reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no pozyjemy zobaczymy ale jaj uz mam dosc tych boli myslalam jeszcze wczoraj ze to psychika ale ja zaraz umre jak mnie nie przestanie bolec :( i cos mi tu smierdzi to za wczesnie na odczucia dla fasolki... ehhh boje sie ze cos mi sie nie obrego dzieje :(

reklama
no pozyjemy zobaczymy ale jaj uz mam dosc tych boli myslalam jeszcze wczoraj ze to psychika ale ja zaraz umre jak mnie nie przestanie bolec :( i cos mi tu smierdzi to za wczesnie na odczucia dla fasolki... ehhh boje sie ze cos mi sie nie obrego dzieje :(
czemu uważasz że nie dobrego się dzieje- u mnie też krew była wszystko ok niby było na usg
wiem że zaraz napiszesz że ja przeżywam to krwawienie ale wiesz od w kwietniu mam mieć zabieg inseminacji i od okresu mam brać różne tabletki co zapisał ginek i wtedy zrodził sie problem czy je juz zażywać:baffled:
więc u Ciebie też może to byś a może mnoga ciąża i tak reagujesz?a właściwie na kiedy @ ma przyjść

Scully nie pomogę jeszcze luteiny nie brałam
witam zabkę maćku i te które właśnie się zalogowały
jutro idę na badanie progesteronu i napiszcie mi muszę też być na czczo? wypiłam sobie dzisiaj naleweczkę i hm czy nie zaszkodzi aj właściwie się nakręcam bo któraś napisała że moja krwawienie to było na fasolkę i nie wiem mississis też czekam i wariuję od tego
sukienka prześliczna
No wlasnie - skonczyly sie te Twoje plamienia? A rozkrecily sie?

ja od jutra wyciągam rower i do boju :-)

jutro też odbiera wyniki HSG i lekko posrana jestem że tak powiem ;/
Ja juz od ponad tygodnia smigam na rowerku:tak:
A wynikow sie nie boj - jesli bardzo nie bolalo i tylko dwa razy wprowadzali kontrast to jest oki. Ponoc gdy jest cos zapchne wtedy boli i probuja przepchac, wiec wlewaja kontrast kilka razy:tak:

a wlasnie ile od owulacji dni musi minac zeby beta pokazala chociaz najmniejsza wartosc na ciaze??
Chyba 10... Ja mam jutro 10 dpo, ale na betke sie na pewno nie wybiore:no:

wlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde :( wzielam nospe i oby pomogla...

ja ogladam tez maske zorro bo ste up ogladalam niedawno...
ciesze sie ze wam sie sukieneczk apodoba :) niedlugo zabieram sie za spodenki na chrzest i sweterek :) dla chlopca komplecik ...

każda ciąża jest inna -czasem nie które dziewczyny wymiotyją przy pierwszej a czasem właśnie przy drugiej a przy pierwszej nic ja właśnie spotykam sie ostatnio z opiniami że drugą gorzej przechodza -ciągłe zmęczenie senność , mdlości, bóle pleców itd. więc wiesz różnie to bywa

Hej wieczorkowo!!! dziewczynki, co się tu dzieje kto jest w ciąży i od kiedy:))))))

maćku skończyły się- nawet stwierdziłam że przypominały one krwawienie w połogu gdzieś tak w 3 tygodniu czyli takie różne- i dalej nie wiem co to było
robin nowe nie ma tzn. chyba może jeszcze ktoś sie nie pochwalił
a zaszła jedna nasza nowa staraczka tylko nie mogę przypomnieć sobie skrótu-mam na końcu języka ale nie napiszę bo mogę popełnić literówkę i wyjdzie jeszcze zupełnie inaczej

która badała progesteron? robin czy maćku?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się
ja juz w domku :tak: ale cudnie bylo u moich rodziców .... odpoczęłam i posmiałam się cudowne świeta:-)
i w drodze powrotnej bociana widzialam :tak:
heheh moj sie smial ze to znak...tylko ze na maj bo kwiecien niestety nie da rady zmajstrowac dzidziusia bo poloweczka na wyjezdzie bedzie heheh
ale jakis taki humorek mam lepszy
tylko brzucho boli- wredna ta @ musi byc w tym cyklu taka bolsna....

zaraz postaram się nadrobic ....

mam pytanie jak jest Tosia albo Olkale jaki best ten tytul ksiazki co czytalyscie???? bo nie moge odnalezc w postach???? z góry dziękuję :-)
ja jutro znow wyruszam w trase i wracam w piatek i wracam na fitness i rowerek i basenik....
czas najwyzszy wrocic do formy bo przez to rzucenie palenia pare kilo przybylo....
aaa i ja tez zaczne od kopenhaskiej dietki na poczatek :tak: to tak rozruchowo ja potraktuje :tak:

a co tam u Was jakies wieści????
jak się czują zafasolkowane????
a jak te przed tetowankiem ????
a jak te w trakcie szaleństw????

