reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej lopop
a ja narzekalam ze mie mam podwyzszonej temp, to teraz mam przyplatalo sie jakies chorubsko:wściekła/y::-(porazka , w zeszlym mies tez bylam chora to z fasolki nici . chyba zmienie forum na 2011 :-(

reklama
hej lopop
a ja narzekalam ze mie mam podwyzszonej temp, to teraz mam przyplatalo sie jakies chorubsko:wściekła/y::-(porazka , w zeszlym mies tez bylam chora to z fasolki nici . chyba zmienie forum na 2011 :-(
ani mi się waż zmieniać ja też przecież planuję urodzić w styczniu więc to już będzie rok 2011 u nie przecież po dniach płodnych pęcherzyk pękł a brzuch już pobolewa jak na@ więc znowu w naturalny sposób kicha(normalka) ale przyzwyczaiłam się - kochana przecież my w kwietniu dopiero zajdziemy i dowiemy się w najpiękniejszym miesiącu MAJU:)

ani mi się waż zmieniać ja też przecież planuję urodzić w styczniu więc to już będzie rok 2011 u nie przecież po dniach płodnych pęcherzyk pękł a brzuch już pobolewa jak na@ więc znowu w naturalny sposób kicha(normalka) ale przyzwyczaiłam się - kochana przecież my w kwietniu dopiero zajdziemy i dowiemy się w najpiękniejszym miesiącu MAJU:)
:-)
oby kochana ,
a myslalam ze zalapie sie na grudzień :-(

erba no właśnie coś cisza u tych co się starają już długo a zachodzą nowe dziewczyny więc teraz już nasza kolej :-) więc czekam cierpliwie aż się załapię na mój czas - też to zauważyłaś

Ej nowozafasolkowane PAMIĘTAJCIE O NAS I PRZYSYŁAJCIE FLUID:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:KI

:-)
oby kochana ,
a myslalam ze zalapie sie na grudzień :-(
ja też tak myślałam i tylko zawsze jestem zmuszona odsuwać ten termin rozwiązania o miesiąc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erba22 ani mi się waż zmieniać wątek !!!

Uda się Wam kochane na pewno albo już się udało :-) bo przecież nie jesteście pewnie że tak nie jest :p

ja też tak myślałam i tylko zawsze jestem zmuszona odsuwać ten termin rozwiązania o miesiąc

no wlasnie :(
wiesz najbardziej mnie wkurza to ze nic mnie nie boli nawet na @ a zawsze tydz przed to mnie pobol cyc pewnie ten cykl sie wydluzy i to mnie najbardziej denerwuje

erba22 ani mi się waż zmieniać wątek !!!

Uda się Wam kochane na pewno albo już się udało :-) bo przecież nie jesteście pewnie że tak nie jest :p

mysza a ty mialas jakies objawy czy poprostu zrobilas test

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Gratuluję mamusiom II kreseczek.

Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i chciałam Wam się pochwalić zdjęciem

Maluszek leży główką do dołu

a tu odwróciłam zdjęcie, bo tak jakoś lepiej się patrzy

reklama
a noz widelec ponoc brzuch pobolewa jk na @ wiec kochana moze dobry objaw
mnie po owu bolal tylko przez 2 lub 3 dni
no coś Ty mnie właśnie tak boli jak zawsze są nici psm daje o sobie znać

Witam.