reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka na oczatek polecam klasyczna z nylonowymi strunami bo palce ci nie poodpadaja. czasem jak od razu na metalowych grasz w akustyku krwawia palce od strun z gryfu bo sa ostre najlepiej wiec wycwiczyc paluchy pierw na nyllonie ;) ale jak dajesz rade to i akustyk moze byc tylko ostzegam bo na poczatku jest hardcorowo zanim ci opuszki stwardnieja..
no ja taka bym chciala sobie wylicytowac
GITARA KLASYCZNA KONCERTOWA MODEL 4/4, NIEBIESKA (981170363) - Aukcje internetowe Allegro
a grac myslalam ze bym grala tym takim tr5ojkoncikiem co wszyscy graja takim plastikowym plaskim

reklama
CZe dziewczyny!
Ale sobie dzisiaj pospalam:szok:
Bry. ;-)

U Nas z fasolki w tym cyklu,chyba,znowu nici. :-( Od kilku dni "swędzi" mnie w gardel,a wczoraj wieczorem,to już miałam mega ataki kaszlu... Aż mi gorączka podskoczyła. Przytulanek nie było - tylko w środę,po wizycie u gina - tak,jak zalecił. ;-) Ale nie łudzę się,że to wystarczyło. Szkoda. :-(
Spokojnie! Na pewno wystarczylo. Jeszcze raz sie powtorze, tym razem specjalnie dla Ciebie;-) - moj gin mi na ostatniej wizycie powiedzial, zeby na spokojnie wszystko (dziecko) robic. Bo plemniczki zyja sobie w nas 48 h i wiecej. :tak:Najwyzej bedziesz miala druga dziewuche;-)

zabka to jest listek albo łezka zalezy kazdy inaczej mowi ale najczesciej listek mowia :) a gitarka ladna :) mam nadzieje ze nie ma zle zrobionego gryfu bo wtedy i dzwiek jest brzydki licytuj licytuj bo w fajnej cenie mozna kupic :)

agutka nie ma za co dziekowac bo przeciez my 12 w niedziele czy tam kiedy to wypada robimy test i pokazujemy wzajemnie piekne 2 krechy!!!! :)

zabka to jest listek albo łezka zalezy kazdy inaczej mowi ale najczesciej listek mowia :) a gitarka ladna :) mam nadzieje ze nie ma zle zrobionego gryfu bo wtedy i dzwiek jest brzydki licytuj licytuj bo w fajnej cenie mozna kupic :)

agutka nie ma za co dziekowac bo przeciez my 12 w niedziele czy tam kiedy to wypada robimy test i pokazujemy wzajemnie piekne 2 krechy!!!! :)
Ja tez ja tez!!! Choc gin mowil, zeby czekac tydzie n od terminu @... A ja i tak nie wytrzymam:sorry2:

Kurcze tak piszecie o tej girarze i sobie mysle, ze moze ja tez moja odkopie i se pobrzdakam... Kiedys umialam co nieco.... Tylko chyba musialabym struny powymieniac, bo nikt nie jest w stanie jej nastroic;-)

Ja marze, aby nauczyc sie kiedys grac na saksofonie...

Ostatnia edycja:
A tu Nasza kuchenna ozdoba. :-D
Baj! ;-)

:-) ślicznie :-) co do plemniczków trzymam kciuki, żeby chociaż jeden dobiegł do końca :tak: szansa zawsze jest :tak:

wynik w środę po świętach ;/

to trzymam kciukaski za dobre wieści :tak:

no ja taka bym chciala sobie wylicytowac
GITARA KLASYCZNA KONCERTOWA MODEL 4/4, NIEBIESKA (981170363) - Aukcje internetowe Allegro
a grac myslalam ze bym grala tym takim tr5ojkoncikiem co wszyscy graja takim plastikowym plaskim

śliczna i niedroga :tak:

dzien dobry wszystkim nadrobilam juz was ,strasznie duzo piszecie ciesze sie ze mozemy z kims sie podzielic naszymi problemami,ja czekam na cud 14 mam miec@,mam nadzieje ze nie bedzie ,:no:test zrobie kiedy?po 14nastym?tak mi sugerowaliscie,:-)milego dnia zycze zabieram sie za pieczenie babek...

Wróciłam z miasta z farbą,koszulą dla Zuzi i kurtką dla mnie - nareszcie. :-)
Pranie mi się kończy wirować,obiad dla G. się dusi,więc zaraz idziemy z Zuzią na dwór. :tak:
A spać mi się chce potwornie... To pewnie efekt tego,że dziś przedostatni dzień diety,a w nim brak kawy. :-( Ledwo żyję. :zawstydzona/y:

CZe dziewczyny!
Ale sobie dzisiaj pospalam:szok:
Spokojnie! Na pewno wystarczylo. Jeszcze raz sie powtorze, tym razem specjalnie dla Ciebie;-) - moj gin mi na ostatniej wizycie powiedzial, zeby na spokojnie wszystko (dziecko) robic. Bo plemniczki zyja sobie w nas 48 h i wiecej. :tak:Najwyzej bedziesz miala druga dziewuche;-)

Ale ja bym się strasznie cieszyła z drugiej dziewczynki. :-)

Ja chciałam 13tego testować. :sorry2:

macku o saksofon o tak !!! tez bardzo chcialam ale jak zobaczylam cene saksofonu to mi oczy wyszly choc za moja gitare i tak dalam 1000zl ...

no to maćku agutka i ja testujemy 12 albo 13 tego :D

niema nikogo?

dziewczyny moze i ja zatestuje 13stego 14 mam miec@ co myslicie?ja juz jestem ciekawa faoleczki,kreci mi sie ostatnio w glowie i spac mi sie chce,no ale zwalam to na wiosne ze przyszla.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
macku o saksofon o tak !!! tez bardzo chcialam ale jak zobaczylam cene saksofonu to mi oczy wyszly choc za moja gitare i tak dalam 1000zl ...

no to maćku agutka i ja testujemy 12 albo 13 tego :D
wow saksofon no niezle moj tesc gra i nawet nawet te dzwieki ale ja sie od zawsze kochalam w gitarze dlatego teraz baaardzo na nia choruje i chce wkoncu sie nauczyc grac :) dzis z wami nieposiedze bo moj mezu ma w koncu wolne wiec same wiecie trzeba to wykorzystac ;-)

Do góry