I co dalej z tym nadzieniem?a to dobre oj trzymam kciuki &&&&& mocno zaciskam
macku a lubicie roladki? ja rózne nadzienia robie...z pieczarkami i serem, kiełbaska i cebulka, papryka ogórek kiszony boczek...podsmażam i duszę pózniej w sosiku robie
kochane uciekam się myć i spać
reklama
trzymamy mocno &&&&&&nie ma się co rozczulać może na przyszłe święta wielkanocne ;-)
Ja lecę lulu bo jutro wstaję znowu o 5:30 o zgrozo na domiar złego wczoraj leciała mi krew z nosa i dzisiaj też (dobrze że nie z .... )
Dobranoc Kochane ! Trzymajcie jutro kciuki żeby nie przylazła
dobrej nocy
dziękuję bardzo -mam w sobotę ale życzonka już przyjmujęLopop WSZYSTKO CO PIĘKNE I UPRAGNIONE NIECH W TWOIM ŻYCIU BĘDZIE SPEŁNIONE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
no wysłałam emaila do ginka z szubina i nie kazał brać tych tabletek co pisał wg tego mam zacząć nowy cykl- a to krwawienie niestety przypomina @ troszkę słabszą i nie bolesną tylko taką znośną ja to zawsze mam pod górkęmissis ma pztanko co to za roznica czy gitara jest 3/4 albo 1/2 albo 4/4?????? bo ja sie na tzm kompletnie nieznam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcye a usg jakies mialas robione zeby sprawdzic czy tam w srodku wszytsko wporzadku?no wysłałam emaila do ginka z szubina i nie kazał brać tych tabletek co pisał wg tego mam zacząć nowy cykl- a to krwawienie niestety przypomina @ troszkę słabszą i nie bolesną tylko taką znośną ja to zawsze mam pod górkę
kurcye a usg jakies mialas robione zeby sprawdzic czy tam w srodku wszytsko wporzadku?
dziwne to kurcze hmm , ze nie kazal tobie przyjsc
ale moze wie co robi to oni wkoncu skonczyli medycyne
w sumie sie boję że jest to pozamaciczna bo wtedy właśnie na ogół się krwawi kiedy nie ma
żegnam sie bo padam na nos po dzisiejszym dniu dobranoc
no byłam u niego w sobotę i super pięknie cacy a wczoraj jeszcze to nie wiem już nickurcye a usg jakies mialas robione zeby sprawdzic czy tam w srodku wszytsko wporzadku?
żegnam sie bo padam na nos po dzisiejszym dniu dobranoc
w sumie sie boję że jest to pozamaciczna bo wtedy właśnie na ogół się krwawi kiedy nie ma
nieee to chyba za wczesnie ,
kochana bedzie dobrze musi byc
dobrej i spokojnej nocy
kochane uciekam
padam
dobrej nocki
dobranoc ja jeszcze posiedze bo ziolka jeszcze zaparzylam dopiero
zabcia jestes ???
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zabka z tego co kojarze to chodzi ci o bicia?? powiem ci tak ja umiem grac z akordow a jak uderzam w struny to nie jakos wyuczono tylko jak mi podejdze. duzo ogladalam na youtubie i si euczylam calych piosenek tak samo jak z szydelkiem jak widze rozpiske jak cos zobic to sie zastanawiam co dto sdo cholery jet bo z rysunkow nic nie kumam nawet nie wiem co to sa slupki i polslupki ... ja umiem ronbic na szydelku tak wzrokowo jak sie nauczylam tak samo na gitarze umiem grac z akordow ale wole jak widze jak ktos uderza i uklada palce na gryfie bo mi tak lepiej a tych taktow uderzen tez nigdy nie wiedzialam o co kaman wiec robialm tak jak widzialam albo tak jak slyszalam bo ze sluchu tez sie da wyczuc kiedy ida place w struny w dol a kiedy do gory powodzenia zycze w nauce moja yamaha lezy biedna w pokrowcu chyba juz dobre pol roku kiedy nie gralam ale chyba bede musiala ja odkurzyc i co nieco sobie przypomniec
zastanawiam sie w ogoel czy jutro bedzie wyzsza tmpka jesli tak tzn ze owu byla na 100% bo juz 3 dni rosnie i rosnie z 36.20, 36.25 do 36,40 dzisiaj nie mierzylam i zobaczymy co jutro bedzie oby bylo z 36 i 6
zastanawiam sie w ogoel czy jutro bedzie wyzsza tmpka jesli tak tzn ze owu byla na 100% bo juz 3 dni rosnie i rosnie z 36.20, 36.25 do 36,40 dzisiaj nie mierzylam i zobaczymy co jutro bedzie oby bylo z 36 i 6
Ostatnia edycja:
Podziel się: