reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez nie moge w to uwierzyc......:no::-(
moj maz byl w szoku obudzil sie rano bo spal po pracy i jakos dziwnie sam sie obudzilo 10i odrazu zaczeli gadac i taka wiadomosc on sie mnie pytal czy jeszcze spi czy napewno sie obudzil....

nawet bb nam zxrobili zalobne z wstazka :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-(To fakt tragedia jakiej jeszcze nie było w historii żadnego państwa :-( polecieli uroczyście oddać cześć wymordowanej elicie II RP a to my teraz oddajemy im cześć, ogromnej liczbie osób w życia publicznego Polski:-(

dla naszego kraju jest to niepowetowana strata :-(

Scully,ostatnio coś im się zacina,wystarczy odświeżyć stronkę. :-)

teraz to mi wogóle nie działa :confused2: nie chce nic wczytać :confused2:

kochana biorę :) luteinę dowcipnie

to dobrze :tak:

nie chce sie nakrecac bo ...

mocno trzymam kciukaski :tak:

Co do mojej Mamy...

skomentuję to tym, że ona nie wie co mówi... później będzie jej przykro i głupio, że tak wypaliła...

Caly czas nasz u nas kciukowe wsparcie, wiec dacie rade z Twoja fasolka!
Ja juz sie na rok 2010 nistety nie zalapie...

ja też nie :-(

TVN 24 - Prezydencki samolot rozpił się w Smoleńsku zgineło 87 osób :-( słyszałyście ???

:-:)-:)-(

cześć dziołchy :-(ale dzień :-:)-:)-(
Zaglądam sobie do Was, widzę znajome babki to pytam co tam i jak tam? Skład się troszkę pozmieniał, a ja kompoletnie nie w temacie:confused2:pozdrawiam wszystkie:tak:

dawno cię nie było :tak: co tam u ciebie idzidziusiów (tego w brzuszku i braciszka maleństwa)?? ;-)

cześć dziołchy :-(ale dzień :-:)-:)-(
Zaglądam sobie do Was, widzę znajome babki to pytam co tam i jak tam? Skład się troszkę pozmieniał, a ja kompoletnie nie w temacie:confused2:pozdrawiam wszystkie:tak:
witam wreszcie zajrzałaś do nas

Niestety taki smutny dzień w naszej historii znowu się zapisuje

az odechciewa siępisać...na dodatek jak czytam opinie ludzie już zaczynają w tym widzieć zamachy i Ruskich oskarżają, już o wojnie mówią, że zaczynam się bać:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A co do brzuszka to póki co cicho siedzi i nie czuję ruchów, a to mnie zastanawia:sorry: Braciszek rośnie jak na drożdżach i cwaniak się z niego zrobił niezły.
A Wy dziewczynki kiedy plaujecie testowanie??
Gratuluję dwóch kresek:tak:

az odechciewa siępisać...na dodatek jak czytam opinie ludzie już zaczynają w tym widzieć zamachy i Ruskich oskarżają, już o wojnie mówią, że zaczynam się bać:-:)-:)-:)-:)-:)-(

A co do brzuszka to póki co cicho siedzi i nie czuję ruchów, a to mnie zastanawia:sorry: Braciszek rośnie jak na drożdżach i cwaniak się z niego zrobił niezły.
A Wy dziewczynki kiedy plaujecie testowanie??
Gratuluję dwóch kresek:tak:
dzisiaj powinnam dostać @ ale miałam w połowie cyklu krwawienie i dziewczyny z bb mówiły że fasolka się gnieździ no i już bym myślała że sukces gdybym nie robiła badania progesteronu i wyszedł bardzo niski więc sukcesu nie będzie:(:(

lopop czyli na 100 jesteś pewna, że nici??? Kurcze miałąś gorący cykl widze.....szkoda no
owu była na 100% i 1 18dc krew robiłam badania progesteronu w 24dc i wynik bardzo kiepski bo 0,81 tam są wytyczne czyli znacznie poniżej fazy lutealnej czyli wtedy była @
bardzo mi smutno że znowu nici i jeszcze taki przykry dzień że w ogóle załamka

reklama
Witam sie po dłuższej przerwie!

Co tam sie u Was Kobitki dzieje bo nie dam rady Was nadrobic:no::no::no::no:
Jakies nowe fasolki?
kto teraz testuje?
I w ogóle jak samopoczucie?

Ja jestem teraz na etapie owulki więc intesywnie działamy ale jakies choróbsko sie przypłątało więc nie wiem czy fasolka bedzie:no::no::no::no:

A tak w ogóle to smutne wieści juz od rana.Tyle osób zginęło
[*]
[*]
[*]

Do góry