reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja dzień dziś zaczęłam robiąc po raz 2 test i znowu są 2 kreseczki taka radość :happy:

teraz siedzę i też oglądam tv, w 70 rocznice mordu w Katyniu taka tragedia... za nich wszystkich i za rodziny pogrążone w smutku [`][`][`]

reklama
Witam dziewczynki.

nie mam słów dla tej tragedii....:-(
nie mogę uwierzyć...

Missiiss mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się potwierdzi kochana.życzę cierpliwości i spokoju.
Kerna jak się czujesz?
Maćku masz rację, wcześniejsza @ oznacza szybsze staranka.
Co do męskich fochów to znam to aż za dobrze...
Nie mam weny przez to co się stało...co chwilę się zawieszam, nie wiem co przed chwilą mówiłam, pisałam...;(

Missiiss przepraszam Cię dopiero zobaczyłam test skarbie.oczywiście wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Uważaj na siebie kochana i przestań się już stresować.Od dziś wszystko już będzie dobrze:)

Agutka przykro mi,że mama tak powiedziała, chyba nie zdawała sobie sprawy jak bardzo Cię rani i mam nadzieję, że szybko Cię przeprosi albo chociaż okaże skruchę bo przesadziła.trzymaj się skarbie:*
Robin dzięki za radę, chyba spróbuję z tym siemieniem.ale nie wiem czy i tak nie skończy się na dermatologu bo dekolt i plecy też zaatakowało;( co do staranek to na razie choruję i parę dni było bez przytulanek.raczej na nic w tym cyklu nie liczę:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LENA dziekuje i napewno postaram sie nie stresowac :) ale dopoki nie zobacze serduszka i pecherzyka na swoim miejscu w brzuszku to troche tonuje emocje :)

anula gratulacje czyli idziemy na grudniowki :D

LENA dziekuje i napewno postaram sie nie stresowac :) ale dopoki nie zobacze serduszka i pecherzyka na swoim miejscu w brzuszku to troche tonuje emocje :)

anula gratulacje czyli idziemy na grudniowki :D
Kochana rozumiem Cię ale mimo wszystko schowaj nerwy do szuflady i ciesz się tym ogromnym szczęściem:) zobaczysz teraz już wszystko musi być dobrze.

Zmykam sprzątać dziewczynki. muszę się czymś zająć bo nie mogę już dłużej myśleć o tym co się stało bo smutek rozerwie mi serce...

zastanawiam sie tylko od kiedy isc na zwolnienie czy czekac do 9tc ktory ponoc jest najgorszy czy nie ...
A i termin porodu mam na 24 grydnia haha :p z tych kalkulatorow ciazy.:) gwiazdkowy prezencik :)
kochana najlepiej idz od razu wiesz tak bna wszelki wypadek a po tym co cie spotkalo w poprzedniej ciazy to gin napewno da ci zwolnienie odrazu od poczatkupierwsze tygodnie sa najwazmniejsze wiem bo sama poronilam w 8 albo 9 juz sama niepamietam:-( kurde ogladam tv ale jakos niewierze tak jak wtedy jak papierz zmarl

reklama
Do góry