reklama
Tak,Zuzia jest taka cwana,że zawsze znajdzie coś dla siebie. ;-)
No ja jadę jeszcze z Zuzią i moją Babcią później do Carrefoura - może tam coś będzie wisiało. ;-)
Miss,ten link pod Twoimi suwaczkami,to Twoje dzieła? Piękne!
Agnes,głowa do góry! Następnym razem się uda.
Ależ piękne słońce u nas się pokazało! :-)
Kochana a byłaś w tych sklepach co pisałam ??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kochana a byłaś w tych sklepach co pisałam ??
Nie,bo nie było mi tam po drodze. ;-)
Ale zajrzę,jak nic innego nie znajdę.
mamolka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez test Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.
Życzę Wam szybkich zaciążeń i szczęśliwych rozwiązań. No i bliźniaków
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.
Mysza84
Wróciłam :-) ale też bez rewelacji na zakupach. Jutro chyba W gdzieś wyciągnę.
Jakiś fasolkowy tydzień się zapowiada...
wczoraj na forum "Ciąża po poronieniu" 3 nowe fasolki, dzisiaj tutaj 2 kolejne fasolki SUPER!
mamolka gratuluje!
Jakiś fasolkowy tydzień się zapowiada...
wczoraj na forum "Ciąża po poronieniu" 3 nowe fasolki, dzisiaj tutaj 2 kolejne fasolki SUPER!
mamolka gratuluje!
Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez test Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone
Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041
wielkie gratki !!!!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mysza nop moje pieski dobrze wlasnie mialam wam fote wkleic. ale to dzisiaj jak bede wklejac do watku talentowego to wkleje fote pieskow
agutka tak ten link to moje prace plastyczne dzieki
agutka tak ten link to moje prace plastyczne dzieki
tasiulka
Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041
Wielkie gratulacje i witaj w klubie grudniowych mamusi :-):-):-)
reklama
cześć ja dzisiaj też po ciężkiej nocy i jeszcze synuś do nas się przyczłapał w nocy i spać juz szło mi ciężko bo on tak sie rozpycha takie małe ciałko a tyle miejsca potrzebujeWitajcie kochane!
Ja po mega męczącej nocy...ciągle się budziłam albo z jakiś okropnych snów albo z głupimi myślami...umordowałam się jak nie wiem co... ehh
Zmykam poczytać co u Was.
Uśmiechniętego dnia!
Tośka najlepszego dla W.
gratulacje kochana proszę o fluidkiWitajcie
Poniżej wkleiłam oba testy ktore robiłam. Ten pierwszy u góry był robiony w sobote a ten drugi dzisiaj. Więc jeśli mnie wzrok nie myli to kreska jest dużo ciemniejsza niż ta poprzednia :-):-):-):-):-):-) I co o tym myślicie?
Przeraziłam się tylko dzisiaj bo rano mialam przez około pól godziny potworny ból brzucha, slabo mi było, gorąco , niedobrze i okropnie skręcało w brzuchu. Boje się żeby nic złego się nie stało
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: