reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss a Ty idziesz jeszcze do ginka żeby podglądnął pęcherzyki w tym cyklu ?
Agutka kup sobie coś fajnego!

reklama
Witajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało

Załączniki

• IMG_0541 004..jpg
    IMG_0541 004..jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 33
witajcie
poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) i co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało
gratulacje !!!!! :)

Dziękuje dziękuje :-):-):-) Jestem najszczęśliwszą babą na świecie :-) Ponad rok na to czekałam!!
A powiedzcie mi skąd mógł się wziąść ten piekielnie ostry ból? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.
I jeszcze jedno-myślicie że jak pójdę w tym tygodniu do gina to wykryje mi ciążę? Według moich obliczeń to jest 3 lub początek 4 tygodnia

Witajcie kochane!

Ja po mega męczącej nocy...ciągle się budziłam albo z jakiś okropnych snów albo z głupimi myślami...umordowałam się jak nie wiem co... ehh

Zmykam poczytać co u Was.

Uśmiechniętego dnia!

Tośka najlepszego dla W.
kochana przywyknij w ciazy glupie i meczace sny to norma nawet koszmary a najgorzej jest pod koniec ciazy bo wtedy jest najwiecej snow i najglupszych wiec sie nieprzejmoj i nieodczytoj zadnych jako przepowiednie czy cos tylko zle zny bo to norma w ciazy
Dzień doberek mgliście. ;-)

Ja też po ciężkiej nocy,bo męczył mnie jakiś straszliwy kaszel. :szok:

Dzięki dziewczynki za komplementy. ;-)

Żabko,a Ty teraz jakąś dietkę też stosujesz?

Ok,zmykam,bo Zuzia zabiera się za karmienie rybki,którą ostatnio dostała,więc muszę Jej troszkę pomóc. :-)
tez mam rybki adietka hmmm tak jasne moje obecna to ŻM (żryj mniej) :-) ale tak serio to jem normalnie ale mniej duzo mniej i niejem slodyczy bo mnie niekorci
Witajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
zdecydowanie ciemniejsza wszystkiego naj naj ja juz tez che takie 2 krechy
Dziękuje dziękuje :-):-):-) Jestem najszczęśliwszą babą na świecie :-) Ponad rok na to czekałam!!
A powiedzcie mi skąd mógł się wziąść ten piekielnie ostry ból? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.
I jeszcze jedno-myślicie że jak pójdę w tym tygodniu do gina to wykryje mi ciążę? Według moich obliczeń to jest 3 lub początek 4 tygodnia
kochana gin napewno potwierdzi ciaze ale usg najlepiej za 2 tygodnie dopiero bo wtedy bedzie widac :-) a bol to norma w ciazy na poczatku

reklama
mysza dzieki :) oby bobosexy sie udaly i by piekne dwie kreseczki na tesciorze za dwa tygodnie byly... :) albo betka... tak chyba jednak na bete pojde a nie bede robila testow :) wczesniej betke zrobie :) boje sie rozczarowania no ale zobaczymy

Do góry