reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej dziewczynki witam się w ten smutny dzień :-(

testy mi wykazały owulkę te cyfrowe może HSG przeczyscilo mi rury i w koncu sie uda

Tosia,trzymam kciuki. :tak:

Kurcze,ja dziś z G. i Zuzią pokopałam po obiadku teren pod tarasik i zaczęły mnie bardzo pachwiny boleć. :-( Jakiś beznadziejny ten dzisiejszy dzień...

;-)a my dziś mamy leniuszkowy dzień, tzn. wczoraj imprezowaliśmy bo R awansował i o 3 do domu zlądowaliśmy :-D

teraz zajadamy się lajtową sałateczką grecką :tak:;-)

Batonik,fajnie - imprezka... Też bym poszła na jakąś,ale jak już przychodzi weekend,to mi zawsze sił brakuje. :zawstydzona/y: Gratulacje mężowego awansu. :-)

Brzuch mnie boli. :-(

Batonik,fajnie - imprezka... Też bym poszła na jakąś,ale jak już przychodzi weekend,to mi zawsze sił brakuje. :zawstydzona/y: Gratulacje mężowego awansu. :-)

Brzuch mnie boli. :-(

Dziękujemy za gratulacje :tak: było na prawdę super potańcowaliśmy, wypiliśmy troszku i mój R dostał od swoich pracowników taki fajny puchar ogromny z dedykacją ;-):-)
a kiedy Agutka masz mieć @ :sorry: bo z tego co kojarzę to miss też bolał brzuch więc może podobny objaw :tak: albo po prostu za dużo pracujesz ;-):tak:

Witam was dziewczynki bardzo smutno!

nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

MOJ KOCHANY ANIOŁEK WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!

Gratuluję ci Kochana z całego serca!

Dawno mnie nie było, jakoś tak czas mi leci, ciągle praca i praca, załatwianie różnych spraw z firmą, święta i już kwiecień mamy. Ja nowy cykl zaczęłam. Teraz wiem że picie ziółek które przerwałam coś dawało bo pijąc przy poprzedniej miesiączce nie miałam plamień a teraz przy obecnej wróciły i to takie brązowe że się przestraszyłam. Za to @ wogóle pierwsza taka nie bolesna, nawet fasolkę początkowo podejrzewałam ale ze spokojem, wogóle się już nie nakręcam.

Dzień dziś bardzo smutny, w szoku jestem bo zginęło tyle ludzi a wśród nich również człowiek którego znałam osobiscie, taki dobry znajomy którego bardzo szanowałam i strasznie mi smutno. Nawet rozpłakałam się jak dziecko co mi się nie zdarza a do tego w pracy jestem i taki mam dzień do niczego.
Czy jakaś nowa fasoleczka oprócz Missiiss jest bo wcześniej mnie nie było długo.

reklama
Do góry