reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no wiem, wiem:D ale musi on najpierw bardzo ładnie i długo przepraszać;) ale jestem wredna:p

no właśnie ja tak nie umiem.jestem strasznie uparta;) musi mnie najpierw ugłaskać bo się nie dam:D nie ma ze mną lekko ale sam zaczął kłótnię to niech teraz się postara:/
Kochana faceci to zawsze maja racje nigdy nie umieja przyznac sie do bledu i najlepsze jest to ze jak cos naskrobia i my jestesmy zle to oni na nas sa zli ze jak my mozemy , pokrecone to wszystko dlatego my silne kobiety musimy pierwsze wyciagnac rekę .
Ja też jestem strasznie uparta no skorpionik heheh ale dlugo nie wytrzymuje

reklama
Lanka myślałam dzisiaj o Tobie! I właśnie miałam Cię tu wywoływać... ;-)
Ja Ci powiem że jak się z W. pokłóce to zawsze mi się go chce więc kombinuję jak mogę żeby go jakoś do łóżka zaciągnąć...a po zawsze już jest zgoda :-)

missiiss będzie piękna betka. Teraz masz już fajnie unormowane te cykle więc musi być dobrze!
Założyłaś wątek o cudeńkach ?

żabko najgorsze że jak mi się coś przyśni i się obudzę to później nie mogę zasnąć bo o tym rozmyślam...budzę od razu W. i mu opowiadam. I najczęściej puszczam tv...zreguły wszystko się dzieje ok 3 w nocy więc wtedy leci Ewa Drzyzga albo Usterka...chwilę pooglądam i zasypiam. :-)

Nic nie kupiłam!!! :wściekła/y: Ale za to Zuzia zaopatrzyła się w balona z helem. :sorry2: ;-) Oczywiście,z autami! ;-)

Witajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało

Gratulacje!!! :-)

mysza jak tylko wroce do domku to zaloze bo jestem aktualnie w pracy na 3 godzinki :tak: wiec jak juz wroce do domku i ze spacerku z bandziorkiem to obiecuje ze zrobie watek talentowy :) :-)kupilam tesciory lh zobaczymy co dzisiaj pokaza ...

tyle napislam i mi wcielo:wściekła/y:
Agutka przedemna rowniez zakup kurtki co prawda w zeszlym roku sobie kupilam ale po zimie nie moge sie dopiac w biuscie :szok: zapewne tez bede miala problem generalnie nie lubie chodzic po sklepach :wściekła/y: moze jutro sie wybior dzis nie laze zeby mnie na maxa nie scielo
najwazniejsze ze Zuzia nie wrocila z pustym przebiegiem :-);-)

witam

Tasiulka wielkie GRATULACJE !!!!!!

a ja mam dzisiaj zły dzień :wściekła/y: w nocy już mnie rozbolał brzuch i rano przyszła ta małpa @ :wściekła/y:, no niestety i tym razem się nie udało :no: ale sobie popłakałam i już mi troszkę lepiej :-(
pozdrawiam i uciekam, nie będę Wam tutaj smucić :blink:

Agutka ja też idę na poszukiwanie jakiejś kurtki, ale chciałam bardziej taką płaszczykowatą ;-)
missiiss a jak tam Twój mały drugi piesek ?
Agnes2606 szkoda...ale pamiętaj nowy cykl=nowa szansa!
erba22 :-D ja w swojej kurtce wyglądam jak szynka :-) ściśnięta sznurkami.

Zmykam kochane na zakupki.

witam

Tasiulka wielkie GRATULACJE !!!!!!

a ja mam dzisiaj zły dzień :wściekła/y: w nocy już mnie rozbolał brzuch i rano przyszła ta małpa @ :wściekła/y:, no niestety i tym razem się nie udało :no: ale sobie popłakałam i już mi troszkę lepiej :-(
pozdrawiam i uciekam, nie będę Wam tutaj smucić :blink:

:( przykro mi
ja w przyszlym tygodniu bede sie dołowac ze znowu przylazła

reklama
tyle napislam i mi wcielo:wściekła/y:
Agutka przedemna rowniez zakup kurtki co prawda w zeszlym roku sobie kupilam ale po zimie nie moge sie dopiac w biuscie :szok: zapewne tez bede miala problem generalnie nie lubie chodzic po sklepach :wściekła/y: moze jutro sie wybior dzis nie laze zeby mnie na maxa nie scielo
najwazniejsze ze Zuzia nie wrocila z pustym przebiegiem :-);-)

Tak,Zuzia jest taka cwana,że zawsze znajdzie coś dla siebie. :-D ;-) :-p

Agutka ja też idę na poszukiwanie jakiejś kurtki, ale chciałam bardziej taką płaszczykowatą ;-)

No ja jadę jeszcze z Zuzią i moją Babcią później do Carrefoura - może tam coś będzie wisiało. :dry: ;-)

Miss,ten link pod Twoimi suwaczkami,to Twoje dzieła? Piękne! :tak:

Agnes,głowa do góry! Następnym razem się uda. :tak:

Ależ piękne słońce u nas się pokazało! :-)

Do góry