reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja mojej tez syneczka zabralam i widzialam ze tez nie jest zadowolona no ale ma cere ( córkę ) to neich nie narzeka ;)

Wigilie mamy raz tu raz u moich rodziców a co do Wielkanocy to zmykle tu bylismy a w tym roku moj stwierdzil ze jedziemy do moich :) bo u moich fajniej :)
i bylo cudnie jak pisalam on moich rodziców uwielbia.... bo sa normalni :)
aj szkoda gadac z tymi tesciowymi to tak wlasnie bywa.....
ropuchy niedobre ;)
mam nadzieje ze taka tesciowa nigdy nie bede :)

Ja jestem zła na tą ropuchę bo 1 raz od 4 lat pojechałam do domu na Święto, a na Wielkanoc 1 raz od 7 lat, co sobie ta baba myśli, ze ja rodziny nie mam poza nią niech się trąca jak mi cos na temat tego wyjazdu powie to jak się wkurzę to będę tylko do siebie do domu jeździć!!!

reklama
Do Scully
kiedys tez mialam taka sytuacje ze podczas brania luteiny dostalam ale krwawienie i moj gin powiedzial ze jak zaczne krwawic podczas brania to odstawic bo po to wlasnie je bralam, zeby wywolac @. ale co gin to chyba rozne dawkowanie bo ja zawsze bez wzgledu do jakiego gina poszlam to od 16 do 25 dnia cyklu mialam brac. pozdrawiam

wiecie co ??
jak ja sie ciesze ze juz po swietach i zaczyna przybywac stron na forum -odzylo pieknie :-)

a ja zauwazylam wlasnie ze od tych mocnych boli chodze do kibla ciagle sikac :dry: przez ostatnie 6 godzin wypilam szklanke herbaty i koktajl z malin a chodze do kibla jak glupek... boze a moj maz mnie juz denerwuje bo jak mo jece ze mnie strasznie brzucho boli tomrozy oczy i sie usmiecha a ja sie dre na niego zeby siebie i mnie nie nakrecal :-):-D
szczerze to mam taka iskre nadziejii w sobie ale wiem ze jak si enapale to pozniej chyba nie wiem co zrobie jak dzidzi ni ebedzie w brzuszku :zawstydzona/y: w ogole sie zastanawiam czy brac dupka jeden ginek mowil ze brac a dugi ze ja nie mialam problemu z progesteronem tylko q 6-7 tc zaczelam plamic i wtedy mi go dali :confused: i powiedzial ze jak sie okaze ze ciaza to wtedy mi da... ja juz zgluipialam bo mam dupka w szafce ale sie waham ...

a jeszcze pytanko jedno... a jak to jednak dzidzia to jak biore nospe to nie zaszkodze ? nie forte tylko ta zwykla i po jednej taletce dziennie ... choc i tak chyba g daje ale jakas tam mala ulge czuje...

Hej kobitki kochane , witam sie po swietach
zaraz poczyta co tam naskrobalyscie
ale sie za Wami steskniłam :)

dobra ja zmykam dobrej nocki;-):-):tak:
kolorowych snów

to do sobotki :-(
chyba ze w tygodniu uda mi sie zajrzec ale nie obiecuje

buzka :*

trzymajcie sie cieplusio

hihihi ja też mam nadzieje że będę lepszą teściówką
mój M też uważa że moja rodzina fajniejsza jest
żegnam się bo juto muszę szybciej wstać żeby iść na badanie
robin &&&&&&&&&& za siostrę aby było dobrze

Dzięki Lopop i dobrej nocki

ja mojej tez syneczka zabralam i widzialam ze tez nie jest zadowolona no ale ma cere ( córkę ) to neich nie narzeka ;)

Wigilie mamy raz tu raz u moich rodziców a co do Wielkanocy to zmykle tu bylismy a w tym roku moj stwierdzil ze jedziemy do moich :) bo u moich fajniej :)
i bylo cudnie jak pisalam on moich rodziców uwielbia.... bo sa normalni :)
aj szkoda gadac z tymi tesciowymi to tak wlasnie bywa.....
ropuchy niedobre ;)
mam nadzieje ze taka tesciowa nigdy nie bede :)
ja mojemu kiedys powiedzialam ze jak bede jak jego mamunia to ma mnie otruc ihihiihii
wiecie co ??
jak ja sie ciesze ze juz po swietach i zaczyna przybywac stron na forum -odzylo pieknie :-)

a ja zauwazylam wlasnie ze od tych mocnych boli chodze do kibla ciagle sikac :dry: przez ostatnie 6 godzin wypilam szklanke herbaty i koktajl z malin a chodze do kibla jak glupek... boze a moj maz mnie juz denerwuje bo jak mo jece ze mnie strasznie brzucho boli tomrozy oczy i sie usmiecha a ja sie dre na niego zeby siebie i mnie nie nakrecal :-):-D
szczerze to mam taka iskre nadziejii w sobie ale wiem ze jak si enapale to pozniej chyba nie wiem co zrobie jak dzidzi ni ebedzie w brzuszku :zawstydzona/y: w ogole sie zastanawiam czy brac dupka jeden ginek mowil ze brac a dugi ze ja nie mialam problemu z progesteronem tylko q 6-7 tc zaczelam plamic i wtedy mi go dali :confused: i powiedzial ze jak sie okaze ze ciaza to wtedy mi da... ja juz zgluipialam bo mam dupka w szafce ale sie waham ...

a jeszcze pytanko jedno... a jak to jednak dzidzia to jak biore nospe to nie zaszkodze ? nie forte tylko ta zwykla i po jednej taletce dziennie ... choc i tak chyba g daje ale jakas tam mala ulge czuje...
kochana wyluzoj bo oszalejesz ja tez sie niby wslu****e kiedy ta owu io co i jak ale mam dosc i juz przestalam ale nieraz jak zaboli to ciezko niepomyslec hihihihi

ja juz tez sie zegnam musze isc spac i zolka dopic dobranoc papapapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku skończyły się- nawet stwierdziłam że przypominały one krwawienie w połogu gdzieś tak w 3 tygodniu czyli takie różne- i dalej nie wiem co to było
robin nowe nie ma tzn. chyba może jeszcze ktoś sie nie pochwalił
a zaszła jedna nasza nowa staraczka tylko nie mogę przypomnieć sobie skrótu-mam na końcu języka ale nie napiszę bo mogę popełnić literówkę i wyjdzie jeszcze zupełnie inaczej
Czyli mozliwe, iz to fasolka:-)
która badała progesteron? robin czy maćku?
Ja tez bylam na czczo:tak:

ja też no-spe biore 3 razy po 0,5 tabl forte...i tez sie zastanawiała i zapytała młydyc lekarek na neurologii, bo to w końcu lek o działałaniu przez Ośrodkowy ukł nerw....powiedziały, ze no-spa jest neutralna dla dziecka i gin często ja stosują u kobiet w ciazy....z drugiej strony słyszałam, ze tylko w poscelekarze stosują ją u kobiet w ciazy ...no ale co biore jak mi zaleciła gin, bo czułam mocno podbrzusze

reklama
Witam się poświątecznie

ALeż szybko zleciały te święta. Mam nadzieję że spędziliście je w świetnej atmosferze. U mnie nie było nawet czasu żeby włączyć komputer.

Ktoś może mi streścić co się wydarzyło ? Jakieś nowe fasolki ?!?

Zmykam poczytać co się wydarzyło podczas mojej nieobecności.

Pięknego dnia Wam życzę!

Do góry