dzieckiem :-)
Żabciu niestety zakaz nadal obowiązuje:-(, aż ostatnio do ginka powiedziałam tak w żartach oczywiście, że z niego to taki pies ogrodnika bo sam nie weźmie a drugiemu nie da :-D

Erba no to super, na pewno będziesz miała dużą pomoc i wsparcie w córce bo to już duża dziewczyna :tak:

coś mi komp się muli :sorry:
a co gin na to?? ja to bym chyba niewytzrymala tak dlugo a mojemu to bym musiala dawac tabsy jak we wojsku na zmniejszenie popedu hahahaha

Do góry