reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje jeszcze raz :-)

maćku,lopop ,zabka, robin,agutka £££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££

zgodnie z zyczeniami :) i dla reszty kolorowe fluidki !!!
::::>>>>>>>>>>>>>>>#######%%%%%%%%

Ostatnia edycja:
reklama

maćku,lopop ,zabka, robin,agutka £££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££

zgodnie z zyczeniami :) i dla reszty kolorowe fluidki !!!
::::>>>>>>>>>>>>>>>#######%%%%%%%%
a mi nie??????????????????' chyba nas nie opuscisz na forum staraczki???????bedzie cie brakowalo nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry. :tak:
Wczoraj wieczorem tak mnie pachwiny,krzyż i w ogóle cała miednica bolały,że nie miałam siły do Was zaglądnąć. :-(
Chyba od tego kopania na budowie. :sorry2: ;-)

Łapię. ;-)

eitam sie :)

agutka nie narzekaj tak ma byc na fasolke :D mnie pachwiny i krzyz tez bolal... ogolnie mam dyskopatie ale w tamtej ciazy zero bolu krzyza dzialala na mnie jak ukojenie dla plecow :) a teraz chyba nie zadziala....

palissa nie jestem w stanie zapamietac naraz wszystkich nickow wiec pod wymienionymi napisalam ze dla wszystkich dziewczynek jeszcze i sa fluidki :)

mielismy dzisiaj nie isc do pracy bo zamykali cale cetrum ale oczywiscie prezs zadzwonil i powiedzial market dla klientow edzie zamkniety ale pracownicy ida do pracy porzadki robic :(myslalam ze mnie szlak trafi i ide do roboty dzisiaj sprzatac ...:eek:

nie odchodze na grudniowki bede tu i tu ale pewnie wiecej tu :tak:

Hej dziewczynki :-)

boli mnie głowa dzisiaj - wczoraj wypiłam butelke wina ;/ oczywuscue przytualsy były i wczoraj i dzisiaj pewnie tez beda

milego dnia kochane

Agutka trzymam kciuki kochana

reklama
Do góry