reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka na oczatek polecam klasyczna z nylonowymi strunami bo palce ci nie poodpadaja. czasem jak od razu na metalowych grasz w akustyku krwawia palce od strun z gryfu bo sa ostre najlepiej wiec wycwiczyc paluchy pierw na nyllonie ;) ale jak dajesz rade to i akustyk moze byc tylko ostzegam bo na poczatku jest hardcorowo zanim ci opuszki stwardnieja..
no ja taka bym chciala sobie wylicytowac
GITARA KLASYCZNA KONCERTOWA MODEL 4/4, NIEBIESKA (981170363) - Aukcje internetowe Allegro
a grac myslalam ze bym grala tym takim tr5ojkoncikiem co wszyscy graja takim plastikowym plaskim

reklama
CZe dziewczyny!
Ale sobie dzisiaj pospalam:szok:
Bry. ;-)

U Nas z fasolki w tym cyklu,chyba,znowu nici. :-( Od kilku dni "swędzi" mnie w gardel,a wczoraj wieczorem,to już miałam mega ataki kaszlu... Aż mi gorączka podskoczyła. Przytulanek nie było - tylko w środę,po wizycie u gina - tak,jak zalecił. ;-) Ale nie łudzę się,że to wystarczyło. Szkoda. :-(
Spokojnie! Na pewno wystarczylo. Jeszcze raz sie powtorze, tym razem specjalnie dla Ciebie;-) - moj gin mi na ostatniej wizycie powiedzial, zeby na spokojnie wszystko (dziecko) robic. Bo plemniczki zyja sobie w nas 48 h i wiecej. :tak:Najwyzej bedziesz miala druga dziewuche;-)

zabka to jest listek albo łezka zalezy kazdy inaczej mowi ale najczesciej listek mowia :) a gitarka ladna :) mam nadzieje ze nie ma zle zrobionego gryfu bo wtedy i dzwiek jest brzydki licytuj licytuj bo w fajnej cenie mozna kupic :)

agutka nie ma za co dziekowac bo przeciez my 12 w niedziele czy tam kiedy to wypada robimy test i pokazujemy wzajemnie piekne 2 krechy!!!! :)

zabka to jest listek albo łezka zalezy kazdy inaczej mowi ale najczesciej listek mowia :) a gitarka ladna :) mam nadzieje ze nie ma zle zrobionego gryfu bo wtedy i dzwiek jest brzydki licytuj licytuj bo w fajnej cenie mozna kupic :)

agutka nie ma za co dziekowac bo przeciez my 12 w niedziele czy tam kiedy to wypada robimy test i pokazujemy wzajemnie piekne 2 krechy!!!! :)
Ja tez ja tez!!! Choc gin mowil, zeby czekac tydzie n od terminu @... A ja i tak nie wytrzymam:sorry2:

Kurcze tak piszecie o tej girarze i sobie mysle, ze moze ja tez moja odkopie i se pobrzdakam... Kiedys umialam co nieco.... Tylko chyba musialabym struny powymieniac, bo nikt nie jest w stanie jej nastroic;-)

Ja marze, aby nauczyc sie kiedys grac na saksofonie...

Ostatnia edycja:
A tu Nasza kuchenna ozdoba. :-D
Baj! ;-)

:-) ślicznie :-) co do plemniczków trzymam kciuki, żeby chociaż jeden dobiegł do końca :tak: szansa zawsze jest :tak:

wynik w środę po świętach ;/

to trzymam kciukaski za dobre wieści :tak:

no ja taka bym chciala sobie wylicytowac
GITARA KLASYCZNA KONCERTOWA MODEL 4/4, NIEBIESKA (981170363) - Aukcje internetowe Allegro
a grac myslalam ze bym grala tym takim tr5ojkoncikiem co wszyscy graja takim plastikowym plaskim

śliczna i niedroga :tak:

dzien dobry wszystkim nadrobilam juz was ,strasznie duzo piszecie ciesze sie ze mozemy z kims sie podzielic naszymi problemami,ja czekam na cud 14 mam miec@,mam nadzieje ze nie bedzie ,:no:test zrobie kiedy?po 14nastym?tak mi sugerowaliscie,:-)milego dnia zycze zabieram sie za pieczenie babek...

Wróciłam z miasta z farbą,koszulą dla Zuzi i kurtką dla mnie - nareszcie. :-)
Pranie mi się kończy wirować,obiad dla G. się dusi,więc zaraz idziemy z Zuzią na dwór. :tak:
A spać mi się chce potwornie... To pewnie efekt tego,że dziś przedostatni dzień diety,a w nim brak kawy. :-( Ledwo żyję. :zawstydzona/y:

CZe dziewczyny!
Ale sobie dzisiaj pospalam:szok:
Spokojnie! Na pewno wystarczylo. Jeszcze raz sie powtorze, tym razem specjalnie dla Ciebie;-) - moj gin mi na ostatniej wizycie powiedzial, zeby na spokojnie wszystko (dziecko) robic. Bo plemniczki zyja sobie w nas 48 h i wiecej. :tak:Najwyzej bedziesz miala druga dziewuche;-)

Ale ja bym się strasznie cieszyła z drugiej dziewczynki. :-)

Ja chciałam 13tego testować. :sorry2:

macku o saksofon o tak !!! tez bardzo chcialam ale jak zobaczylam cene saksofonu to mi oczy wyszly choc za moja gitare i tak dalam 1000zl ...

no to maćku agutka i ja testujemy 12 albo 13 tego :D

niema nikogo?

dziewczyny moze i ja zatestuje 13stego 14 mam miec@ co myslicie?ja juz jestem ciekawa faoleczki,kreci mi sie ostatnio w glowie i spac mi sie chce,no ale zwalam to na wiosne ze przyszla.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
macku o saksofon o tak !!! tez bardzo chcialam ale jak zobaczylam cene saksofonu to mi oczy wyszly choc za moja gitare i tak dalam 1000zl ...

no to maćku agutka i ja testujemy 12 albo 13 tego :D
wow saksofon no niezle moj tesc gra i nawet nawet te dzwieki ale ja sie od zawsze kochalam w gitarze dlatego teraz baaardzo na nia choruje i chce wkoncu sie nauczyc grac :) dzis z wami nieposiedze bo moj mezu ma w koncu wolne wiec same wiecie trzeba to wykorzystac ;-)

Do góry