Olkale i jak przekazales cudowna wiadomosc rodzicom??? jak toz robiliscie???? jesli mozna wiedziec ;-)

zabka no wiem wlasnie...

uff nareszcie u sibie w opolu nie ma co najlepiej to tylko u siebie :tak:
zaczelo mnie cagnac dzisiaj powoli w pachwinach ale wiecie co ?? za szybko mnie brzuch zaczal bolec i w ogole :-( tak teraz mysle o tym wszystkich i jesli to ciaza to strasznie sie boje pozamacicznej ... za szybko sie przyczepila a wiec nei zdarzyla pojsc do macicy tylko w jajowodzie cupnela :-( oczywiscie jak to nie cos innego ... tempka ladnie jest w gorze powyzej 36,6 wiec looz ja nigdy nie mialam wiecej niz 36,90 wiec ok. no nic moze jaja nie zniose i do niedzieli wytrzym am bo tak juz nawet w kalendarzu zaznaczylam ze zrobie w niedziele testa...

a i zrobilam juz sukieneczke :-)
cudna ta Twoja sukienusia:tak:
Ja nie wiem,czy będę testować,bo dziś śnił mi się pozytywny test ciążowy... Jakiś czas temu miałam też taki sen i co? I staram się dalej... :-(
to tak jak ja ale główka do góry :tak: nie jest łatwo ale nie należy sie poddawać a Ty kochana jesteś dzielna dziewczynka!!!!!
ja dzis za to boćka widzialam :tak: no ale wlasnie @ mam 2-gi dzien.... dyby jej nie bylo to pewno bym sobie wbila do glowy ze dzidzia jest... :( ale juz sie nie smutkam bo nic z tych smutków pozytywnego nie ma.... tylko stres i nerwy.... dlatego co ma byc to bedzie....
troszku mnei martwi brak staranek w kwietniu bo mojego nie ma ale no coz widac tak ma byc dzidzia bedzie w odpowiednim momencie... tam na górze maja dla mnie taki widac plan :tak:
agutka nie mow hop ja niewiem kiedy mam testowac ale juz sie niemoge doczekac hihihi uwielbiam robic testy mimo ze najczesciej widze tylko 1 kreske
ja tez lubie testowac mimo ze ta 1 krecha to mnie neizle wkurza....
słodko :tak:

:-) a mnie wciągła na amen:tak: licealna miłość się kojarzy i wogóle... :sorry2::sorry2::sorry2:

piękna :-D

Pytanko do kobietek, które brały LUTEINĘ:
Mam 22 dc dziś i od 3 dni plamę. Lutkę biorę od 16-27 dc.
Ostatnio lekarz kazał brać 16-25 dc i dostałam plamienia -byłam w ten dzień u niego więc powiedział że to @ (czyli 22 dc mi wyszło), a teraz znów te plamienia mam i nie wiem już czy przerwać ją czy ciągnąć dalej - a go o to nie spytałam (a kazał brać nie 10 dni a 12 tą Lutkę)...
ja nie bralam lutki to nie wiem

reklama
:-(... tatuś zmarł 15.03.2010 r :-( a wcześniej babcia (mamy mama) 23.11.2009 r. ...:-(

Przykro mi bardzo.... Masz naprawdę trudny okres... tulam...

Właśnie nic.. już byłam załamana że znowu nic..
piersi mnie nie bolą,, nic..
w zeszłym miesiącu wydawało mi sie że jestem bo strasznie bolały mnie piersi, miałam kłucie w dole brzucha no i nic z tego nie było.. dziwne to wszystko jest :D ale no cóż... zajączek przyniósł mi najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać.. teraz musze jeszcze powiedziec mojemu kochanemu.. ciekawe jak zareaguje.. :D

GRATULACJE!!!

Lopop Ja badałam progesteron czemu pytasz Kochana!!!

Wczoraj złapały mnie straszne smutki, bo jakos tak do mnie dotarło, że samotnie żyję bez dzidziów to nie mam rodzinki!!!

A dzisiaj moja siorka wyczuła u siebie gózka w piersi wielkości śliwki, mam nadzieję że to nic groźnego, jutro wybiera się do lekarza!!!

Do góry