reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze,ja jutro na 8:10 idę do nowego gina... Boję się tego,co mi powie... Jezu,mam stresa,jak cholera. :-( A na dodatek gruczoł Bartoliniego znowu się ujawnił,więc kolejny stres. :-( Buuu...

ufff to dobrze bo szczerze to sie balam ze moze nie peknac po clo :) dzieki jeszcze raz :)kurcze ale sie ciesze ze w koncu jest :)
nie ma za co &&&&&&&&&&&&& i kibicuję za dobre strzały

Kurcze,ja jutro na 8:10 idę do nowego gina... Boję się tego,co mi powie... Jezu,mam stresa,jak cholera. :-( A na dodatek gruczoł Bartoliniego znowu się ujawnił,więc kolejny stres. :-( Buuu...
hm zawsze coś bo za dobrze by było:( ale &&&&&&&&& za dobre wieści

pochwalę się przyszły do mnie Zabki ozdóbki i w rzeczywistości są nawet ładniejsze niz na zdjeciach- mój synuś już sie zakochał i wszystkie zabrał do swego pokoju
zabka doszły dziękuję są prześliczne
żegnam sie bo mój M wrócił z pracy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopo dziekuje

agutka a ty testujesz ze mna?? chyba tak jak sie nie myle... :)a co to jest ten gruczal jakis tam ?? ide robic ten watek nowy i co ma ktos jakis pomysl jaki tytul ??

lopo dziekuje

agutka a ty testujesz ze mna?? chyba tak jak sie nie myle... :)a co to jest ten gruczal jakis tam ?? ide robic ten watek nowy i co ma ktos jakis pomysl jaki tytul ??

Tak,jesteśmy umówione. :-) Którego? 13tego? :cool2: ;-)

Wątek: "Utalentowane Staraczki". :-p

Co do gruczołu,to choroba pochodzenia bakteryjnego, bądź wirusowego. Każda kobieta ma gruczoły Bartoliniego odpowiedzialne za produkcję śluzu i jeśli dojdzie do nadkażenia gruczołu bakterią bądź wirusem dochodzi do zaczopowania i powstania torbieli ropnej. :-( Mi wyskoczył obok dziurki,na jednej z warg sromowych. Pękł,ale pojawił się ponownie. :dry: Mojej Mamie urósł do wielkości śliwki i miała to wycinane,a wraz z nim jedną wargę sromową. :baffled: Aż się boję pomyśleć. :-(

to moje testy owu :-):-)

Załączniki

• testy owu ..jpg
    testy owu ..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry