reklama
tasiulka
Fanka BB :)
Witajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało
Załączniki
mama05
prrrryy szaaaalona :))
TASIULKA G r a t u l u j e !!!!! Będziesz mamusia!!!!!!!!! spokojnych 9 miesiecy i uwazaj nas siebie i malenstwo
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tasulka gratuluje!!!
mysza nie nie ide ginek nie mowil zeby przychodzic powiedzial zebym przyszla po swietach z betka. mam nadzieje ze wysoka juz
mysza nie nie ide ginek nie mowil zeby przychodzic powiedzial zebym przyszla po swietach z betka. mam nadzieje ze wysoka juz
gratulacje !!!!!witajcie
poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) i co o tym myślicie?
Mysza84
No to ja trzymam kciukasy za tą wysoką betkę &&& to teraz masz czas przyjemnych boboseksów
tasiulka
Dziękuje dziękuje :-):-):-) Jestem najszczęśliwszą babą na świecie :-) Ponad rok na to czekałam!!
A powiedzcie mi skąd mógł się wziąść ten piekielnie ostry ból? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.
I jeszcze jedno-myślicie że jak pójdę w tym tygodniu do gina to wykryje mi ciążę? Według moich obliczeń to jest 3 lub początek 4 tygodnia
A powiedzcie mi skąd mógł się wziąść ten piekielnie ostry ból? Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.
I jeszcze jedno-myślicie że jak pójdę w tym tygodniu do gina to wykryje mi ciążę? Według moich obliczeń to jest 3 lub początek 4 tygodnia
kochana przywyknij w ciazy glupie i meczace sny to norma nawet koszmary a najgorzej jest pod koniec ciazy bo wtedy jest najwiecej snow i najglupszych wiec sie nieprzejmoj i nieodczytoj zadnych jako przepowiednie czy cos tylko zle zny bo to norma w ciazyWitajcie kochane!
Ja po mega męczącej nocy...ciągle się budziłam albo z jakiś okropnych snów albo z głupimi myślami...umordowałam się jak nie wiem co... ehh
Zmykam poczytać co u Was.
Uśmiechniętego dnia!
Tośka najlepszego dla W.
tez mam rybki adietka hmmm tak jasne moje obecna to ŻM (żryj mniej) :-) ale tak serio to jem normalnie ale mniej duzo mniej i niejem slodyczy bo mnie niekorciDzień doberek mgliście. ;-)
Ja też po ciężkiej nocy,bo męczył mnie jakiś straszliwy kaszel.
Dzięki dziewczynki za komplementy. ;-)
Żabko,a Ty teraz jakąś dietkę też stosujesz?
Ok,zmykam,bo Zuzia zabiera się za karmienie rybki,którą ostatnio dostała,więc muszę Jej troszkę pomóc. :-)
zdecydowanie ciemniejsza wszystkiego naj naj ja juz tez che takie 2 krechyWitajcie
kochana gin napewno potwierdzi ciaze ale usg najlepiej za 2 tygodnie dopiero bo wtedy bedzie widac :-) a bol to norma w ciazy na poczatkuDziękuje dziękuje :-):-):-) Jestem najszczęśliwszą babą na świecie :-) Ponad rok na to czekałam!!
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza dzieki oby bobosexy sie udaly i by piekne dwie kreseczki na tesciorze za dwa tygodnie byly... albo betka... tak chyba jednak na bete pojde a nie bede robila testow wczesniej betke zrobie boje sie rozczarowania no ale zobaczymy
Podziel się: