missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ufff to dobrze bo szczerze to sie balam ze moze nie peknac po clo dzieki jeszcze raz kurcze ale sie ciesze ze w koncu jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma za co &&&&&&&&&&&&& i kibicuję za dobre strzałyufff to dobrze bo szczerze to sie balam ze moze nie peknac po clo dzieki jeszcze raz kurcze ale sie ciesze ze w koncu jest
hm zawsze coś bo za dobrze by było ale &&&&&&&&& za dobre wieściKurcze,ja jutro na 8:10 idę do nowego gina... Boję się tego,co mi powie... Jezu,mam stresa,jak cholera. :-( A na dodatek gruczoł Bartoliniego znowu się ujawnił,więc kolejny stres. :-( Buuu...
ufff to dobrze bo szczerze to sie balam ze moze nie peknac po clo dzieki jeszcze raz kurcze ale sie ciesze ze w koncu jest
hm zawsze coś bo za dobrze by było ale &&&&&&&&& za dobre wieści
lopo dziekuje
agutka a ty testujesz ze mna?? chyba tak jak sie nie myle... a co to jest ten gruczal jakis tam ?? ide robic ten watek nowy i co ma ktos jakis pomysl jaki tytul ??
agutka dzieki a ty owu juz mialas??