reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a to dobre :) oj trzymam kciuki &&&&& mocno zaciskam

macku a lubicie roladki? ja rózne nadzienia robie...z pieczarkami i serem, kiełbaska i cebulka, papryka ogórek kiszony boczek...podsmażam i duszę pózniej w sosiku robie

kochane uciekam się myć i spać
I co dalej z tym nadzieniem?

reklama
nie ma się co rozczulać może na przyszłe święta wielkanocne ;-)

Ja lecę lulu bo jutro wstaję znowu o 5:30 :baffled: o zgrozo :baffled: na domiar złego wczoraj leciała mi krew z nosa i dzisiaj też :sorry2: (dobrze że nie z .... :))

Dobranoc Kochane ! Trzymajcie jutro kciuki żeby nie przylazła
trzymamy mocno &&&&&&
dobrej nocy :)

Lopop WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE NIECH W TWOIM ŻYCIU BĘDZIE SPEŁNIONE

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
dziękuję bardzo -mam w sobotę ale życzonka już przyjmuję

missis ma pztanko co to za roznica czy gitara jest 3/4 albo 1/2 albo 4/4?????? bo ja sie na tzm kompletnie nieznam
no wysłałam emaila do ginka z szubina i nie kazał brać tych tabletek co pisał wg tego mam zacząć nowy cykl- a to krwawienie niestety przypomina @ troszkę słabszą i nie bolesną tylko taką znośną:( ja to zawsze mam pod górkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wysłałam emaila do ginka z szubina i nie kazał brać tych tabletek co pisał wg tego mam zacząć nowy cykl- a to krwawienie niestety przypomina @ troszkę słabszą i nie bolesną tylko taką znośną:( ja to zawsze mam pod górkę
kurcye a usg jakies mialas robione zeby sprawdzic czy tam w srodku wszytsko wporzadku?

w sumie sie boję że jest to pozamaciczna bo wtedy właśnie na ogół się krwawi kiedy nie ma

kurcye a usg jakies mialas robione zeby sprawdzic czy tam w srodku wszytsko wporzadku?
no byłam u niego w sobotę i super pięknie cacy a wczoraj jeszcze to nie wiem już nic

żegnam sie bo padam na nos po dzisiejszym dniu dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zabka z tego co kojarze to chodzi ci o bicia?? powiem ci tak ja umiem grac z akordow a jak uderzam w struny to nie jakos wyuczono tylko jak mi podejdze. duzo ogladalam na youtubie i si euczylam calych piosenek tak samo jak z szydelkiem jak widze rozpiske jak cos zobic to sie zastanawiam co dto sdo cholery jet :p bo z rysunkow nic nie kumam nawet nie wiem co to sa slupki i polslupki ... ja umiem ronbic na szydelku tak wzrokowo jak sie nauczylam tak samo na gitarze umiem grac z akordow ale wole jak widze jak ktos uderza i uklada palce na gryfie bo mi tak lepiej :) a tych taktow uderzen tez nigdy nie wiedzialam o co kaman wiec robialm tak jak widzialam albo tak jak slyszalam bo ze sluchu tez sie da wyczuc kiedy ida place w struny w dol a kiedy do gory :) powodzenia zycze w nauce :) moja yamaha lezy biedna w pokrowcu chyba juz dobre pol roku kiedy nie gralam ale chyba bede musiala ja odkurzyc i co nieco sobie przypomniec :)

zastanawiam sie w ogoel czy jutro bedzie wyzsza tmpka jesli tak tzn ze owu byla na 100% :) bo juz 3 dni rosnie i rosnie z 36.20, 36.25 do 36,40 dzisiaj nie mierzylam i zobaczymy co jutro bedzie :) oby bylo z 36 i 6 :D

Ostatnia edycja:
Do góry