reklama
ani mi się waż zmieniać ja też przecież planuję urodzić w styczniu więc to już będzie rok 2011 u nie przecież po dniach płodnych pęcherzyk pękł a brzuch już pobolewa jak na@ więc znowu w naturalny sposób kicha(normalka) ale przyzwyczaiłam się - kochana przecież my w kwietniu dopiero zajdziemy i dowiemy się w najpiękniejszym miesiącu MAJUhej lopop
a ja narzekalam ze mie mam podwyzszonej temp, to teraz mam przyplatalo sie jakies chorubsko:-(porazka , w zeszlym mies tez bylam chora to z fasolki nici . chyba zmienie forum na 2011 :-(
:-)ani mi się waż zmieniać ja też przecież planuję urodzić w styczniu więc to już będzie rok 2011 u nie przecież po dniach płodnych pęcherzyk pękł a brzuch już pobolewa jak na@ więc znowu w naturalny sposób kicha(normalka) ale przyzwyczaiłam się - kochana przecież my w kwietniu dopiero zajdziemy i dowiemy się w najpiękniejszym miesiącu MAJU
oby kochana ,
a myslalam ze zalapie sie na grudzień :-(
erba no właśnie coś cisza u tych co się starają już długo a zachodzą nowe dziewczyny więc teraz już nasza kolej :-) więc czekam cierpliwie aż się załapię na mój czas - też to zauważyłaś
Ej nowozafasolkowane PAMIĘTAJCIE O NAS I PRZYSYŁAJCIE FLUIDKI
Ej nowozafasolkowane PAMIĘTAJCIE O NAS I PRZYSYŁAJCIE FLUIDKI
ja też tak myślałam i tylko zawsze jestem zmuszona odsuwać ten termin rozwiązania o miesiąc:-)
oby kochana ,
a myslalam ze zalapie sie na grudzień :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też tak myślałam i tylko zawsze jestem zmuszona odsuwać ten termin rozwiązania o miesiąc
no wlasnie
wiesz najbardziej mnie wkurza to ze nic mnie nie boli nawet na @ a zawsze tydz przed to mnie pobol cyc pewnie ten cykl sie wydluzy i to mnie najbardziej denerwuje
erba22 ani mi się waż zmieniać wątek !!!
Uda się Wam kochane na pewno albo już się udało :-) bo przecież nie jesteście pewnie że tak nie jest
mysza a ty mialas jakies objawy czy poprostu zrobilas test
nie nie udało się bo juz pobolewa brzuch jak na@ więc czekam na @erba22 ani mi się waż zmieniać wątek !!!
Uda się Wam kochane na pewno albo już się udało :-) bo przecież nie jesteście pewnie że tak nie jest
nie nie udało się bo juz pobolewa brzuch jak na@ więc czekam na @
a noz widelec ponoc brzuch pobolewa jk na @ wiec kochana moze dobry objaw
mnie po owu bolal tylko przez 2 lub 3 dni
reklama
no coś Ty mnie właśnie tak boli jak zawsze są nici psm daje o sobie znaća noz widelec ponoc brzuch pobolewa jk na @ wiec kochana moze dobry objaw
mnie po owu bolal tylko przez 2 lub 3 dni
piękne zdjęcie ach jakie maleństwo śliczne
Podziel się: