Mysza84
Fanka BB :)
Agutka będę trzymać kciukasy za dwie krechy &&& i nie trać wiary!
Również miłego dnia!
Missiiiss tak sobie myślę że jakieś fajne te testy bo szybciutko wykryły dzidziusia :-) cieszę się bardzo ze się udało!
Nie możesz tak myśleć. Musisz ufać swojemu dziecku i wierzyć że będzie wszystko ok.
Również miłego dnia!
Missiiiss tak sobie myślę że jakieś fajne te testy bo szybciutko wykryły dzidziusia :-) cieszę się bardzo ze się udało!
dzieki kochane jestescie
agutka ty testujesz bo razem idziemy na grudniowki !!!! nie ma ze nie testujesz !!!! razemidziemy pamietaj !!!!!!!
potrzebne mi bedzie zyczenie spokojnych 9 miechow bo poprotu co bede przezywala po 20 tc to chyba umre i bede na tabletkach uspakajajacych. w ogole jak pojde na szew w 20tc tobede blagalam ich zeby mnie w szpitaluz ostawili chociaz do 26tc bo siebede bala wrocic do domu.... no ale jeszcze daleko do tego i oby doszla do tego etapu a mowilam ze bede jeszcze mama 2010 i si eudalo super i agutce tez sie uda i kto tam jeszcze mial testwac macku ??? macku tez idziesz z nami na grudniowki
spadam do pracy bo z tej ekscytacji zapomnialam sie przygotowac