Ach o to Ci chodzilo... NIe nadazam po prostu;-)bo najpierw napisalas o tescie a potem ze sie ocielisz i wiesz jak ja to razem przezcytałam , mowie ci ze ja to mam glupawki
reklama
Ach o to Ci chodzilo... NIe nadazam po prostu;-)
ja tez bym sobie kawke siorbła ale juz 2 wypiłam co prawda pije tylko rozpuszczalene ale nie chce przeginc
ja to taka kawke moge pic i zaraz tak spie , moze jakbym mielona wypila to i by mnie telepało
a zabciu popsikaj sobie te ukaszenia perfumem troszku zlagodzisz objawy swedzenia , oczywiscie pod warunkiem ze nie sa rozdrapane
spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)nikojarze takiego testu ...
kurde ale dostalam z kopa w pecherz ojojoj ale i tak sie ciesze :-) niech sie kula :-) i kopie ile wlezie
zazdroszczę tych kopnięć
ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi
aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)no jak zabciu sikacz bobotest i tam sa te kresecki niebieskawe a nie czerwone
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac
oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa
spokonjnie tez sie doczekasz erba zapoczatkowala wysyp fasolkowy :-) albo bedziecie fasolkowac parami tak jak to kiedys ylo ja z batonikiem mississ z kims tam i niepamietam wiecej wiem ze pezewaznie po 2 zawsze byly w jednym miesiacu :-)
ciekawe ktora pierwsza urodzi ja czy batonik bo mamy ten sam tyermin porodu hihihihi
aaa niebieski bobotest a takiego nieuzywalam tylko zwykle mialam te zolte :-)
sproboje z tym perfumem moze zlagodzi byle na noc sie niedrapac
oki zmykam babeczki bo juz usypiam dobranoc i do jutra papapa
baj baj zabciu kolorowych snów
Mysza wylaz z krzaków poklikaj z nami troszku bo my spac nie mozemy !!!!
Ostatnia edycja:
Ide wskoczyc pod prysznic... Wroce!
a gdzie to napisane bo ja chyba nie kumata jestem
juz zakumałam , juz widzialam w jaki sposob zrobili , czasami to ciemna masa ze mnie
Ostatnia edycja:
A czasami to nie mozna za Toba nadazyc!a gdzie to napisane bo ja chyba nie kumata jestem
juz zakumałam , juz widzialam w jaki sposob zrobili , czasami to ciemna masa ze mnie
A czasami to nie mozna za Toba nadazyc!
noo bo ja zakrecona jestem
Masz powody...noo bo ja zakrecona jestem
reklama
Maćku zbieram sie powolutku moze jakos zasneMasz powody...
Dobrej nocy kochana
do juterka
Podziel się: