reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tego to niestety nie wiem, bo ja jej ostatnio nie stosowałam. Jednak biorąc pod uwagę stan organizmu to raczej jest osłabiony. Wiem że dziewczyny stosowały dodatkowo witaminy.

pytanie czy w tej diecie nie będzie jojo ?? ;/

Wiadomo że to zależy już od nas...czy znowu wrócimy do starych nawyków czy zaczniemy normalne zdrowe odżywianie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się poświątecznie.mi również miło święta zleciały :-)

a ja od dzisiaj na kopenhaskiej :-D właśnie piję "śniadaniową" kawkę.moja mama ze mną dziś zaczyna i będziemy się na odległość wspierać.myślę, że dam radę :-)

a co do staranek to i tak narazie przytulasy są,bo są jak chcemy.bo i tak nic z tego nie będzie.ale od następnego cyklu mam clo od 3dc przez 5 dni i dupka-co do niego to dowiem się 26 kiedy i jak brać.może coś wkońcu ruszy. tego 26 właśnie będę wiedzieć czy te clo coś daje i czy będę miała szansę zafasolkować. oj jakoś mi ciężko to pojąć,dlaczego mój organizm płata mi takie figle.

buziolki dla was wszystkich :-D

reklama
A tak poza tym to Dzien dobry!:-)
U mnie tempka dzisiaj znowu nisko... Jezeli to zapowiedz @ to bedzie to moj najkrotszy cykl w zyciu...

Do góry