reklama
izus180584
Fanka BB :)
TOSKA działaj teraz z mężusiem intessywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hej dziewczynki witam się w ten smutny dzień :-(
testy mi wykazały owulkę te cyfrowe może HSG przeczyscilo mi rury i w koncu sie uda
Tośka całkiem możliwe u Olkale tak właśnie było więc nie próżnujcie
Tośka całkiem możliwe u Olkale tak właśnie było więc nie próżnujcie
kochana kupilam winko na wyluzowanie W. zrobił dobry obiadek mam nadzieje ze bedzie mily wieczór
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
hej dziewczynki witam się w ten smutny dzień :-(
testy mi wykazały owulkę te cyfrowe może HSG przeczyscilo mi rury i w koncu sie uda
Tosia,trzymam kciuki.
Kurcze,ja dziś z G. i Zuzią pokopałam po obiadku teren pod tarasik i zaczęły mnie bardzo pachwiny boleć. :-( Jakiś beznadziejny ten dzisiejszy dzień...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Batonik,fajnie - imprezka... Też bym poszła na jakąś,ale jak już przychodzi weekend,to mi zawsze sił brakuje. Gratulacje mężowego awansu. :-)
Brzuch mnie boli. :-(
Batonik,fajnie - imprezka... Też bym poszła na jakąś,ale jak już przychodzi weekend,to mi zawsze sił brakuje. Gratulacje mężowego awansu. :-)
Dziękujemy za gratulacje było na prawdę super potańcowaliśmy, wypiliśmy troszku i mój R dostał od swoich pracowników taki fajny puchar ogromny z dedykacją ;-):-)
a kiedy Agutka masz mieć @ bo z tego co kojarzę to miss też bolał brzuch więc może podobny objaw albo po prostu za dużo pracujesz ;-)
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam was dziewczynki bardzo smutno!
Gratuluję ci Kochana z całego serca!
Dawno mnie nie było, jakoś tak czas mi leci, ciągle praca i praca, załatwianie różnych spraw z firmą, święta i już kwiecień mamy. Ja nowy cykl zaczęłam. Teraz wiem że picie ziółek które przerwałam coś dawało bo pijąc przy poprzedniej miesiączce nie miałam plamień a teraz przy obecnej wróciły i to takie brązowe że się przestraszyłam. Za to @ wogóle pierwsza taka nie bolesna, nawet fasolkę początkowo podejrzewałam ale ze spokojem, wogóle się już nie nakręcam.
Dzień dziś bardzo smutny, w szoku jestem bo zginęło tyle ludzi a wśród nich również człowiek którego znałam osobiscie, taki dobry znajomy którego bardzo szanowałam i strasznie mi smutno. Nawet rozpłakałam się jak dziecko co mi się nie zdarza a do tego w pracy jestem i taki mam dzień do niczego.
Czy jakaś nowa fasoleczka oprócz Missiiss jest bo wcześniej mnie nie było długo.
nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...
MOJ KOCHANY ANIOŁEK WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!
ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam !!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko ale jestem szczesliwa!!!
Gratuluję ci Kochana z całego serca!
Dawno mnie nie było, jakoś tak czas mi leci, ciągle praca i praca, załatwianie różnych spraw z firmą, święta i już kwiecień mamy. Ja nowy cykl zaczęłam. Teraz wiem że picie ziółek które przerwałam coś dawało bo pijąc przy poprzedniej miesiączce nie miałam plamień a teraz przy obecnej wróciły i to takie brązowe że się przestraszyłam. Za to @ wogóle pierwsza taka nie bolesna, nawet fasolkę początkowo podejrzewałam ale ze spokojem, wogóle się już nie nakręcam.
Dzień dziś bardzo smutny, w szoku jestem bo zginęło tyle ludzi a wśród nich również człowiek którego znałam osobiscie, taki dobry znajomy którego bardzo szanowałam i strasznie mi smutno. Nawet rozpłakałam się jak dziecko co mi się nie zdarza a do tego w pracy jestem i taki mam dzień do niczego.
Czy jakaś nowa fasoleczka oprócz Missiiss jest bo wcześniej mnie nie było długo.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Batonik - za minimum 12 miesięcy. :-)
A tak poważnie,to poniedziałek jest tym dniem...
Pewnie się @ pojawi. :-(
A tak poważnie,to poniedziałek jest tym dniem...
Pewnie się @ pojawi. :-(
Podziel się: