reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agutka będę trzymać kciukasy za dwie krechy &&& i nie trać wiary!
Również miłego dnia!

Missiiiss tak sobie myślę że jakieś fajne te testy bo szybciutko wykryły dzidziusia :-) cieszę się bardzo ze się udało!

dzieki kochane jestescie :D

agutka ty testujesz bo razem idziemy na grudniowki !!!! nie ma ze nie testujesz !!!! razemidziemy pamietaj !!!!!!!

potrzebne mi bedzie zyczenie spokojnych 9 miechow bo poprotu co bede przezywala po 20 tc to chyba umre i bede na tabletkach uspakajajacych. w ogole jak pojde na szew w 20tc tobede blagalam ich zeby mnie w szpitaluz ostawili chociaz do 26tc bo siebede bala wrocic do domu.... no ale jeszcze daleko do tego i oby doszla do tego etapu :) a mowilam ze bede jeszcze mama 2010 :D i si eudalo super :) i agutce tez sie uda i kto tam jeszcze mial testwac macku ??? macku tez idziesz z nami na grudniowki :)

spadam do pracy bo z tej ekscytacji zapomnialam sie przygotowac :)

Nie możesz tak myśleć. Musisz ufać swojemu dziecku i wierzyć że będzie wszystko ok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

agutka ty testujesz bo razem idziemy na grudniowki !!!! nie ma ze nie testujesz !!!! razemidziemy pamietaj !!!!!!!

potrzebne mi bedzie zyczenie spokojnych 9 miechow bo poprotu co bede przezywala po 20 tc to chyba umre i bede na tabletkach uspakajajacych. w ogole jak pojde na szew w 20tc tobede blagalam ich zeby mnie w szpitaluz ostawili chociaz do 26tc bo siebede bala wrocic do domu.... no ale jeszcze daleko do tego i oby doszla do tego etapu :) a mowilam ze bede jeszcze mama 2010 :D i si eudalo super :) i agutce tez sie uda i kto tam jeszcze mial testwac macku ??? macku tez idziesz z nami na grudniowki :)

Caly czas nasz u nas kciukowe wsparcie, wiec dacie rade z Twoja fasolka!

Ja juz sie na rok 2010 nistety nie zalapie...

nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

MOJ KOCHANY ANIOŁEK WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!

Gratulacje !! powinnaś dostac klapsy na dupe za te nerwy :-)

Dzięki Dziewczynki...
Idę do miasta... Muszę odreagować wszystko... Żeby nie psuć i Wam tutaj dnia.

Buziaki!
ja tez zmykam na miasto dzisiaj - W. dalej podnosi mi ciśnienie

TVN 24 - Prezydencki samolot rozpił się w Smoleńsku zgineło 87 osób :-( słyszałyście ???

nie spodziewalam sie tego ... ze juz ze tak szybko... 25 czulosci 11dpo i wyje jak bobr...

dzekuje wam wszystkim za piekne kciuki za nas!!! dziekuje ze zescie mnie pocieszly i w ogole za wszystko dziekuje :) za to wczoraj najbardziej ze dzidzia jest napewno !!!!

ja pier**ole nie myslalam ze teraz wyjdzie juz... ale czulam ze to fasolka bo brzusio bolal czulam normalnie widzialysci emowilam :)!!!! tylko teraz zeby sie nie skonczylo napozamacicznej albo tak szybko :( ale jestem szczesliwa!!!

Ogromne gratulacje!!!! Teraz przede wszystkim dużo spokoju :) Wystarczająco się nastresowałaś :) Spokojnych 9 miesięcy....

Tylko Kochana,Ciebie to na fasolkę. ;-)

no i znowu A NIE MOWILAM hihihihihihi

kochana poprostu sie oszczedzaj i ja ci mowie ze teraz bedzie dziewczynka i wszystko bedzie ok i pamietaj oszczedzaj sie zeby sie historia niepowtorzyla i niepowtorzy bo bedzie corka a dziwuszki sa silniejsze :-)

o korde a ten samolot to ten co tusk nim wracal z katynia???????

kochane spadaM TELEWIZJE OGLADAC PAPAPAP

tusk zyje prezyden i prezydentowa nie i tam biskupi chyba leieli... no i jedna kaczka zostala...
swiatelko dla nich wszytskich (*) ...

zabka no wiem ze dziewuszki sa silniejsze :) teraz tylko trzymajcie kciuki zeby pozamaciczna nie byla we wtorek sie nie dowiem jeszcze ale za tydxien napewno

zastanawiam sie tylko od kiedy isc na zwolnienie czy czekac do 9tc ktory ponoc jest najgorszy czy nie ...
a i termin porodu mam na 24 grydnia haha :p z tych kalkulatorow ciazy.:) gwiazdkowy prezencik :)

reklama
cześć dziołchy :-(ale dzień :-:)-:)-(
Zaglądam sobie do Was, widzę znajome babki to pytam co tam i jak tam? Skład się troszkę pozmieniał, a ja kompoletnie nie w temacie:confused2:pozdrawiam wszystkie:tak:

Do góry