Tośka tylko zapisał mi strasznie dużo tabletek bo clo, pegnyl, dupka i estrofem i właśnie zapomniałam się zapytać na co ten estrofemTrzymam kciuki !! uda się !! twoja cierpliwośc zostanie doceniona :-)
a na to Twoje badanie to ci tylko powiem bierz się za nie jak najszybciej bo przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz, bo słuchaj ja ostatnio przeciez miałam tyle monitoringów i wszyscy do mnie że endo dobre a wczorajszy ginek że stroszkę mu sie nie podoba że nie jest źle niektórzy z takim świetnie utrzymują ciążę ale właśnie u mnie to może powodować że nie ma fasolki przez tyle lat a już przecież to jest już 5 ginek i co powiesz na to to równie dobrze juz mogłabym rodzić jak któryś by to szybciej wziął pod uwagę
mój M się śmieje że piję z wami przez monitor i takie aromaty lecę że hej aż mu ślinka cieknie bo on tak lubi zapach świeżo zaparzonej kawki a tak żeby wypić ją to nie koniecznieNapiłabym się kawki...
Tośka w piuątek zrobiłam Twój dobry obiadek tą zapiekankę z pierożkami pychahej a co na obiadek dzisiaj ?? ja dzisiaj nie mam weny na gotowanie ;/
Agutka to ja na karkóweczkę wjadęNo ja mam chude grillowane mięsko.
A Dzieciątka me mają karkóweczkę ze sosikiem,ziemniaczki i mizerię. :-)
ja mam dzisiaj kotlety schabowe z pieczarkami, ziemniaczki i świeża suróweczka z pekińskiej, pomidorki i resztę co mój synuś tam wrzuci (bo surówki to jego działka)
Ostatnio edytowane przez moderatora: