reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czy ktoras z Was moze robila schab ze sliwką i czy ma ewentualnie jakąś instrukję;-) chodzi mi o dobry sprawdz przepis

w sumie pusto dzisiaj na stronie, chyba wszystkie żyją świętami a raczej przygotowaniami do nich a mnie one w tym roku nie cieszą

ja dopiero bede dzialac w piatek , jutro tylko zrobie zakupy
a te swieta to juz nie te swieta co kiedys , zyjemy w takim pospiechu ze nic nas juz nie cieszy z roku na rok coraz to gorzej
ja wiem ze nie odpocznę tylko bede stala przy garach a tak bym sobie wyjechała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czy ktoras z Was moze robila schab ze sliwką i czy ma ewentualnie jakąś instrukję;-) chodzi mi o dobry sprawdz przepis
mam przepis ale jeszcze nie wypróbowałam pytaj agutki ona dużo sprawdza przepisów

ja dopiero bede dzialac w piatek , jutro tylko zrobie zakupy
a te swieta to juz nie te swieta co kiedys , zyjemy w takim pospiechu ze nic nas juz nie cieszy z roku na rok coraz to gorzej
ja wiem ze nie odpocznę tylko bede stala przy garach a tak bym sobie wyjechała
i chyba za dużo marketingowe się zrobiły, a ja też przy garach bo w 3 kwietnia mam urodziny i wszyscy się zjadą na święta do "mamusi" i przy okazji do mnie a wiesz tylu szwagrów gościć z rodzinami to trzeba mieć co jeść dać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wow! Niezle:cool2:
A co moj M dzisiaj zrobily:szok: Po seksiku stwierdzil, ze trzeba zadzialac, zeby chlopaki poplynely gdzie trzeba, wiec wstal, chwycil mnie za koski i podniosl do gorytak, ze wisialam w powietrzu!!!:-D

:-D:-D:-D

Nasze wielkanocne kurki. :-D

:-D śliczne :tak:

Witajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało

jak to co?? :sorry2: GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Kochane od 5dc pije ziolka nr 1 wczoraj ok godz 19 pojawila sie krew na wkladce bylo to jednorazowe i nigdy wczesniej mi sie nie zdarzylo
i teraz niewiem czy to ziolka zadzialaly, czy cos zlego sie dzieje
miala moze ktoras plamienie w 14dc po ziolkach?
Dzis juz czysto sluz przejrzysty rozciagliwy tzw. bj
Wy tu jestescie takie obeznane :)

owulacja jak nic... :tak:

witam
a ja mam dzisiaj zły dzień :wściekła/y: w nocy już mnie rozbolał brzuch i rano przyszła ta małpa @ :wściekła/y:, no niestety i tym razem się nie udało :no: ale sobie popłakałam i już mi troszkę lepiej :-(
pozdrawiam i uciekam, nie będę Wam tutaj smucić :blink:

tulam :tak:

Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez test :) Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone :)
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.
Życzę Wam szybkich zaciążeń i szczęśliwych rozwiązań. No i bliźniaków :p

Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Witam.
Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i chciałam Wam się pochwalić zdjęciem
Maluszek leży główką do dołu

:-D cudeńko :tak:

Idę zjeść "kolację". :sorry2:

a ja dopiero obiadek zjadłam :-D

U mnie lipa z tego cyklu zapalenie mam i globulki :dry: trudno :dry: Raz serduszkowaliśmy, ale słyszałam, że przez żółty i gęsty śluzik plemniczek nie przejdzie... :wściekła/y:
Mykam może uda mi się pomyć okna... puki słoneczko jest :tak:

i chyba za dużo marketingowe się zrobiły, a ja też przy garach bo w 3 kwietnia mam urodziny i wszyscy się zjadą na święta do "mamusi" i przy okazji do mnie a wiesz tylu szwagrów gościć z rodzinami to trzeba mieć co jeść dać
no wlasnie kurcze do mnie tez sie zwalą jak co roku z jednej strony fajnie ale te przygotowania
moja szwagierka kupuje gotowe z sokołowa i dobre są tylko ja nie lubię takich juz gotowych zamarynowanych mięs wolę samodzielnie robić
no wlasnie najlepsze wlasnej roboty :)

no wlasnie kurcze do mnie tez sie zwalą jak co roku z jednej strony fajnie ale te przygotowania

no wlasnie najlepsze wlasnej roboty :)
moi szwagrowie dużo zjedzą wiec jedzenia trzeba mieć ogrom, oczywiście że fajnie że przyjadą tylko to pichcenie od piątku do soboty wieczorem jest takie trywialne bo co roku to samo a do siebie nie zapraszaja za często:(

reklama
a ja dopiero obiadek zjadłam :-D

U mnie lipa z tego cyklu zapalenie mam i globulki :dry: trudno :dry: Raz serduszkowaliśmy, ale słyszałam, że przez żółty i gęsty śluzik plemniczek nie przejdzie... :wściekła/y:
Mykam może uda mi się pomyć okna... puki słoneczko jest :tak:
a ja też te dwa poprzednie cykle od połowy czułam jakieś swędzenie więc pewnie też jakiś stan zapalny sie przypałętał

Do góry