reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ach o to Ci chodzilo...:sorry: NIe nadazam po prostu;-)

ja tez bym sobie kawke siorbła ale juz 2 wypiłam co prawda pije tylko rozpuszczalene ale nie chce przeginc
ja to taka kawke moge pic i zaraz tak spie , moze jakbym mielona wypila to i by mnie telepało
a zabciu popsikaj sobie te ukaszenia perfumem troszku zlagodzisz objawy swedzenia , oczywiscie pod warunkiem ze nie sa rozdrapane

nikojarze takiego testu ...
kurde ale dostalam z kopa w pecherz ojojoj ale i tak sie ciesze :-) niech sie kula :-) i kopie ile wlezie

zazdroszcz:zawstydzona/y:ę tych kopnięć:zawstydzona/y:
spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)

ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi
no jak zabciu sikacz bobotest i tam sa te kresecki niebieskawe a nie czerwone
aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac

oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa

spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)

ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi

aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac

oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa

baj baj zabciu kolorowych snów

Mysza wylaz z krzaków poklikaj z nami troszku bo my spac nie mozemy !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry