reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Gg
LENA dziekuje i napewno postaram sie nie stresowac :) ale dopoki nie zobacze serduszka i pecherzyka na swoim miejscu w brzuszku to troche tonuje emocje :)

anula gratulacje czyli idziemy na grudniowki :D
G R A T U L A C JE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
;-)Agutka oby tak właśnie było - za 12 miesięcy :tak:

u mnie dzisiaj 7dc, w 12dc idę do ginka i zobaczymy co wymyśli :sorry: raczej nie nastawiam się pozytywnie, szczerze mówiąc jestem troszkę zrezygnowana i nie bardzo wiem czy to spinanie się ma jakiś sens :-(

Batonik,ja co cykl sobie obiecuję,że nie będę się zamartwiać,nakręcać... Jednak moje ciało i moja psychika dają mi mocno w kość i robią mi mega na złość...
Ja mam w planach we wtorek zrobić testa. Chciałabym,żeby ten 13.04 był dla mnie szczęśliwy...

Miss,mam pytanko w sprawie śluzu. Masz jakiś zmieniony? A te cycochy,to jak Cię bolały? Bo mnie kurna właśnie raz bolą,raz nie. I to nawet nie przy dotyku. Tylko bardziej tak w środku coś nagle zaboli,jakby mi ktoś przygrzmocił. :laugh2:

witam popoludniowo wlassnie dopiero co wrocilam z mezam z dzialki posialam sobie marcheweczke smierdziuszki kwiatuszki,zobaczymy co mi z tego wyjdzie pierwze doswiadczenie w ogrodnictwie!zlecialo mi popoludnie nie myslac zeby tak zlecialo do 15@. jestem niecierpliwa!!!!!!!!!!!!!!!!

missiiss Gratuluję!:-):tak:

Agutka, trzymam kciuki, żeby tym razem @ pojawiła się za jakieś 12 miesięcy.:tak::tak::tak:

Tośka, wierzę, że tym razem się uda i Tobie.:tak:

Maćku, Lopop, Żabka i reszta dziewczyn za Was też trzymam kciuki mocno zaciśnięte.:yes:

dzieki dziewuchy jeszcze raz za gratki :):-)

agutka ty mi tu glupot nie gadaj z przyhodzi @ bo nie przychodzi :) a mnie pobolewaly cyce raz a raz nie i czasme to mi taki prad bez dodtykania po cycach przechodzil po sutkach bardziej tak mnie przeszywalo :tak: a sluz myslalam ze nic z tego nie bedzie bo plodnego wogole nie bylo co a terqz w temtej ciazy mialam full bialego a teraz malo malo co na bieliznie widac nawet. wiec w sumie bez reguly a fasolka jest :-):tak:i u ciebie tez jest!!11

AGUTKA NO I JESZCZE BRZUCHBOLI TO JUZ NAPEWNO :tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
az odechciewa siępisać...na dodatek jak czytam opinie ludzie już zaczynają w tym widzieć zamachy i Ruskich oskarżają, już o wojnie mówią, że zaczynam się bać:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A co do brzuszka to póki co cicho siedzi i nie czuję ruchów, a to mnie zastanawia:sorry: Braciszek rośnie jak na drożdżach i cwaniak się z niego zrobił niezły.
A Wy dziewczynki kiedy plaujecie testowanie??
Gratuluję dwóch kresek:tak:
hej kochana to dziwne ze jeszcze nieczujesz rochow w 2 ciazy powinnas je wyczuwac predzej niz w 1
hej dziewczynki witam się w ten smutny dzień :-(

testy mi wykazały owulkę te cyfrowe może HSG przeczyscilo mi rury i w koncu sie uda
napewno sie uda bo okale tak zaszla wlasnie po tym badaniu miala owu i starala sie i sie udalo odrazu :-) wiec dzialaj
Batonik,fajnie - imprezka... Też bym poszła na jakąś,ale jak już przychodzi weekend,to mi zawsze sił brakuje. :zawstydzona/y: Gratulacje mężowego awansu. :-)

Brzuch mnie boli. :-(
boli na fasolke
missiiss Gratuluję!:-):tak:

Agutka, trzymam kciuki, żeby tym razem @ pojawiła się za jakieś 12 miesięcy.:tak::tak::tak:

Tośka, wierzę, że tym razem się uda i Tobie.:tak:

Maćku, Lopop, Żabka i reszta dziewczyn za Was też trzymam kciuki mocno zaciśnięte.:yes:

dziekuje :-)

kurde a ja czekam na meza az wroci bo maja byc przytulasy nawet sie obrzympolilam(ogolilam) bo on lubi :-) i czekam ale kurcze prawy jajnik mnie nawala codziennie a owu powinna byc z lewego bo zprawego byla w zeszlym cyklu...nic juz z tego cyklu niekumam czy lewy niedziala czy jak????

spadam kochane mezu wlasnie wrocil :-) i zaraz bedzie oredzie w telewizji papapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss ogromne gratulację pomimo takiego przykrego dnia dla nas Polaków

pamietaj o nas i o fluidkach dla nas(nie obrazimy się jak dla mnie, maćku, żabki i tośki i robin prześlesz imienne dla każdej inny kolor:-):-):-))prześlij tak może w końcu i my będziemy miały celne strzały napisz jak mąż zareagował w końcu przewidywał fasolkę:rofl2:

reklama
Do góry